Good training. Examples should be more oriented to supply of business services

• Would you recommend us? Yes

Excellent

Good slides

• Would you recommend us? Yes

Een inspirerende in de praktijk toepasbare scholing

Veel theorie in korte doorlooptijd. Door de ontzettend competente trainer werd alles appeltje -eitje

Zeer waardevol

In het verleden veel in de lean organisaties gewerkt (automotive) maar nooit de training hiervan gevolgd. Mooie theoretische aanvulling.

Zinvolle training met een enthousiaste en kundige trainer!

Training was interessant en duidelijk. Leon was erg betrokken en enthousiast! Hij weet ook veel, luistert goed, stelt goede vragen en kan het goed uitleggen. Oefenexamen staat niet in verhouding met echte examen. Wat mij betreft kan er nog nagedacht worden of 5 dagen nodig is of dat het korter kan of met meer tijd tussen de training, zodat het toegepast kan worden.

Interessant en zinvol

Anders kijken naar werk, prive!

Het was een pittige vijf weken, veel informatie en veel voorbeelden. Belangrijk is om het meteen toe te passen in de praktijk. Leon is een geduldige en gepassioneerde trainer die Lean ademt!

Interessante cursus die praktisch toepasbaar is.

Leerzame cursus waarbij de balans tussen theorie en praktijk goed is.

Zeer fijne en leerzame training.

Keurige voorbereiding met geïnspireerde Coach.

Top training tijdens een zeer leerzame training

Lean and mean!

Goede structuur, helder, goede trainer. Helpful!

Heldere en interactieve cursus.

De cursus was leuk, interactief en nuttig. Zowel theorie als praktische voorbeelden kwamen aan bod. Ook werd de link met onze praktijk gezocht.

Fijne training met goede voorbeelden

Theorie goed afgewisseld met voorbeelden en actief mee doen.

Leuke interactieve training

Ik vond de training erg leuk en interessant. Ook leuk dat het interactief was.

Een leuke een leerzame cursus

De cursus wordt leuk gegeven met veel praktijkvoorbeelden en veel leuke activiteiten, die je helpen de theorie te begrijpen.

Top cursus!

Top cursus om kennis te maken met de basisbeginselen van Lean Six Sigma!

Leuke kennismaking met lean

Fijne opfrissing van lean

Leuke training, kwaliteit is ruim voldoende

Leuke training, enthousiaste trainsters. Geen hele erge diepgang. Redelijk veel open deuren. Prima. Maar niet briljant.

Leerzaam

Ik heb veel geleerd over learn & six sigma. Ik vond het erg leerzaam. Leuk dat de groep er veel betrokken bij werd zo bleef je actief bij de training

Fijne mix van theorie en praktijk

Zie boven

Goede cursus

Veel geleerd en nieuwe inzichten gekregen

Goed tempo en veel voorbeelden vanuit de praktijk waardoor het heel duidelijk is

Goede koppeling naar praktijk

Fijne trainer die goed de koppeling van theorie naar de praktijk maken. Tempo goed, fijne afwisseling

Fijne training met veel praktische tips en voorbeelden

Veel praktijk voorbeelden waardoor je de theorie goed kan plaatsen in de praktijk

Inhoudelijke goede cursus met goede praktijkvoorbeelden.

Goede balans tussen praktijkervaring, kennis, spelelement en pauze. Goede afstemming met deelnemers/groep.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.