Snelle, goede dienstverlening

Mooie airco’s van goede kwaliteit. Planning was aanvankelijk eind april, maar door uitvallen van een andere afspraak en snel schakelen vanuit het bedrijf konden ze ruim voor die tijd al komen. Verder ook nog wat korting kunnen onderhandelen, wat altijd mooi meegenomen is. De installateur was zeer netjes en vroeg keurig toestemming voor alles. Super! Als ik heel kritisch moet zijn, de enige minpunten die ik kan verzinnen: - De kabeltjes voor de stroomtoevoer lopen naar de kabelgoot toe (buitenmuur). Was mooier geweest als dit direct in de kabelgoot weggewerkt was (mits überhaupt mogelijk). - Waar de leidingen het dak op verdwijnen is niet super mooi afgewerkt, een hoekstuk had een strakker resultaat opgeleverd. - De kabelgootjes binnen waren niet heel mooi en open aan het uiteinde. Dit is verder wel te verhelpen met wat muurverf en het uiteinde dicht knutselen. Kortom: puur afwerkingsdingetjes.

Opmaat eerlijk advies en plaatsing

Komt thuis voor persoonlijk opmaat advies installatie door vriendelijke monteur en wat kleine dingen super netjes op gelost.

Snel, professioneel en goed

Bij mij een kleine airco geïnstalleerd (maart 2023) . De communicatie was heel plezierig en professioneel. De vakman was uitstekend en vriendelijk. De prijs was scherp. Ze waren snel met installeren. Absolute aanrader!

Zeer professioneel bedrijf

De hele procedure van langs gaan bij de klant, laten zien wat je verkoopt en de gehele installatie kwam op mij zeer professioneel over.

Scherp, helder en persoonlijk advies, zeker aan te bevelen!

Nette en scherpe offerte met een snelle afhandeling van plaatsing. De monteurs werken verzorgd en staan je goed te woord. Top.

Uitstekende service en product! Precies wat wij zochten!

Voor op de slaapkamer van onze zoon van 1 waren we op zoek naar een airco. Enerzijds om in de zomer te verkoelen, maar anderzijds ook om te verwarmen in de winter. Na een beetje speurwerk op het internet kwamen we uit bij de klimaatregelaars. Het zag eruit als een professionele organisatie met veel mogelijkheden. Achteraf zijn wij heel blij dat we voor hun hebben gekozen want van begin tot eind zijn we goed geholpen. Goed advies, goede service en niet onbelangrijk een goed product met goede installatie. Wij maken nu een aantal weken gebruik van de airco en zouden iedereen adviseren om eens contact op te nemen met de klimaatregelaars.

Fantastische service!

Heel blij met onze nieuwe airco van De Klimaatregelaars. Vriendelijke en vakkundige mensen die goed luisteren naar de wensen en met een uitstekende oplossing komen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een beter klimaat in huis!

Super tevreden!

Goed advies gekregen welke mogelijkheden mogelijk zijn, scherpe offerte. Na akkoord op korte termijn netjes geinstalleerd. Kortom houdt zich netjes aan de gemaakte afspraken, duidelijk in de communicatie, wordt zeernetjes gewerken.

Snelle levering en professionele service en installatie.

Afgelopen zomer heb ik 2 airconditioners aangeschafd via De Klimaatregelaars. Zij hebben deze snel kunnen leveren en naar wens geinstalleerd. De airconditioners werken goed en de installatie is netjes en professioneel gedaan met een goede afwerking van de bedrading en buizen. Ook na de installatie werd alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Conclusie: De Klimaatregelaars bieden betrouwbare kwaliteit en service aan en zorgen voor een goede en nette aansluiting van het systeem door hun vakkundige monteurs.

Uitstekend, alles volgens afspraak en op tijd.

De werkzaamsten werden conform afspraak en binnen de geplande tijd uitgevoerd. Men was altijd bereid en bereikbaar voor ondersteuning indien nodig. Kortom ; zeer aanbevelenswaardig !

Reageert snel, professioneel en correcte communicatie.

Snelle reactie op aanvraag. Duidelijke offerte. Goede prijs kwaliteit. Professionele installeren. Alles werkt naar wens. Kortom een aanrader!

Komen alles na

Leidingen in een kleur dat ze niet opvallen

Hele fijne ervaring

Goed advies, goede afspraken. Communicatie is zeer goed, word goed op de hoogte gehouden, word gelijk even gebeld als het verkeer even tegen zit, kundig personeel, werken zeer netjes, laten geen rommel achter, en zeer prettig mee samen gewerkt. Top

Zeer prettige ervaring!

Een erg prettige ervaring. Ze werkten door en zeer professioneel. Ook de prijs was goed. Ik kan hun zeer aanbevelen!

Snel, accuraat en komt afspraken na.

Een concurrerende offerte op basis van een gesprek thuis met de belofte om dit volgens afspraak te installeren. Binnen de termijnen contact over betaling en installatiedatum en deze exact nagekomen. De technische monteur heeft het netjes, in overleg, passend geïnstalleerd. Kortom, een prima onderneming met heldere commerciële focus.

Een top bedrijf

Onlangs bij ons een airconditioning geïnstalleerd. Zeer vakkundig personeel die netjes de werkzaamheden verrichten. Erg vriendelijke mensen die service hoog in het vaandel hebben staan. Dit alles tegen aanvaardbare prijzen. Ik kan deze mannen aan iedereen aanbevelen. Bert

Ze werken heel netjes goede kwaliteit

Airco aanschaf zeer goed verlopen en geplaatst door top monteur

Airco aangeschaft, na zeer goede uitleg over werking, modellen, voor en nadelen, ed. Monteur was erg professioneel en heeft de airco zeer netjes geplaatst en ook alles netjes achter gelaten. Al met al top service en top monteur. Ook de nazorg is goed geregeld je kan voor alle vragen altijd bij dit bedrijf terecht.

Absolute aanrader!

Aanvraag voor een airco gedaan. Nette offerte vanuit Robin. Installatie zijn we erg tevreden over. Netjes gewerkt en houden zich aan de afspraken. Aanrader!

Uitstekend!

Zeer goede ervaring met De Klimaatregelaars. Zijn eerst op bezoek geweest om de wensen te bespreken en vervolgens een duidelijke offerte. Snelle installatiedatum en uitgevoerd door een vriendelijke en kundige monteur! Erg blij mee!

Beesdseweg 3 a27

4104 AW Culemborg

Over De Klimaatregelaars

Altijd de gewenste temperatuur in huis met een airconditioning die de lucht kan koelen en verwarmen. Onze ervaren specialisten komen graag bij u op bezoek voor een gratis inmeting, zodat wij het beste advies kunnen geven, volledig afgestemd op uw woning. Wat bieden wij u: - Persoonlijk en betrouwbaar advies. - Altijd 1 jaar all-in garantie. - Meer dan 10 jaar ervaring in airco-installaties. - Altijd een totaalprijs, geen verassingen achteraf. - Eigen vakkundige monteurs in dienst.