Heldere communicatie en goed werk

Afwerking is niet op alle plekken perfect, maar zeker goed genoeg. Fijne en duidelijke communicatie van de installateurs.

Betrouwbaar, vriendelijk, eerlijk en deskundig.

Van alle offertes, die had aangevraagd, was dit bedrijf de enigste die thuis kwam kijken en de prijsopgave gaf, die overeenkwam met de andere offertes. Tevens een groot compliment voor de monteurs, werkten zeer netjes, ruimden alles op en waren zeer vriendelijk. Ik ben al wat ouder en verwacht had verwacht de rekening ter plaatse te moeten voldoen. Ik had ze graag een financiele beloning willen geven, maar dat is misschien ouderwets, maar een beloning verdienen ze.

Prima bedrijf. Ze kwamen eerst de situatie opnemen, en dat was belangrijk omdat er een hoogwerker nodig zou zijn. Het werk werd perfect uitgevoerd. We zijn zeer tevreden.

Van offerte tot installatie uitstekend geholpen door de Klimaatregelaars.

Uitstekende ervaring, kan het bedrijf van harte aanbevelen. Niet alleen het installeren werd door vaklui gedaan, ook de wijze van offreren, was van top kwaliteit.

Ik ben heel tevreden over de dienstverlening.

Dus ik ben dik tevreden,laat de zomer maar komen!!

Fijne monteurs met een positieve en deskundige instelling

Snel en adequaat gewerkt, actief meegedacht met de wensen van ons.

Eindelijk een koele zolder: topservice en vakkundige installatie!

Ik ben erg tevreden over De Klimaatregelaars en geef ze met overtuiging een 9. Voor de aanschaf van een airco kwamen ze al snel bij ons thuis langs om de situatie te bekijken. Het ging bij ons specifiek om de zolder, waar het in de zomer echt heel warm kan worden. Ze dachten goed mee en kwamen met een passende en doordachte oplossing. De installatie verliep vervolgens vlot en professioneel. De monteur was vriendelijk, netjes, kwam op tijd en werkte duidelijk met veel kennis en ervaring. Alles is keurig aangesloten en netjes afgewerkt. Het mooiste resultaat: mijn zoontje kan nu ook op warme zomernachten gewoon lekker slapen op zolder, zonder de hitte. Daar zijn we echt heel blij mee. Kortom: een fijne partij om mee samen te werken. Complimenten voor de service en uitvoering!

Prima en keurig werk

Fijne jongens, alles duidelijk uitgelegd en meegedacht met beste oplossing. Hier voel je je als klant nog koning

Very good experience from start till finish

Quotation well received. Installation date was also well discussed and executed perfectly.

Super ervaring

Prima monteurs alles netjes geïnstalleerd

Top service, maatwerk, ontzettend vriendelijk!

Aanrader

De goed bedrijf vanaf het begin tot het opleveren van de installatie

De verkoper weet van het praktische wat mogelijk is en komt ook met een oplossingen. De start van de installatie begon later op de dag, dat kan wel beter door even te bellen vanuit de planning. Maar de monteurs hebben het weer goed gemaakt door keurig werk te leveren en prettig in omgang te zijn. Wij zij dik te vrede over hoe het is gegaan. Top!

Van begin tot eind goed

Vanaf het eerste contact tot en met plaatsing goed. Duidelijk offerte, na een paar weken extra omkapping besteld. Daarna bij de plaatsing alles zeer netjes gedaan. In 2 dagen àlles geplaatst, alleen de kappen lukte niet in de tijd, maar volgende dag meteen weer terug om deze te plaatsen. Nu even afwachten of het in de zomer goed gaat koelen.

Volgens de vrouw super netjes gedaan en goede contacten gehad.

Prima levering en installatie.

De wachttijd voor installatie zou beter moeten kunnen.

Duidelijke communicatie, netjes gewerkt!

Ik had bij drie bedrijven offertes aangevraagd voor een airco. Brian had een helder verhaal en dacht mee in de oplossing. De offerte was helder en door het vertrouwen en de scherpe prijs heb ik voor de Klimaatregelaars gekozen. Nadat de airco besteld was volgde het plannen van de installatie. Naar mijn wens is geluisterd en de installatie kon op mijn vaste vrije dag gerealiseerd worden. Montage werd door een vriendelijke en vaardige monteur uitgevoerd. Samen bekeken waar alles geplaatst ging worden en hoe de leiding dan ongeveer zou lopen. Op vragen werd goed uitleg gegeven. Je merkt dat verkoop en uitvoering binnen dit bedrijf op één lijn zitten, waardoor geen onrealistische beloftes worden gemaakt. Er is netjes gewerkt, er werd bijvoorbeeld een deken gebruikt om schade de vloer en muur te voorkomen. Ook het afval is door de monteur opgeruimd en afgevoerd. Na installatie is de werking uitgelegd. Nadat de monteur weg was heb ik zelf eenvoudig de app geïnstalleerd en gekoppeld. Er is netjes gewerkt en het is uitgevoerd zoals bij de offerte besproken.

Soepel proces en tevreden met airco

Ik wilde airco installeren in mijn kantoor in tuin, mede om ook als verwarming te gebruiken. Bij Klimaatregelaars kwam er snel iemand langs die goed advies gaf waar de airco te plaatsen en ook nog met redelijke prijs kwam. Installatie ging ook soepel en nu tevreden met mijn nieuwe airco!

Deze twee jongens hebben het netjes gemaakt .

Zeer professioneel, behulpzaam, vriendelijk !

Vanaf begin tot eind duidelijke, professionele, vriendelijke communicatie Meedenkend en oplossingsgericht Uitermate tevreden

Keurige installatie

Installatie volgens afspraak, aardige mannen, netjes gewerkt, goede uitleg.

Onder koude en natte weersomstandigheden heeft dit team, dat geweldig op elkaar is ingespeeld, goed werk geleverd en de uitleg van alles was ook zeer goed.

Goede service!

Alles is perfect verlopen. Ik ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan.

Gewoon meer dan top

Top bedrijf!

Goede afspraken en de monteur top!

Professionele vakmannen!

De mannen hebben netjes en secuur gewerkt, geen gehaast of afgeraffeld gewoon zoals het hoort! Fijne communicatie gehad van zowel het adviesgesprek tot aan de plaatsing. Ook mooi om te zien dat er in de praktijk tijd wordt genomen om het de "nieuwe" jongens te leren.

Beesdseweg 3 a27

4104 AW Culemborg

Over De Klimaatregelaars

Altijd de gewenste temperatuur in huis met een airconditioning die de lucht kan koelen en verwarmen. Onze ervaren specialisten komen graag bij u op bezoek voor een gratis inmeting, zodat wij het beste advies kunnen geven, volledig afgestemd op uw woning. Wat bieden wij u: - Persoonlijk en betrouwbaar advies. - Altijd 1 jaar all-in garantie. - Meer dan 10 jaar ervaring in airco-installaties. - Altijd een totaalprijs, geen verassingen achteraf. - Eigen vakkundige monteurs in dienst.