Mark, you are the best!!
We hebben bijna ons volledige wagenpark bij hun in onderhoud en kan ze iedereen aanraden, denken graag mee, doen graag een stapje extra, en zeer kundig.
Altijd vriendelijk en deskundig geholpen!
Snel, goed, als altijd vriendelijk, koffie, topbedrijf!
Zeer service gericht en professioneel
Hele fijne garage met een goede prijs - kwaliteitsverhouding!
Het is dat ik een nieuwe auto gekocht heb maar anders zou ik nooit bij deze garage zijn weggegaan; deze mensen staan altijd voor je klaar.
Betrouwbare, professionele en prettige mensen!
X
Goed en eerlijk geholpen. Geen onnodige kosten ‘aangesmeerd’ voor mijn toch al 12 jaar oude auto.
APK, vlot verlopen, Snel weer op de weg. Ben al jaren bij deze garage. Altijd goed geholpen. Vriendelijk klantgericht personeel.
Al jaren een tevreden klant.
Waar je ook voor komt; APK, service, reparatie, ze denken met je mee, waarbij kwaliteit en service voorop staan.
Geen klus te moeilijk, ze kennen de klant en leveren waar voor geld. Een eerlijk bedrijf, ik kom er graag.
Mijn auto was tijdens een APK keuring door de VW dealer afgekeurd. Ik had mijn twijfels over de redenen van afkeuring en de hoge offerte voor de reparaties. CarProf Eurocars waren op zeer korte termijn bereid de APK keuring opnieuw te doen en mij van een deskundig en juist advies te voorzien.
een professionele club mensen die zeer deskundig zijn , gecompliceerde problemen het hoofd kunnen bieden , en niet alleen onderdelen vervangers zijn. Tevens geven ze je het gevoel dat je als gewaardeerde klant welkom bent
mijn kachel en airco vin hat rotte lagers snel een nieuwe besteld volgende dag ingebouwd een nadeel als je onder het eten komt moet je wachten
Een zeer vriendelijke en transparante garage die vooraf een prijsopgave geven wij zijn er erg bij mee.
Kan er altijd snel terecht Aardige mensen altijd tijd Dikke 10
Zie boven
Zeer fijn bedrijf. Super service.
Goed van kwaliteit en betrouwbaar! Fijne service. De garage ‘denkt’ met je mee.
Vriendelijke mensen, denken met je mee en in overleg 2e handsmateriaal gebruikt zo dat de kosten in de handgehouden kunnen worden. Super
Alle problemen zijn naar wens opgelost.
Aalsmeerderweg 253 a
1432 CN Aalsmeer