Zeer tevreden met De Roos

Adviseur was niet alleen deskundig op gebied van hypotheken maar het hele financi�le plaatje werd in beeld gebracht ook op gebied van erven en schenken.

Hypotheek

Zeer deskundig Duidelijk uitlegVriendelijkGoede service

Professioneel ,deskundig en klantgericht

De Roos van Renswouw , heeft ons bij het oversluiten van de Hypotheek uitermate goed geholpen.Na 1e intake en de vervolg afspraken, heeft hij een goed en duidelijk advies gegeven wat voor ons de juiste keuze van hypotheek is. Laagdrempelig en snelle reactie op een vraag.Vooral naar onze persoonlijke situatie gekeken, en daar zijn wij zeer tevreden over . Hij nam de tijd en het voelde betrouwbaar om onze financi�le situatie te bespreken.Dank voor de begeleiding, advies en uiteraard de keuze van nieuwe Hypotheek.Zeker gaan wij De Roos van Renswouw, aanraden bij familie en vrienden !

Zeer duidelijk gesprek

Voor al mijn vragen werd ruim de tijd genomen en het hele hypotheek-gebeuren is mij nu helemaal duidelijk. Samen hebben we de geschikte hypotheek gevonden.

Ze zorgen voor weltevreden klanten!

Persoonlijk, zakelijk en altijd goede kwaliteit werk.

Kan niet anders zeggen dan TOP!

Het bleek niet eenvoudig wat ik vroeg. Maar het was boven verwachtingen wat ik kreeg.

Top advies en service

Goed advies gehad, duidelijke uitleg.Nemen echt de tijd voor je.Ook de eventuele risico�s worden duidelijk uitgelegd ende alternatieve worden goed uitgelegd

Deskundig, ervaren en vertrouwd

Wij gaan al jaren met onze financi�le vraagstukken naar deze adviseur.Wij ervaren een optimale deskundigheid, klantvriendelijkheid en zeer goede service

Advies op maat, met vele mogelijkheden.

Ik kan de Roos van Renswouw aanbevelen, omdat zij vakkundig en behulpzaam te werk gaan.Voor onze hypotheek en zoeken naar een andere woning hebben zij ons geweldig geholpen. Ook voor verzekeringen en pensioen kun je bin de Roos van Renswouw terecht.

professioneel, transparant en goed ontvangst

Ik beveel de Roos van Renswouw zeker aan, professioneel en heel vriendelijk personeel en het advies gesprek was een heel duidelijk en prettig gesprek. De adviseur neemt echt de tijd voor je.

Behulpzaam en klantvriendelijk

Deroos van Renswouw is buitengewoon vriendelijk en helder in het contact met haar klanten. Verder bedienen ze de klanten met maatwerk.

Persoonlijk en helder advies

De adviseur is een goed berijkbare en goed geinformeerde adviseur met oog voor pesoonlijke details aka de mens achter de lening. Hij denkt goed mee.

gastvrije ontvangst deskundige adviezen

geduldig, veel uitleg / toelichting, vriendelijk, nemen er de tijd voor, geldt ook voor assisterend personeel

Deskundig, meedenkend en zeer goede bereikbaarheid

Geen verbetering nodig. Het was top. Goed en deskundig advies. Snelle actie en reactie. Goed gevoel over en we zullen zeker andere mensen doorsturen.

Heel overzichtelijk advies.

Ik kan dit kantoor aanbevelen omdat de adviseur ons weer heel overzichtelijk advies heb gegeven over de mogelijkheden en de onmogelijkheden van diverse hypotheekvormen. Hij neemt goed de tijd om alles goed en helder uit te leggen. Kortweg wij zijn weer zeer tevreden over de gang van zaken en de service van de adviseur en het kantoor. Bedankt!

Goed, informeel en duidelijk

We zijn goed geholpen zowel telefonisch als op kantoor. Ik heb hier verder weinig aan toe te voegen.

vriendelijk en vertrouwt en zeer deskundig

Wij zijn zeer tevreden over de goede informatie die we hebben gehad.deskundig en ook duidelijk.De adviseur is erg vriendelijk en toegankelijk.van a tot z heeft hij ons alles laten zien en dat voelt erg betrouwbaar.Wij bedanken de adviseur kan ook voor de goede zorg.Wij kunnen het bedrijf De roos van renswouw echt aanbevelen , vriendelijk, deskundig en eerlijk.

fantastische advies en staan direct klaar voorde

Bij de oversluiting hypotheek prima geholpen met de diverse voorstellen.

Geweldig en helder advies.

Er werd ontzettend fijn meegedacht in onze mogelijkheden en wensen. Betrokken en bevlogen medewerkers. Voor ons geen ander adviesbureau meer.

Zeer goede ervaring met de Roos van Renswouw

Een complexe financiering met de adviseur besproken. Meerdere partijen en alles moest in samenspraak met de notaris. Dit was geen enkel probleem. Zeer snelle communicatie (op werkdagen altijd binnen een half uur) per mail of telefoon. De besprekingen met de adviseur waren altijd duidelijk en door hem tot in de puntjes voorbereid.Na onze slechte ervaringen met grote hypotheekwinkels was dit een wereld van verschil! Samen met de adviseur is het gelukt om binnen een kort tijdsbestek, in een hele drukke markt, alles toch voor elkaar te krijgen. Wij zijn zeer tevreden en kunnen een ieder dit de Roos van Renswouw aan bevelen.

goed en bondig advies

Fijn kantoor met persoonlijke benadering, zonder opdringerig te zijn.Verder compleet goede afhandeling van de vraag.

omdat je fijn en correct geholpen wordt.

Goed en duidelijk advies met goeie uitleg stap voor stap wordt uitgelegd en nemen de tijd voor je en werken snelErg vriendelijk en correct.hebben ook een goed gesprek gehad met de adviseurs.

Zeer uitgebreid, duidelijk en bove verwachting

De adviseur heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen in verschillende gesprekken. Daarnaast heeft hij verschillende opties met ons door genomen en degelijk advies gegeven. Tevens heeft hij voor ons de onderhandelingen gedaan voor de aankoop van onze nieuwe woning. Een overzicht van alle zaken die hij heeft geregeld zijn: Advies bij wel/geen aankoop makelaar. Advies bij verkoop huidige woning op vlak van uitzoeken verkoopmakelaar. voorleggen van verschillende hypotheek vormen gebaseerd op ons persoonlijk financiele huishouden. De complete onderhandiling voor aankoop nieuwe woning gedaan met een zeer positieve uitkomst. In detail uitzoeken en advieseren van verschillende verzekeringen rond de hypotheek en in het algemeen (schade, overlijden, brand etc.) Directe contacturen, persoonlijk en telefonisch tijdens de aankoop/verkoop periode liggen rond de 20 uur. Dit voelde aan als ruim voldoende en er is nooit een gevoel van haast ontstaan.

prima advies

prima helder advies, goed in omgang heeft verstand van zaken en kan altijd terecht voor vragen. wordt ook direct op gereageerd

Goede uitleg gehad en mogelijkheden

duidelijk en begrijpbaar advies tevensgeen druk om meer te hypotheken gewezen op de diverse belasting voor en nadelen

Westzijde 318

1506GJ Zaandam