Top bedrijf denken altijd met je mee!
Koskamp CRM
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 90 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,8
Review overzicht
De reviews tonen een snelle en goed bereikbare partner met duidelijke communicatie. Klanten voelen zich gehoord en zien ideeën worden meegenomen in concrete plannen. De ondersteuning is praktisch en op maat gemaakt, en de uitvoering verloopt soepel. De samenwerking wordt gewaardeerd om betrokkenheid, flexibiliteit en oplossingsgericht denken.
Koskamp CRM
30 June 2026
Malden
Onze online marketing voor sales en aftersales wordt grotendeels door Mark geregeld. Mark weet waar hij over praat en de lijnen zijn kort. Kortom zeer tevreden!
Online advertising, Zoekmachine optimalisatie, Occasion marketing
26 June 2026
Harmen-Tom
Hartwerd
De marketing afdeling van Koskamp is goed bereikbaar! Denken graag mee met de klant En misschien nog wel net zo belangrijk: ze zadelen je niet op met allerlei technische ict zaken waar je als leek toch niks van snapt, maar regelen als achter de schermen en zorgen ervoor dat alles goed geregeld en ingesteld wordt!
Welke marketingdiensten heeft u bij ons afgenomen
Online advertising, Social media marketing, Koskamp CRM, Zoekmachine optimalisatie, Occasion marketing
19 January 2026
Bert Bredewolt
Wapenveld
De kern van ons bedrijf is het repareren van auto's. Dingen zoals marketing houden ons van onze kern af. Door dit goed uit te besteden, wordt het beter geregeld en kunnen wij nog beter ons eigen werk doen. "schoenmaker, blij bij je leest"
Welke marketingdiensten heeft u bij ons afgenomen
Online advertising, Emailmarketing, Social media marketing, Nieuwe website, Zoekmachine optimalisatie, Vacature marketing
8 December 2025
Jordy Doornbos
Beilen
Goede ervaring. Snel, duidelijk.
Online advertising, Koskamp CRM, Vacature marketing, Occasion marketing
27 November 2025
Caio
Raalte
Een goede ondersteuning op het gebied van marketing met korte lijnen voor overleg. Die vervolgens ook uitgevoerd worden.
22 October 2025
Johan
Druten
Fijne samenwerking. Eigen ideeën en wensen wordt in meegedacht.
Online advertising
17 September 2025
Ferry Papen
Winterswijk
Altijd leuke persoonlijke contacten met de collega's Denken mee
Emailmarketing, Social media marketing
28 August 2025
Bianca
Groningen
Mensen zijn wel willend en bereid om mee te denken naar ieders eigen doel.
Online advertising, Social media marketing, Occasion marketing
21 August 2025
Jack Burgwal
De Wijk
Makkelijk te benaderen en denken altijd met ons mee, oplossing gericht werken.
Welke marketingdiensten heeft u bij ons afgenomen
Online advertising, Emailmarketing, Social media marketing, Drukwerk, Koskamp CRM, Nieuwe website, Vacature marketing, Verhuismailing
21 July 2025
Hofsink en Nijland
Hardenberg
Wij zijn erg blij met deze samenwerking. We worden ondersteunt m.b.t. marketing. De lijnen zijn kort. We ontvangen goede adviezen.
Social media marketing, Koskamp CRM, Vacature marketing, Verhuismailing
10 July 2025
Autobedrijf de Winter
Sint Nicolaasga
Heldere en aangename communicatie, korte lijnen. Grote mate van betrokkenheid.
Online advertising, Emailmarketing, Vacature marketing
15 May 2025
Frank
Zwolle
Het team van Koskamp Marketing helpt ons om onze marketing naar een hoger niveau te tillen, wij zijn erg tevreden.
Welke marketingdiensten heeft u bij ons afgenomen
Online advertising, Social media marketing, Zoekmachine optimalisatie, Vacature marketing, Occasion marketing
8 May 2025
Autoborg Groep
Stadskanaal
Op de CRM na werkt alles prima en wordt er goed geluisterd naar klantwens . Wat vaker communiceren 1 op 1 is wenselijk zo nu en dan
Online advertising, Koskamp CRM, Nieuwe website, Zoekmachine optimalisatie
N.v.t.
17 April 2025
Peter Zeilmaker
RHEDEN
we zijn zeer tevreden over de kwaliteit en vooruitstrevendheid van de marketing. vooral de korte lijnen en dat dingen direkt opgepakt worden maakt de samenwerking zeer fijn . ga vooral zo door
Welke marketingdiensten heeft u bij ons afgenomen
Online advertising, Emailmarketing, Social media marketing, Koskamp CRM, Nieuwe website, Zoekmachine optimalisatie, Vacature marketing, Verhuismailing, Occasion marketing
16 April 2025
marcel
hardenberg
We worden maandelijks op de hoogte gehouden door middel van een uitgebreid rapport. Bij vragen staan ze altijd voor je klaar en wordt het indien nodig zo spoedig mogelijk op gepakt.
Welke marketingdiensten heeft u bij ons afgenomen
Emailmarketing, Social media marketing, Drukwerk, Koskamp CRM, Zoekmachine optimalisatie, Vacature marketing, Occasion marketing
8 April 2025
Evert-Jan Bouwman
Emmen
altijd staan ze je goed te woord en zijn heel behulpzaam als je probleem hebt. ook de bezorgers van de onderdelen altijd zeer correct en vriendelijk.
Emailmarketing, Social media marketing, Koskamp CRM
27 March 2025
Jan Grootjans
Norg
Samen met Max van Koskamp ons advertentie traject gestart, prettige communicatie en binnen een maand al meer conversies. Zeer blij mee.
Online advertising, Social media marketing
17 March 2025
Frank
Rijssen
Snelle communicatie en prettig samenwerking. Ze weten hoe de autobranche werkt!
Online advertising, Social media marketing, Koskamp CRM
15 February 2025
Koekoek
Hoogeveen
Korte lijnen, goed bereikbaar en meedenkend Grootste voordeel vind ik het ontzorgen van alle marketingzaken
Welke marketingdiensten heeft u bij ons afgenomen
Online advertising, Social media marketing, Nieuwe website, Zoekmachine optimalisatie, Vacature marketing
13 February 2025
Monique Scheppink
Balkbrug
Erg prettig samen werking, word volledig ontzorgt en de markering waardoor ik mij op andere dingen kan richten.
10 February 2025
ROODESCHOOL
Prima ondersteuning, denken mee.
Online advertising, Koskamp CRM, Zoekmachine optimalisatie, Occasion marketing
7 February 2025
Edwin
Hengelo
We ontvangen de juiste ondersteuning en feedback, met betrekking tot onze website en socials. De adviezen die we ontvangen zijn helder en daar kunnen we mee verder. Er zijn korte lijntjes, en dat is erg fijn. Wij zijn er blij met deze samenwerking
Welke marketingdiensten heeft u bij ons afgenomen
Online advertising, Social media marketing, Koskamp CRM, Zoekmachine optimalisatie, Vacature marketing, Occasion marketing
4 February 2025
Aline Stroetinga
Oosterwolde
Koskamp neemt een groot gedeelte van one werving****pagne voor zijn rekening. Ze overleggen goed wat de wensen zijn en komen dan met passende voorstellen. De uitwerking en de terugkoppeling daarna zijn ook heel duidelijk
Welke marketingdiensten heeft u bij ons afgenomen
Online advertising, Emailmarketing, Social media marketing, Vacature marketing, Occasion marketing
4 February 2025
Diana