Erg leerzaam en vooral ook leuk!

Zeer leuke training met leuke groep waar je ook weer van kan leren. Theorie wordt duidelijk uitgelegd en getoetst of het begrepen wordt. Het zijn best intensieve dagen maar ze vlogen voorbij. Vooral praktijkvoorbeelden van de trainer helpen bij het begrijpen van de theorie, deze mogen wat mij nog wat meer gebruikt worden. Al met al heel erg tevreden.

Interesting training with very interactive activities

Interesting training with very interactive activities

Leerzaam en interactief

Leuke leerzame dag. In her begin wat herhaling maar toch veel nieuwe inzichten gekregen.

Hele fijne training!

Interactief, leerzaam en fijn dat je een boek en certificaat mee krijgt!

Prima training, wat meer vertaalslag naar onze branche.

Positief, genoeg kennis aanwezig vanuit de trainer en probeerde wel voorbeelden aan te geven uit onze branche.

Prima lean cursus!

Goede opfrissing en verduidelijking van de materie gecombineerd met praktijkvoorbeelden

Leuke inhoud

Leuke inhoud. Goed gegeven! Merci!

Enjoyed a lot ! Deep knowledge.

All the classes were interesting. Got detail information about Lean Six Sigma. Concepts made very clear. Also, very easy to follow specially when we have to manage work life balance.

Great course

The trainer and his knowledge were crucial to this successful course

Leuke en erg leerzaam

Goede cursus waarbij zowel praktijk als diepgang goed naar voren komt.

Very good

Very good

Leerzame sessie

Vooral de praktische opdrachten waren top!

Verbeterd

Ja leuke sessie! Ik kon merken dat deze trainer meer ervaring had wat erg fijn was.

Super workshop

Mooie mix tussen theorie en praktijk en erg overtuigend

Prima training, de gezamenlijke praktijkopdrachten en games zijn waardevol.

Prima training, de gezamenlijke praktijkopdrachten en games zijn waardevol.

Duidelijk en praktisch

Duidelijke en praktisch toepasbare training.

Mooie cursus om met lean te starten op een goede manier

Heel herkenbaar. Prima de ruimte evend door te vragrn waar het nosig was. Al met al geslaagd.

Een leuke, leerzame en interactieve cursus

Leuke, interactieve manier met veel voorbeelden om kennis te maken met de basisprincipes van lean sig sigma.

Geweldig en wellicht gauw weer

Fijne perfecte tempo, heldere uitleg, genoeg pauzes

Enorm interessant en een goede training!

Carla is een goede trainer, brengt alles erg enthousiast over en heb er veel van geleerd.

Leerzaam en creatief

Leuke en leerzame 2 dagen. Veel oefenmomenten en goede verdeling tussen theorie. Mandy blijft in beweging en hierdoor blijft de actie in de groep.

Goede introductie tot lean en six sigma

Interactieve training met leuke praktijkopdrachten.

Goed opgebouwd, je voelt je thuis, goede praktijk voorbeelden

Leuke leerzame cursus!

Veel informatie op een interactieve manier besproken! De aandacht is er goed bij te houden.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.