Goed advies en prima service

Wij zijn zeer tevreden over het traject voor de aanschaf. Ze nemen ruim de tijd voor het advies en de monteur weet exact wat er gedaan moet worden. Ook de levering en installatie verliepen soepel. Deze organisatie is een absolute aanrader.

Topmensen

Veel kennis van zaken De mensen denken met je mee Installatie ging sneller als verwacht En vriendelijke medewerkers Netjes en snel gewerkt

Meer dan tevreden over dit bedrijf een echte aanrader.

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten maar bij het eerste bezoek kwam D. bij ons thuis langs om te kijken wat de wensen en mogelijkheden waren voor het evt plaatsen van een Airco. Hij luisterde goed waar de voorkeur naar uit ging en keek of dat allemaal te realiseren was. Aangezien ik op een boven Appartement zit was het wel wat complexer om deze te plaatsen. Hij gaf aan dat het geen probleem moest opleveren. De offerte die daarop volgde zag er ook zeer professioneel uit en alles gaf mij een goed gevoel om met dit bedrijf in zee te gaan. Ik moest er alleen wel een paar maanden op wachten want ze hebben het ontzettend druk maar de dag van de plaatsing verliep buitengewoon goed. De monteurs stonden zoals afgesproken om 08.00uur op de stoep en zij hebben die dag écht alles (buiten en binnenunit) keurig geïnstalleerd. Ook het opruimen daarna van alle troep was zeer fijn. Ze hadden een grote stofzuiger mee en alles werd keurig opgeruimd. Het blijft best moeilijk om het juiste bedrijf te vinden waar je een goed gevoel bij hebt en die ook nog eens betaalbaar is. Laten we wel wezen het is best een grote aankoop maar het is het tot op heden écht waard geweest. Maar ik kan oprecht zeggen dat ik er in ieder geval geen moment spijt van heb gehad dat ik met de Klimaatregelaars uit Culemborg in zee ben gegaan. Ik zal ze daarom ook zéker aanraden als ik hoor dat iemand anders ook graag een Airco zou willen hebben.

Netjes gewerkt als team

De airco is geplaatst zoals afgesproken

Het proces ging heel snel

Goed en netjes werk volgens afspraak

Na een fijn meedenkend gesprek en alle afspraken op de mail zijn er 2 nette monteurs geweest die alles hebben geïnstalleerd zo als afgesproken Ze werken rustig en netjes en na alles te hebben opgeruimd geven ze ook nog goede uitleg over het gebruik van het apratuur Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen Mooi werk

Echte aanrader

Gewoon dit bedrijf kiezen als je goede service monteurs en een betrouwbate bedrijf zoekt. De vertegenwoordigers zijn oprecht en leveren wat ze zeggen kwaliteit en komen hun afspraken na. Toppers

Fantastisch service

Deskundige en ervaren installateur, meedenken en heel netjes afgewerkt. Fantastisch werk geleverd

Professioneel

De klimaatregelaars hebben een airconditioning in mijn appartement ingebouwd. Communicatie vooraf verliep goed. Installatie verliep soepel en professioneel. Ik ben erg tevreden.

Snel en netjes

Op 1 dag op drie kamers airco geïnstalleerd. Veel sneller klaar dan gedacht en ook nog alles heel keurig afgewerkt en achtergelaten.

Erg klantvriendelijk

De installateur was heel geduldig en legde uit waarom hij bepaalde dingen deed zoals hij het deed. Ziet er allemaal keurig uit ! Zoals binnen als buiten

Gemengd blij

Zeer vriendelijke medewerkers, zowel bij informatiegesprek als bij plaatsing. Stipt op tijd. Als niet-deskundige moet ik me verlaten op de kennis en kunde van de specialisten, die kan ik zelf niet beoordelen. Ik vertrouw erop. Ik heb nu nog geen klachten, dus geen ervaring met de eventuele afhandeling daarvan. Ik heb na jaren dubben de airco laten plaatsen, want die is fijn voor mij, niet voor het klimaat. Nu ik eigenbelang heb laten prevaleren, ben ik wel blij dat mijn slaapkamer in 5 minuten behaaglijk is en ik de cv uit kan laten. Op ondraaglijk hete dagen zal ik omgekeerd dolblij zijn met snelle koeling. Tip: dek bij plaatsing airco zoveel mogelijk af, het stof van het boorwerk zit echt óveral.

