Persoonlijk, betrokken en grondig.

Ik kan dit kantoor aanbevelen, omdat ze er echt voor je zijn. Het team denkt met je persoonlijke situatie mee, is enthousiast en precies in hun werk.

Sterk advies met alle financi�le scenario's

Zeer prettige gesprekken gevoerd, waarbij een geautomatiseerd systeem werd gebruikt met gegevens van mij en mijn partner waardoor er een uitstekend beeld ontstond over onze financi�le situatie nu en in de toekomst. Door ook andere scenario's te kunnen doorrekenen hebben we gezamenlijk een afgewogen keus kunnen maken hoe we onze hypotheek willen oversluiten.Daarbij is bij de verdere afwikkeling van de aktes bijna al het werk uit handen genomen.Kortom zeer tevreden

Persoonlijk, laagdrempelig en goede service

Omdat men hier makkelijk binnenloopt, laagdrempeliger dan de bank, en omdat men echt de tijd neemt en ook andere zaken dan de hypotheek voor je bekijkt, bijvoorbeeld hoe ziet het te tekenen contract eruit? Niet opdringerig, zeer belangrijk in deze tijd, je krijgt veel tijd hoe en of je de hypotheek wil af afsluiten bij deze dienstverlener. Ook handig, wij zijn daar verzekerd, dus men weet goed van je situatie af. Je kon altijd bellen of mailen als je vragen had, en kreeg snel antwoord. En het voordeel dat men uit alle banken kan kiezen en de juiste vindt die bij jou past.

Fantastisch advies!

Ontzettend blij met de adviseur en natuurlijk ook het ondersteunend personeel van De Roos van Renswouw. Hij denkt met je mee waardoor je in feite zorgeloos door het hele proces gaat.

Breed financieel en kundig advies

Ik kan De Roos van Renswouw Huismerk Hypotheken aanbevelen, omdat het financieel advies niet alleen kundig en professioneel is, maar ook verder gaat dan enkel puur een hypotheek advies. Dit kantoor adviseert vanuit een brede blik en kijkt heel goed naar de individuele specifieke situatie en schakelt makkelijk en snel. Daarnaast zijn de mensen op het kantoor erg prettig in de communicatie en wordt er echt de tijd voor je genomen. Kortom professioneel en prettig!

Zeer goed en persoonlijk advies!

Wij zijn van A tot Z heel goed geholpen. Zeer tevreden!

goed en duidelijk advies

Dit kantoor gaf ons gelijk een goed gevoel, geen formele sfeer.Het advies van de adviseur was helder en duidelijk , de adviseur heeft het snel en goed geregeld!!

Super goed geholpen bij het oversluiten.

Geeft best wel onrust als je door omstandigheden je hypotheek moet oversluiten en dan is het heel fijn als dat allemaal super voor je geregeld wordt. En merkt dat het veel stress wegneemt.

Absoluut

Er wordt snel geschakeld en gehandeldGoede en zeer duidelijke communicatieHet wordt je goed uitgelegd in Jip en Janneke taalSlimme en mi meest gunstigste financi�le advies gehad en verkregen. Dat wil zeggen dat er echt goed gekeken is naar onze situatie Met uiteindelijk een heel betaalbare hypotheekVoor ons gaf het veel opluchting en een zorg minder

goed en eerlijk advies op maat

Onze rente vaste periode liep af en we wouden de hypotheek oversluiten ivm de lage rentestand bij de andere banken. We hadden deels een aflossingsvrije hypotheek, die we overwogen om te zetten in andere vorm van hypotheek. De adviseur bekeek onze situatie en gaf ons een ander advies met een heldere uitleg. Hier zullen we de komende tijd veel baat bij hebben en daar zijn we blij mee. Ook het zoeken naar de juiste geldverstrekker heeft hij veel werk aan gehad. En nu is dit goed afgerond.

Goed, begrijpelijk advies

Via de adviseur een nieuwe hypotheek afgesloten bij een andere aanbieder dan onze huidige partij. Hij wist ons in duidelijke taal uit te leggen wat voor ons de gunstigste partij was. Daarnaast een bureau waar iedereen zeer naukeurig werkt en tot in de detail alles goed uitzoekt en naloopt.

Prima integer en overzichtelijk advies.

Professioneel en adequaat advies. Zeer overzichtelijk en vari�rend aanbod.

Top je kan met al je vragen te recht.

Zeer prettig om met de adviseur samen te werken.We zullen zeker als we weer advies nodig hebben in de toekomst naar dezelfde adviseur gaan.Vriendelijke groet

kundig advies op maat, hartelijk, betrokken

Van begin tot eind van het proces goede begeleiding en advisering. Ook toen we van oversluiten van de hypotheek switchten naar een situatie van (mogelijk) aanschaf nieuwe woning werd daar door de adviseur vakkundig op ingespeeld. Erg hartelijk ontvangen, veel tijd en aandacht aan onze situatie besteed. Grote betrokkenheid bij onze situatie. Het is goed om als cli�nt zelf ook kritisch en betrokken te blijven en je te verdiepen in de adviezen en berekeningen ten opzichte van de eigen situatie; zodoende een paar keer kunnen bijsturen ten behoeve van een nog scherper resultaat. Nogmaals dank voor de tijd, aandacht en inzet; wij zijn zeer tevreden met het resultaat!

Goed advies

***** heeft ons weer heel goed geholpen. Altijd bereikbaar voor vragen en denkt goed mee.De tijd was best krap om alles rond te krijgen, maar binnen 3 weken was de aanvraag al rond.Dit is het derde huis wat wij kopen met zijn advies, en we zijn altijd zeer tevreden over de diensten van de Roos en van Renswouw.

advies uitstekend, wordt goed gecommuniceerd!

Kantoor is netjes,uitleg is goed, sfeer is prettig en door snel handelen was in ons geval de koop snel en vakkundig beklonken!

Praktisch, duidelijk, helder

Naast dat er echt over je situatie en met je meegedacht wordt merk je dat het hele kantoor als een TEAM werkt.

Meer dan uitstekend.

Zeer prettig contact. Professioneel en wat vooral fijn is dat er goed mee wordt gedacht in het totaal plaatje. Wat past er in de huidige levensfase en hoe vertaalt zicht dat in de toekomst van de klant.

Duidelijk helder en persoonlijk advies

Zeer deskundige adviseur, en tevens aardige rustige man die de allerbeste oplossing zoekt, ook voor de lange termijn. Zeer tevreden met het gegeven advies.

Uitstekend geregeld. Nemen alles uit handen.

Uitstekende service. Uitermate bekwame adviseur die de tijd neemt alles goed in beeld te brengen.

Zeer professionele houding!

Zeker aan te bevelen bij andere personen, wat ook is gedaan.

Geven goed en persoonlijk advies

We waren direct welkom op het kantoor. Begrepen goed de situatie, en handelde direct en goed.

Helder en duidelijk advies

Prima advies, duidelijk uitgelegd en goede begeleiding. Alles was snel en probleemloos geregeld.Communicatie was ook top.

Snel, deskundig en plezierig

De adviseur heeft ons geholpen met het oversluiten van onze hypotheek naar een vorm die stukken gunstiger voor ons is. Het adviestraject verliep razendsnel en deskundig. Het hele financi�le plaatje voor de toekomst werd meegewogen. Goed om hier eens bij stil te staan en de advieskosten heb je zo terugverdiend. Naast deskundig, was de aanpak van de adviseur ook persoonlijk en met humor, dus al met al zeer positief.

nuchter, confronterend met humor

zeer persoonlijke benadering; goed voorbereid bij de gesprekken; snelle afhandeling van de verschillende stappen; duidelijk; creatief; geduldig en eerlijk in de uitleg en advisering; kritisch; prima ondersteuning door de andere medewerkers

Westzijde 318

1506GJ Zaandam