heel prettig

de afspraak was snel gemaakt. een hele prettige verkoper die erg deskundig was. de monteurs heel goed en aardig. het cijfer was hoger geweest als het beter was uitgevoerd. nu was de Wifi module vergeten en was er met grijze buizen gewerkt, terwijl er heel duidelijk wit was aangegeven. dus de interne communicatie kan beter

Hele goede service

Afspraak gemaakt iemand thuis gekomen heeft alles heel goed uitgelegd en het is precies zo gegaan hoe hij het zei de monteurs waren heel aardig en alles netjes opgeruimd ben er erg blij met de Airco en ee leuke inclusief plaatsen TOP

Netjes uitgevoerd, alles ging in overleg.

Netjes uitgevoerd alles ging in overleg. Alle leidingen netjes weggewerkt. Goede communicatie.

Goede ervaring met De Klimaatregelaars

Het gehele proces is voorspoedig verlopen. Van goed advies bij de verkoop. Tot duidelijke afspraken bij montage. Ook enige nazorg vlot opgepakt en verhopen. Ook de prijsafspraak was helder. Geen verrassingen achter af ondanks dat er bij de montage wat tegenslag was.

Uitstekende monteurs. Werken zeer netjes ruimen spullen op en nemen het vervolgens mee

Zie boven

Bedrijf klimaatregelaars kundig en betrouwbaar

Mijn ervaring is top. De monteur die bij ons is geweest was zeer vriendelijke en werkt netjes en professioneel. Het bedrijf klimaatregelaars is zeker een aanrader.

Top geregeld en vriendelijke mensen

Kennis en aanbod was goed, plaatsing was ook echt top. Vriendelijke mensen die het kwamen plaatsen, denken goed mee met jouw woonsituatie en werken netjes.

TOP!

Zeer snelle reactie op onze aanvraag. Zeer prettige verkoop onderhandelingen. Zeer goede en nette plaatsing van zowel de buiten als binnen units. En de mannen laten alles weer netjes achter. In één woord: TOP!!!

Fijne service, goede kwaliteit

Wij hebben een goede ervaring. Prettige communicatie en goede service!

Goed opgelost

Snel en goed tot afspraken kunnen komen. Tijdje moeten wachten tot de installatie. Daarna 5 systemen in twee dagen geïnstalleerd. De installatie zelf liet qua service nog wel wat te wensen over (kan gebeuren), maar dat is snel en adequaat opgepakt (en daar gaat het om). Fijne en goede installatie.

Optimale klantervaring

Elke stap in het proces is goed en met klantvriendelijke aandacht gedaan. Goede communicatie!

Top bedrijf!!! Ook een top monteur

Servanio is een top monteur. Veel geduld en goede service! Het bedrijf is ook te vertrouwen

Wij bevelen De Klimaatregelaars aan

Van begin tot eind super geregeld. Elke afspraak nagekomen en een keurige installatie. Wij zijn volledig tevreden over De Klimaatregelaars.

Goed bedrijf

Betrouwbaar bedrijf. Ik zou ze aanbevelen.

Vriendelijke en vakkundig personeel, goed doorwerken, en staan geen moment met hun telefoon in de hand. Perfect,

Snel reageren, goede service, duidelijke info, snelle installatie

Professioneel, vriendelijk en informerend en alle afspraken nakomend en ook snel!

Goed bedrijf die doen wat ze beloven

Prima jongens die de airco’s hebben geïnstalleerd. Ook de vertegenwoordiger heeft goed meegedacht voor de beste oplossingen

Klimaat goed geregeld....

Vrijdag Renaldo & Okke (excuus als de namen verkeerd gespeld zijn) over de vloer gehad voor de installatie van onze airco, deze jongens overlegden indien er twijfel was, hebben de airco in een ochtendje geplaatst zonder troep achter te laten, en mijn vragen werden ook gewoon beantwoord, niets dan lof!.....

Prima bedrijf

Afspraken worden nagekomen. Alles goed geregeld. Aardige jongens. Alles wordt van te voren goed besproken en uitgelegd.

Zeer vriendelijk en top service … heel blij met de airco en de installatie

Van begin tot eind zeer vakkundig bijgestaan .

Uitstekende installatie

Netjes gewerkt, goede hulp bij het installeren van de app, alle afval meegenomen en schoon opgeleverd

Super netjes

Beginn Juli een verkoper bij mij langsgeweest. Heel netjes alles uitgelegd. De buren hebben al een airconditioning van deze bedrijf. Door de gesprekken met mijn buren, die zeer positief waren ben ik gestopt met zoeken en heb deze bedrijf opdracht gegeven voor een airconditioning in mijn woning. Drie oktober kam een installateur langs. Wat een hele goede en betrouwbare meneer. Ontzettend snel en super netjes gewerkt. Alles goed uitgelegd en alles netjes opgeruimd. Ik kan deze bedrijf alleen maar aanbevelen. Een groot compliment aan deze organisatie. Mijn onderhoud laat ik natuurlijk uiteraard ook door deze bedrijf doen. Ben zeer tevreden over de hele gang van zaken. Zeer goede communicatie. Tot in de puntjes verzorgd. Vanaf de verkoop tot de installateur. Ik heb echter de grootste respect hiervoor. Wat een top bedrijf. Klimaatregelaars nogmaals ontzettend bedankt voor alles. Met vriendelijke groeten, Heiko Heese Culemborg

Goede informatie en prima jnstallatie

Bij de keus om een airco te laten plaatsen goede informatie gekregen en het plaatsen is prima verlopen

Perfecte service van intake t/m installatie

Zeer goed voorgelicht en opties besproken, concurrerende prijs, tijdelijk mobiele airco gekregen als service en snelle en vakkundige installatie met wederom bespreken van de opties. Top service!

Uitstekend uitgevoerd.

De airco is snel en vakkundig gemonteerd. Alle verpakkingsmaterialen zijn meegenomen. Alles netjes opgeruimd.

Beesdseweg 3 a27

4104 AW Culemborg

Over De Klimaatregelaars

Altijd de gewenste temperatuur in huis met een airconditioning die de lucht kan koelen en verwarmen. Onze ervaren specialisten komen graag bij u op bezoek voor een gratis inmeting, zodat wij het beste advies kunnen geven, volledig afgestemd op uw woning. Wat bieden wij u: - Persoonlijk en betrouwbaar advies. - Altijd 1 jaar all-in garantie. - Meer dan 10 jaar ervaring in airco-installaties. - Altijd een totaalprijs, geen verassingen achteraf. - Eigen vakkundige monteurs in dienst.