Ik kom hier al 5 jaar en ben meer dan tevreden over deze garage.
Snel en goed geholpen,deskundig personeel.en goede koffie Een aanrader G.B. Lisse
Vriendelijk te woord gestaan. Professioneel advies, zonder onnodige extra’s. En afspraken zijn nagekomen en keurig uitgevoerd.
Kan altijd bij Detcars terecht met een vraag Een APK of een service beurt Deze wordt dan snel en kundig behandeld
Ik word altijd vriendelijk geholpen
Bij de keuring bleek er reparatie nodig, waar het wachten te lang zou duren. Werd naar huis gebracht, na reparatie weer opgehaald. Top service ⭐️⭐️⭐️.
Zoals altijd zeer tevreden
Top supersnel geregeld!
Word altijd prima geholpen. Goede service.
Van te voren word je gebeld met het kostenplaatje, en goede snelle service en klantvriendelijk.
Ik ben op de zaterdag vriendelijk ontvangen door de eigenaar en na een proefritje En een bezichtiging meteen tot koop over gegaan. Alles heel helder en tijdens een lekker bakje koffie de koop gesloten en zeer tevreden naar huis gegaan. Ik kan deze zaak aan iedereen aan bevelen. Mvg Jan
Fijne, en zeer nette garage met prettig en kundig personeel!
Makkelijk online afspraak te maken. Snel antwoord op mail. Er moest iets meer geregeld worden aan de auto, dan eerst gedacht. Er werd over de rekening gebeld om te overleggen. Om de auto toch dezelfde dag klaar te hebben, hebben er twee mensen aan gewerkt. Vriendelijke mensen aan de balie en aan de telefoon.
Voor onderhoud en banden is er geen probleem maar ook voor bijzondere zaken ze staan altijd voor je klaar.
Uitstekende service, snel en deskundig.
Top service en snel geregeld
Vakkundig en vriendelijk
Vriendelijke mensen, eerlijk advies en reële prijs. Kom er zeker terug.
Duidelijk Snel Vriendelijke, Zijn een zo maar een paar voorbeelden…. Service was weer top
Erg goed
Goede afspraken Je word op de hoogte gehouden van de kosten
Je wordt vriendelijk geholpen, ze nemen de tijd voor je, service is goed en ze zijn vakkundig.
vakbekwame garage en zeer vriendelijk en behulpzaam
Zeer vriendelijk
Marconistraat 33
2181 AK Hillegom
Vakgarage Detcars is gevestigd in Hillegom aan de Marconistraat 33. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. Vakgarage Detcars is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 339 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden