Basiskennis van lean six sigma binnen 2 dagen

Alle nodige basis kennis over de instrumenten van Lean Six Sigma methodieken, gevuld met de leuke spelletjes die duidelijk laten zien de verschillen tussen de instrumenten. Niet allen maar luisteren naar saaie theorie, maar ruimte voor de opende discussie en heel veel voorbeelden. Zeker fijn op in het praktijk te kunnen gebruiken en de meeste verspillingen kunnen te herkennen.

Wat een duidelijke training, overladen met informatie.

Ik wist een klein beetje van Lean af, maar deze training heeft de vele mogelijkheden van Lean werken duidelijk gemaakt. De theorie in combinatie met de praktijkopdrachten maakt het heel helder.

Veel geleerd over Lean. Handige tips en tools om de eerste stappen te zetten met lean.

Veel handige tips en tools om de eerste stappen te zetten met Lean

Interessant

Interessant om in stappen een proces te analyseren en te verbeteren

Top uitleg en begeleiding

Duidelijke uitleg

Geleerde methodes kan je meteen inzetten

Theorie hebben we via een game praktisch kunnen inzetten. Genoeg pauzes tussen alle theorie door.

Enthousiaste trainer, enthousiaste groep deelnemers. Na een duidelijke uitleg van het theoretische gedeelte met koppeling naar eigen dagelijkse werkzaamheden, middels spel deze theorie omzetten naar de praktijk. Dan zie je dat je met Lean echte procesverbeteringen kunt behalen. Een aanrader voor iedereen die interesse heeft in processen.

Leerzame kennismaking met het onderwerp Lean

X

Zinvolle leerzame training

Goede ervaring. Veel betrokkenheid en interactie met de cursisten

Leuk!

Leuke training om kennis te maken met Lean! Om echt verdieping te krijgen zou ik wel echt kiezen om een vijfdaagse training te kiezen. Ik vond de uitleg erg kort maar daar is 1 dag ook te kort voor.

Cursus word goed en duidelijk gegeven

Cursus word leuk verdeelt tussen praktijk en theorie

Zeer leerzame dag waarbij duidelijk en enthousiast wordt les gegeven

Ik heb de yellow belt gevolgd en daarbij zeker veel kennis vergaard. Hierbij heb ik kennis leren maken met lean six sigma en eerste handvatten gekregen voor een toepassing in het werkveld.

Overweldigend

Ik had een globaal beeld van Lean, maar het omvat veel meer dan dat ik gedacht hast De lessen gaven veel informatie, veel tools ter ondersteuning van verbeterprocessen. Iet alles kan ik nog plaatsen, maar door er in de praktijk mee aan de slag te gaan, zal het zeker gaan leven.

Zeer positief en erg leerzaam

Zeer goede ervaring,

Fijn en duidelijk

Goede begeleiding.

Leerzame training met veel tools om mee aan de slag te gaan!

De training was goed ingedeeld. Met name de games gaven veel inzicht en waren fijne afwisseling op de lesdagen. Het examen was net 5 minuten te kort om deze volledig te kunnen afronden.

Heel leerzaam om zo specifiek over processen na te denken.

Leuk om met een diverse groep collega’s bezig te zijn met het verbeteren van processen.

Zinvol

Zeer waardevol en een zinnige training. Theorie en games om de training dynamisch te maken.

Intens, maar heel leerzaam

Een leuke training met een leuke gemengde groep. Veel verschillende onderdelen en wel een lang proces. Zou er voor waken dat de 5 training dicht bij elkaar gepland worden. 3 voor de zomer en 2 na de zomer maakt het lastiger om de kennis paraat te houden. Activiteiten tijdens de training zorgde voor interactiviteit en er was voldoende aandacht voor herhaling en rust momenten.

Helder en duidelijke uitleg, goede voorbeelden

Goede uitleg, helder en duidelijk verhaal, goede mix tussen praktijk en theorie

Helder, duidelijk, sprekende voorbeelden

Leerzaam en leuk

De training bevat heel veel stof wat je aan het denken zet over praktijkvoorbeelden. Verder is de training zeer interactief met spelletjes wat het leuk maakt om te volgen.

Goede inzichten verkregen vooral in klantwensen en procesaanpak.

De training was leerzaam en biedt veel handvaten. Carla was top!

Heel prettige cursus

Docent heeft het verhaal met flair en enthousiasme verteld. Ook de opdrachten met de groep waren leuk en voegden veel toe aan het begrip.

Goede training!

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.