Aardige en vakbekwame adviseur

De adviseur heeft goed naar onze situatie gekeken en daarbij gekeken wat het beste hypotheekadvies was.Wij zijn heel tevreden.

Deskundig en duidelijk advies.

Duidelijke gesprekken en een vlotte afhandeling..

Fantastisch advies

Wij voelen ons zeer goed geholpen bij *****. Naast goed advies denkt hij met je mee, neemt hij de tijd om alles goed uit te leggen en zorgt hij voor een snelle en goede afhandeling van het aanvragen van onze hypotheek.Wij zijn hem zeer dankbaar!

Zeer betrokken, daadkracht en deskundig maatwerk

Medewerkers die hun vak zeer goed verstaan. Zij leveren snel creatief maatwerk, oplossingsgericht en blijven daarnaast heel persoonlijk en betrokken. Fijn bij zo'n spannend proces als een ander huis aan schaffen. Dat geeft vertrouwen. Dank ***** en *****!

Een adviseur die kennis van zaken uitstraald.

Hier wordt de hypotheek tenminste helder uitgelegd en geadviseerd wat wel en niet mogelijk is.

Professioneel en zeer klantvriendelijk

Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe woning hebben wij De Roos van Renswouw ingeschakeld voor advies en het verkrijgen van een hypotheek. De adviseur en de rest van het team hebben uitstekend werk geleverd. Niet alleen bij het verkrijgen van de hypotheek, maar ook bij het maken van de juiste keuze. Alle voor en nadelen van de verschillende hypotheekvormen worden besproken. Je merkt duidelijk dat bij dit kantoor professionaliteit, klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan.

Denkt mee met de klant

De adviseur denkt met je mee i.p.v. dat het om de commissie gaat.

vriendelijke en duidelijke adviezen

***** heeft ons uitstekend geholpen.Erg vriendelijk en de nam ook echt de tijd om het duidelijk uit te leggen.Ik zou hem zeker aanbevelen.

Top adviseur stelt de klanten voorop

Al jaren een tussenpersoon die al mijn zaken prima regelt. Ik kan me geen betere voorstellen en zal ook zeker niet snel ergens anders mijn zaken laten doen.

Helder, duidelijk en een no-nonsens advies.

Is actief bezig voor de klant, is geduldig en komt met heldere idee�n. Is niet te beroerd een stap harder te lopen als het nodig is. Iemand waar je van op aan kunt.

Goede service!

Net als bij het afsluiten van onze eerste hypotheek geholpen door dezelfde adviseur. Duidelijk, behulpzaam en ontspannen. Deze keer betrof het een oversluiten omdat de hypotheekverstrekker van ons af wilde. Helder advies en erg tevreden met de geboden service.

Raymond is fantastisch.

We maken al jaren gebruik van de financiele dienstverlening van de Roos en van Renswouw. We hebben ontzettend veel vertrouwen in *****nd. Zo betrokken en professioneel.

Hypotheek advies snel goed en in overleg

De Roos van Renswouw is een expert op het gebied van advies voor hypotheken en verzekeringen. Ik raad deze organisatie iedereen aan als je op zoek bent naar een expert of adviseur voor verzekeringen en/of hypotheek.

Uitstekend advies

Goed inspelend op de situatie en realistische adviezen

prima werk geleverd

Zeer klantvriendelijk. to the point. Ze hebben prima maatwerk geleverd.

Zorgvuldig en helder advies

Fijn om het gevoel te hebben dat geen vraag teveel of onnozel is. Je hebt als klant echt het gevoel dat er met veel aandacht wordt geadviseerd en dus in goede handen bent. Praktisch en prettig.

Vriendelijk en goed geholpen!

De advieseur heeft geluisterd naar onze wensen en situatie waar wij in verkeerde. De advieseur heeft ons hierop meerdere situaties getoond met bijbehorend advies. Hierdoor konden wij een goeie afweging maken voor het kiezen van onze nieuwe hypotheek.

Een hypotheek afsluiten was opeens leuk!

Ontzettend goed geholpen bij het afsluiten van een hypotheek voor onze nieuwe woning. Zeer daadkrachtig, en duidelijk. Creatief en oplossingsgericht waar nodig. Aangezien er tijdens het kopen van een nieuwe woning ontzettend veel op je afkomt, heb ik het als heel prettig ervaren dat de gesprekken m.b.t. de hypotheek serieus, maar niet te zwaar waren, zodat ik er echt plezier in kreeg om alles goed voor elkaar te krijgen.

Denkt echt met je mee! Top geregeld

De adviseur heeft het perfect geregeld, door out of the box te denken heeft hij en zijn team mij uit een lastige situatie geholpen! Topper.

Uitstekend advies

Betrokken, persoonlijk, meedenkend, gericht, volhardend en creatief. Altijd op zoek naar de best passende oplossing.En die is opnieuw gevonden.

Fantastisch uitleg en advies

De adviseur heeft ons fantastisch geholpen bij de aankoop van ons eerste droomhuis. Hij bekijkt alle mogelijkheden en zoekt voor ons de beste opties. Heel blij mee!

betrokken adviseur, duidelijke uitleg

Duidelijke uitleg, persoonlijke aandacht, erg betrokken.Gevoel in goede handen te zijn.

Prettig kantoor dat duidelijk adviseert

Het contact met De Roos van Renswouw is erg prettig en de communicatie verloopt goed, snel en in begrijpelijke taal. Er wordt goed geadviseerd en meegedacht. De adviseur maakt aan de hand van verschillende alternatieven en berekeningen duidelijk inzichtelijk waarom hij een bepaalde keuze adviseert. Er wordt ruime tijd genomen om alle vragen te beantwoorden. Niet alleen naar de hypotheek wordt gekeken, maar ook alle bijbehorende aspecten zoals (in ons geval) een samenlevingscontract, testament, verzekeringen en toekomstige financi�le scenario's. Met andere woorden: een degelijk en compleet advies voor de aankoop van ons eerste huis.

Ivm nieuwe hypotheek op nieuwe woning. Zeer goed en klantvriendelijk geholpen

De adviseur heeft ons goed begeleid bij de aanvraag van onze nieuwe hypotheek. De ingewikkelde materie heeft hij op een goede manier begrijpbaar gemaakt voor ons.

Westzijde 318

1506GJ Zaandam