Heel blij met deze garage. Dennis is een echte autovak******: super enthousiast en met ontzettend veel kennis van zaken. Het contact was persoonlijk en duidelijk, niet opdringerig en zelfs buiten kantooruren bereikbaar. De auto werd super schoon en met garantie afgeleverd, wat veel vertrouwen gaf. Zeker een aanrader!
Niets teveel, wordt snel geholpen
Zoals al jaren geholpen door een zeer kundig team van aardige vakmensen!
Goed voor elkaar. Goeie services en netjes werk.
Auto stuk wordt snel en vakkundig gerepareerd tegen een schappelijke prijs
Deskundig en klantvriendelijk
Vakkundig, altijd behulpzaam en vriendelijk. Kortom een fijn en betrouwbaar bedrijf!
Fijne mensen, fijn bedrijf. Zakelijk, vriendelijke en meedenkend.
Het klopt gewoon. Communicatie, afspraken, financieel, helder en duidelijk.
Ze staan altijd meteen voor je klaar als er wat met de auto is!
Uitstekend.
Enorm behulpzaam en ook snel. Auto opgehaald op woonadres nadat gekeken was waarom die niet startte.
Goede service, vriendelijke medewerkers en makkelijk een afspraak te plannen. Zeer goed geholpen en de storing is weer opgelost.
Altijd uitstekende service en vakmanschap! Bedankt !
Zoals hierboven al staat,zeer goede ervaring met afspraak maken en verder verloop in garage.
Altijd fijn om hier de auto te maken of apk. Prima service, vriendelijk. Geen 5 sterren, er is altijd wel verbetering. Maar een dikke 9
Mijn auto is hier in onderhoud en ik ben meer dan tevreden. Ze zijn met zijn allen een heel fijn vakkundig en klantvriendelijk team. Ik krijg duidelijke uitleg over wat er aan de hand is en wat ze gedaan hebben. Mijn auto is in goede handen bij deze garage, de jouwe binnenkort ook?
De mensen zijn heel kundig en je kan er altijd terecht. Ook voor kleine dingen kan je altijd langskomen en maken ze tijd voor je. Prettige, ontspannen sfeer, wat de ervaring fijn maakt
Komt afspraken na, geeft zeer goede service.
Het bedrijf is verhuisd naar een nieuwe mooie garage. Goede service en vriendelijkheid. Altijd een bak koffie klaar.
Service
Vakkundig geholpen. Geweldige service
Vriendelijke monteurs, goede service en altijd vlot geholpen!
Men staat voor je klaar, ook in geval van pech. Dennis neemt altijd de tijd voor wanneer iets besproken moet worden en denkt echt mee. Monteurs zijn vriendelijk en leveren prima werk.
t Zeegsveld 3 B
8141 NT Heino