Fijne winkel!

Brede sortering, prima kwaliteit/prijsverhouding en deskundige en vriendelijke service.

Uitstekende

Zeer goede uitleg en alle tijd voor de klant. Hebben tegels uitgezocht en worden in juni geleverd, opslaan is geen probleem, hebben een magazijn in Heerlen.

Mooie tegels etc. Voor je woning

Veel keuze in prachtige tegels. Met een afspraak heb je alle tijd om een goede keus te maken.

The full experience

Deskundig advies, neemt alle tijd en zeer klantvriendelijk!

Zeer goede ervaring

Vriendelijk, adequaat en de juiste adviezen bij aankoop terrastegels. Tevens goede ondersteuningsadviezen voor aanleg terras. Kortom: prima!

Goed geholpen in prettige sfeer

Komen afspraken na en doen hun best om nog een restpartij op te sporen waardoor wij een prachtige vloer hebben liggen.

Waanzinnig assortiment, prachtige winkel en professionele hulp!

Na een tijd te hebben gezocht in veel winkels uiteindelijk uitgekomen bij Cérunique. Bij binnenkomst werden wij warm ontvangen en de keuze was geweldig! Ze hebben een uniek aanbod. Een medewerkster heeft ons fantastisch en professioneel geholpen om de tegels samen te stellen die wij zochten. Bij de bestelling van onze tegels kregen wij zelfs een fles Italiaanse procesco cadeau! Echt een top winkel, met een prachtige uitstraling, fijn personeel en uniek aanbod. Wij bevelen dit zeker aan!

Ze begreep me !

Wij vonden het een hele fijne prettige ervaring. Uitleggen wat ik wilde was lastig aangezien ik veel mooi vind, wat ik totaal niet wilde kon ik beter uitleggen. Ze liet me na mijn uitleg meteen een tegel zien waarvan ik meteen zei, dat zoek ik ! Mijn idee begon daardoor meteen te groeien naar een prachtige keuze voor drie soorten tegels die straks een pracht van een combinatie worden. Wij kunnen straks roepen, onze wc is het meest leuks van heel Maastricht.

Ik werd klantvriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Klantvriendelijkheid en deskundig advies.

Wij hadden niet veel m2 tegels nodig. Toch kregen we de volle aandacht en advies, ook nadat we een paar keer terug zijn gegaan vanwege "keuzestress".

we zijn goed en vooral niet opdringerig geholpen.

Uitstekende en deskundige hulp op maat voor een scherpe prijs!prijs

Hele fijne en persoonlijke hulp op maat door experts, die alle tijd nemen om je te helpen! Ook bieden ze een zeer concurrerende prijs!

Deskundig advies

Ontzettend klantvriendelijk, neemt alle tijd

Heel klantvriendelijk

Mooie zaak een warm welkom heel klantvriendelijk en meedenkend

Super kundig en vriendelijk

Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar.

Prachtige zaak met mooie tegels en deskundig advies onder het genot van een kop koffie.

Samen

Wij hebben uitgelegd hoe we het graag wilden hebben en zij hebben ons laten zien wat er dan mogelijk is. Zonder opdringerig te zijn. Dus met recht de titel ‘Samen’

een zeer fijne kennismaking en advies

Na onze eerste kennismaking zijn wij voor zowel de woonkamer als ook voor de badkamer op een zeer fijne wijze geadviseerd in de selectie van de tegels. Samen hebben we niet alleen de tegels beoordeeld maar ook de indeling van de ruimtes zijn tegen het licht gehouden. Bedankt voor jullie advies en ondersteuning. Een hele grote aanrader als je nog op zoek bent naar mooie tegelvloeren.

Vriendelijke mensen

Heel goed advies

fraaie tegels, deskundig advies en persoonlijk maatwerk

Mooi assortiment Gedegen advisering Persoonlijk contact en maatwerk Helder werkproces voor de verwerking. Prima

Prima bedrijf en fijne service

Geweldig bedrijf , super service , hele mooie tegels ed.

Heel vriendelijk geholpen , snel een offerte , snelle levering . kortom super ervaring.

Goede sortering, goede uitleg en begeleiding

Goede sortering, goede uitleg en begeleiding

Grote collectie en een goed advies

Zeer prettige ervaring in deze mooie tegelstudio.

Heel goed advies.

Er werd veel tijdgenomen om aan onze wensen te kunnen voldoen. Heel deskundig.

Avenue Ceramique 175

6221 KX Maastricht

Over Cérunique

Tegelstudio Cérunique is gevestigd aan de Avenue Céramique in de mooie wijk Céramique in Maastricht. Cérunique verkoopt uitsluitend keramische tegels die in Italië geproduceerd worden. Anders dan de chique uitstraling doet vermoeden, zijn de prijzen erg gunstig. Dit is mogelijk omdat Cérunique de tegels rechtstreeks uit Italië importeert, zonder tussenkomst van een groothandel. Met een voorraad van 40.000M2 is vrijwel alles uit voorraad leverbaar.