Gewoon "ouderwetse" service en goede koffie
Altijd goede service en vakkundige monteurs. Goed overleg bij grote reparaties.
Deskundige weknemers die weten waar ze het over hebben. Top. Zelfs een onduidelijkheid tussen kenteken en typenummer, ivm bestellen materialen, werd op voorhand gepareerd zodat bij het garage bezoek er geen vertraging optrad.
Storing in de fietsdrager en autoverlichting prima opgelost
Kom hier al een aantal jaar voor zowel onderhoud als problemen met de auto. Vriendelijke mensen welke met je meedenken en goede service
Zeer vakkundig en altijd vriendelijk en fijn geprijsd! Kortom een garage zoals je die wilt!
Fijn om altijd terecht te kunnen. Snelle en flexibele service. Ze denken ook graag mee.
Soms is een auto probleem niet meteen duidelijk. Dat was in mijn geval zo... Motor liep niet goed. Kan van alles zijn. Naald in een hooiberg. Zeker bij moderne autos. Bij Eurocars gaan ze echt alles na. Bleek een heel klein rubber sluiting dat net niet goed was. Zo iets kleins. Je moet de nodige deskundigheid hebben en extra aandacht geven om zoiets te kunnen vinden. Zij wel. Vervangen en alles is weer goed.
Als jaren mijn garage en mijn vaste monteur Marco. Helemaal goed.
probleem met terugkomende storing opgelost dat de DPF verzadigd werdt iedere 1500 km, nieuwe pdf geïnstalleerd zoals afgesproken.
Word altijd snel en goed geholpen. Duidelijken vakkundig
Staan altijd klaar voor de klant.
Elk jaar bij de APK keuring een grote of kleine beurt. Er wordt door de monteur gebeld en overlegd met mij wat er gebeuren moet en wat de kosten zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Iedereen is altijd vriendelijk, kortom Jos heeft een topteam!
Personeel vriendelijk
Zie boven
Ze zijn heel duidelijk in hun communicatie, heel klant vriendelijk, en heel reeel. Absolute aanrader!
alweer een top ervaring ,
Ik kom hier voor het eerst en werd heel vriendelijk ontvangen en alles besproken wat er aan de auto gedaan moest worden en wat de kosten zouden zijn. Ik ben niet voor verrassingen komen te staan en tevens een leen auto mee gekregen. Ik ben zeer tevreden.
Ik kom vaker en ben tevreden over de kwaliteit van afhandeling.
Met enige spoed kon nog een APK uitgevoerd worden. Duidelijk verhaal over de zaken die tijdens de keuring naar voren kwamen. Meteen opgelost.
Prettige mensen die goed werk leveren.
Snel en goed geregeld
Zoals altijd super service.
Mark, you are the best!!
We hebben bijna ons volledige wagenpark bij hun in onderhoud en kan ze iedereen aanraden, denken graag mee, doen graag een stapje extra, en zeer kundig.
Aalsmeerderweg 253 a
1432 CN Aalsmeer