Beste Koos, Bedankt voor je beoordeling, fijn dat je blij bent met de mooie tegels! Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Beste Robert, Bedankt voor je beoordeling! Het eind resultaat is prachtig! Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Beste Wouter, Wat een mooie beoordeling, bedankt! Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Hoi Larissa, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Hoi Monique, Bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Fijn dat je een positieve ervaring heb met TEGL Roy. Mocht je nog een keer tegels zoeken dan weet je ons vast wel weer te vinden! Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Bedankt voor je positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Goed om te horen dat de showroom mooi is ingericht en dat de verlichting van hoge kwaliteit was, waardoor jullie de tegels goed konden vergelijken. Het is jammer dat er tijdens het transport twee pakken tegels beschadigd zijn geraakt, maar het is fijn om te horen dat we dit snel en adequaat hebben opgelost. Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over de diensten van Bij TÉGL! Het is geweldig mooi om te horen dat u geen andere tegelleverancier meer wilt! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Ik hoop dat we nog lang kunnen samenwerken en uw bedrijf kunnen voorzien van prachtige tegels en pvc vloeren. Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Bedankt voor het schrijven van uw positieve ervaring. Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en ik hoop dat u nog lang van uw prachtige plavuizen kunt genieten! Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Wat geweldig om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad in de showroom en met de verkoper. We zijn blij om te horen dat de verkoper dit goed heeft opgepakt en dat u uiteindelijk een keuze heeft kunnen maken waar u erg blij mee bent. Bedankt voor het schrijven van deze review! Met vriendelijke groet, Team TÉGL
Wat fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad in de showroom en dat u professioneel en goed geadviseerd bent. Fijn dat de nabestellingen ook snel is afgehandeld. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring en ik hoop dat u nog lang van uw prachtige tegels kunt genieten! Met vriendelijke groet, Team TÉGL
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.