Goede communicatie, nette prijs, snelle en goede installatie van de airco!

Zeer positieve ervaring gehad met De Klimaatregelaars van begin tot eind van het traject. Ze komen aan huis en nemen de tijd om je te adviseren over de beste oplossing. Ze stellen vragen en denken actief mee over de beste oplossing. Heb meerdere partijen over de vloer gehad maar geen van de partijen denkt zo goed mee als De Klimaatregelaars! Dank nogmaals Darryl!! Op de dag van installatie 2 monteurs over de vloer gehad. Binnen 3,5 uur was de airco geïnstalleerd. Voor start werd alles overlegd en vervolgens werd de airco netjes geïnstalleerd. Was leuk om mee te mogen kijken naar het proces. Op het einde netjes toelichting ontvangen op werking van de airco. Dank team De Klimaatregelaars voor de installatie van de airco!

Deskundig en betrokken

Deskundig en professioneel werden de werkzaamheden uitgevoerd. Suggesties over de uitvoering waren professioneel en de medewerkers kwamen zeer vriendelijk over

heel prettig

de afspraak was snel gemaakt. een hele prettige verkoper die erg deskundig was. de monteurs heel goed en aardig. het cijfer was hoger geweest als het beter was uitgevoerd. nu was de Wifi module vergeten en was er met grijze buizen gewerkt, terwijl er heel duidelijk wit was aangegeven. dus de interne communicatie kan beter

Hele goede service

Afspraak gemaakt iemand thuis gekomen heeft alles heel goed uitgelegd en het is precies zo gegaan hoe hij het zei de monteurs waren heel aardig en alles netjes opgeruimd ben er erg blij met de Airco en ee leuke inclusief plaatsen TOP

Netjes uitgevoerd, alles ging in overleg.

Netjes uitgevoerd alles ging in overleg. Alle leidingen netjes weggewerkt. Goede communicatie.

Goede ervaring met De Klimaatregelaars

Het gehele proces is voorspoedig verlopen. Van goed advies bij de verkoop. Tot duidelijke afspraken bij montage. Ook enige nazorg vlot opgepakt en verhopen. Ook de prijsafspraak was helder. Geen verrassingen achter af ondanks dat er bij de montage wat tegenslag was.

Uitstekende monteurs. Werken zeer netjes ruimen spullen op en nemen het vervolgens mee

Zie boven

Bedrijf klimaatregelaars kundig en betrouwbaar

Mijn ervaring is top. De monteur die bij ons is geweest was zeer vriendelijke en werkt netjes en professioneel. Het bedrijf klimaatregelaars is zeker een aanrader.

Top geregeld en vriendelijke mensen

Kennis en aanbod was goed, plaatsing was ook echt top. Vriendelijke mensen die het kwamen plaatsen, denken goed mee met jouw woonsituatie en werken netjes.

TOP!

Zeer snelle reactie op onze aanvraag. Zeer prettige verkoop onderhandelingen. Zeer goede en nette plaatsing van zowel de buiten als binnen units. En de mannen laten alles weer netjes achter. In één woord: TOP!!!

Fijne service, goede kwaliteit

Wij hebben een goede ervaring. Prettige communicatie en goede service!

Goed opgelost

Snel en goed tot afspraken kunnen komen. Tijdje moeten wachten tot de installatie. Daarna 5 systemen in twee dagen geïnstalleerd. De installatie zelf liet qua service nog wel wat te wensen over (kan gebeuren), maar dat is snel en adequaat opgepakt (en daar gaat het om). Fijne en goede installatie.

Optimale klantervaring

Elke stap in het proces is goed en met klantvriendelijke aandacht gedaan. Goede communicatie!

Beesdseweg 3 a27

4104 AW Culemborg

Over De Klimaatregelaars

Altijd de gewenste temperatuur in huis met een airconditioning die de lucht kan koelen en verwarmen. Onze ervaren specialisten komen graag bij u op bezoek voor een gratis inmeting, zodat wij het beste advies kunnen geven, volledig afgestemd op uw woning. Wat bieden wij u: - Persoonlijk en betrouwbaar advies. - Altijd 1 jaar all-in garantie. - Meer dan 10 jaar ervaring in airco-installaties. - Altijd een totaalprijs, geen verassingen achteraf. - Eigen vakkundige monteurs in dienst.