Always providing their honest opinion and advice for what your car is required!
vriendelijke dienst en makkelijk te onderhoud apk etc. Te boeken Professioneel werk uitgevoerd op tijd klaar zoals afgesproken.
reparaties op tijd en wordt op de hoogte gehouden van vertragingen.
Zeer service gerichte garage die klant meeneemt in de zaken die moeten gebeuren aan je auto. Ze geven tevens aan wat noodzakelojk is en wat evt later kan.
Zeer vriendelijke mensen
Mijn camper is naar wens gemaakt!
Komen hun afspraak na en communiceren duidelijk.
Onze Volvo V60 B3 gekocht bij een dealer verbonden aan een Carprof. Nu deze garage van Carprof bij mij in de buurt (Amsterdam) benaderd voor vervangen van remschijven en toekomstig onderhoud. Supervriendelijk geholpen en duidelijke communicatie voor en na afspraak. Er werkt een team aan monteurs/specialisten. De reparatie binnen planning uitgevoerd. Ik heb een goed gevoel bij de geboden kwaliteit en dat geeft mij vertrouwen voor een volgende beurt.
Vriendelijk, kundig en zijn transparant in de werkzaamheden en zorgen voor onnodige kosten!
Vriendelijk personeel!
moeilijke reparatie snel en zorgvuldig uitgevoerd
Zeer snelle en vakkundig personeel
Kom hier altijd voor de APK. Altijd eerlijke beoordeling en geen fratsen. Airconditioning ook laten nakijken en die werkt nu weer helemaal goed!
gedegen, accuraat en snel
Zie de sterren
Even naar binnen, ben er geeneens vaste klant. En in no time weer rijdend verder
Snelle service en zeer vriendelijk geholpen.
Altijd goede ervaringen.
Autorijden kost nou eenmaal geld, maar hier probeert men het binnen de perken te houden. Heldere afspraken en kostenindicatie is voor de klant belangrijk. Jos en zijn team doet dat perfect. Wij komen hier al jaren graag!
Op korte termijn kon ik de auto laten keuren .
Grote beurt was snel geregeld. Rekenen eerlijke prijzen en zijn eerlijk over de reparaties en ook over die niet hoeven.
Snel gerepareerd
Snelle service en zeer klantvriendelijk. Altijd behulpzaam en meedenkend.
Goede service, vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en de auto stond snel weer klaar.
Aalsmeerderweg 253 a
1432 CN Aalsmeer
Op basis van heldere offertes, goede service, montage van kwaliteitsonderdelen en de juiste technische informatie legt CarProf zich toe op het leveren van een eersteklas ervaring voor al haar klanten. • De garage voor alle merken • 48 maanden internationale garantie op reparaties en arbeidsloon • Onderhoud volgens de fabrieksrichtlijnen