simpele goedkope oplossing voor geconstateerd probleem aan mijn auto
Op weg naar Detcars weet je vantevoren al een ding zeker: dit gaat helemaal goed komen en mijn auto gaat met zorg gerepareerd worden. In de ruim 20 jaar dat mijn auto's in goede handen zijn van Detcars ben ik nog nooit teleurgesteld.
Apk en grote beurt, werd netjes gebeld over bevindingen bij de controle en of het goed was dat de reparatie gedaan werd. Tevens werden de kosten bij benadering genoemd, zodat we niet voor verrassingen. komen te staan.
Ik kom er al een aantal jaar. Personeel is aardig, service is goed. Denken mee.
Wederom een goede ervaring jij Detcars. Reparatie/onderhoud volgt na overleg. Er wordt niets gedaan zonder overleg. Dat is ontzettend fijn! Wij komen er al jaren en hebben nóóit problemen gehad! Dank je wel Detmar
Al jaren vaste klant. Goede service en prijs/kwaliteit
Prima service, duidelijke communicatie en geen verrassingen achteraf.
Wij komen voor het eerst bij deze garage voor de auto van mijn dochter. De auto had wat mankementen na de koop bij een particuliere verkoper! Alles is steeds met telefonisch overleg gegaan ivm kosten dus is heel prettig om te ervaren!!
Denken graag met je mee en bieden snelle service.
Vakkundig, klant gericht en goed
Gewoon top! Goede communicatie, denken volop mee, je mag alles vragen. Detmar neemt de tijd om je vragen te beantwoorden en denkt mee wat de beste gang van zaken is. Nog niet eerder zo'n fijne ervaring bij een garage gehad. Snap goed dat ze zichzelf een vakgarage mogen noemen :-)
Problemen worden direct opgelost!
Netjes op de hoogte gebracht over de vervanging van onderdelen en de uiteindelijke kosten.
Bij winterproblemen zoals accu vervangen, ondanks de drukte in de werkplaats, toch de ondersteuning leveren om alles weer op korte termijn op te lossen. Top bedrijf!
Zoals altijd top.
Kapotte start motor is direct na openingna nieuwjaar gerepareerd. En tegen een redelijke prijs
Altijd vriendelijk, behulpzaam en goed!
Ik wordt altijd fantastisch geholpen. Bij duurdere reparaties wordt altijd eerst overlegd. 5 volle sterren en aanrader !
Tip: het zou fijn zijn als er een fiets mèt versnellingen beschikbaar zou zijn ;-) Dat is écht het enige wat ik kan opmerken.
Goed en snel geholpen, alles naar wens.
Zeer deskundig en behulpzaam
Mijn Mercedes Cabrio is weer APK goedgekeurd. Er wordt nog gekeken naar een lekstroom. Nog niet gevonden. Ze geven niet op en stelden zelf voor om weer een afspraak te maken voor een tweede controle. Goede service!!!
Groot onderhoud, top geregeld
Marconistraat 33
2181 AK Hillegom
Vakgarage Detcars is gevestigd in Hillegom aan de Marconistraat 33. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. Vakgarage Detcars is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 339 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden