Leerzaam

Het was een leerzame gevarieerde dag. Enthousiaste trainer.

Super enthousiast!!

Veel geleerd over het werken met processen. Hoe werken processen, waar dien je op te letten om verandering aan te brengen, de kern van lean en six sigma. Leuk om doormiddel van oefening ermee bezig te zijn.

Fijne dag met een goede instructeur Carla! Bedankt voor de duidelijke instructie.

Fijne dag met goede afwisselingen in luisteren en doen.

Leuke interessante training

Fijne afwisseling van theorie en praktijk. Leuke trainer.

Interessante training

Interessante training. Balans in de training is fijn Leuke en toegankelijke trainer

Leuke enthousiaste presentatie

Duidelijke uitleg. Het spel helpt erg om feeling te krijgen met de methodiek

Ik heb de training als positief ervaren.

In het begin kreeg ik een beetje de indruk dat het veel herhaling was van wat ik tijdens mijn studie heb geleerd, maar gedurende de cursus kwamen er toch steeds meer nieuwe onderwerpen aan bod die nieuw waren. Tijdens de trainingen hing er een goede en luchtige sfeer wat fijn was. Al bij al interessante dingen geleerd.

Erg leerzaam

Ik heb de training als erg leerzaam ervaren, veel interactieve oefeningen wat helpt bij het onthouden en de toepassing van de methodes te snappen!

Leerzame cursus

Interactief en actief dmv leerlemethodes. Daarnaast docent die enthousiasme overbrengt op de groep. Leerzame cursus al met al.

Duidelijke en leuke training. Veel van opgestoken

Duidelijke en leuke training. Veel van opgestoken

Meer richting gekregen en handvatten om klein te starten met optimaliseren van onze processen

De training was top, tijdens de simulatie werden kwetsbaarheden direct duidelijk voor de hele groep. Van een organisatie die altijd wil verbeteren gaan we dankzij de aangereikte tool naar een organisatie die hier op een georganiseerde manier mee kan starten.

Verhelderende sessie over hoe Lean & Six Sigma zich tot de praktijk weerhoudt

Duidelijke uitleg gekregen over Lean & Six Sixma, de bijbehorende modellen en enkele praktische voorbeelden. Verhelderend hoe de theorie daarbij tot stand komt. De docent was goed voorbereid en hanteerde een duidelijke structuur in de cursus. Ik ben benieuwd naar de resultaten van onze A3-modellen.

Zeer leerzaam en verhelderend

Een enerverende cursus die zorgt voor een goede opfrissing op aanwezige kennis en aanvulling op de gaten. Leuke praktijk voorbeelden wisselden de theorie af.

Eye opening

De cursus is zeer informatief maar ook intensief. De praktijk opdrachten geven een goede basis om de theorie op toe te passen.

Nuttig en goede aanzet tot nadenken en oplossen.

Basis handvatten hoe efficienter je dagelijkse werkzaamheden uit voeren, kritisch je kijken hoe je dit doet en streven naar iedere dag iets beter.

Goede interactieve cursus met praktijk voorbeelden

Leerzame cursus. Misschien soms iets te lang theorie maar de afwisseling met praktijk voorbeelden en kennis zorgde er wel voor dat het goed te volgen was. De tijd ging voor het gevoel snel voorbij

Het was heel leerzaam, maar vooral een bewustwording.

Ik had van tevoren niet een idee wat ik kon verwachten, maar dat werd na de eerste ochtend al duidelijk. Ik vond de afwisseling tussen praktijk en theorie heel goed, waardoor de 2 dagen voorbij vlogen.

Leuke interactive training

Veel mogelijkheid voor vragen, dus veel interactie

Heel fijn om met Willem-Jan alle stof zo door te lopen en een mooi certificaat te halen!

Eindelijk vind ik statistiek leuk!

Statistiek was altijd met zwakste punt en vond ik daardoor niet helemaal leuk. Door de duidelijke voorbeelden van WJ begrijp ik nu echt hoe het werkt. Daarnaast had hij ook ook voor of de lesstof goed geland was.

Open, kundig

Open, kundig

Uitstekende uitleg

Erg interessant en leerzaam

Goede trainer die de stof goed brengt en kan sparren over vragen. Goede locatie en verzorging

Goede, inspirerende training, veel gelinkt aan de praktijk

Veel informatie en handvatten gekregen om in de praktijk aan de slag te gaan. Er wordt rekening gehouden met verschillende achtergronden (dienstverlening, productie) en eigen casussen kunnen ingebracht worden.

Goede cursus waarin er veel geleerd is. Nu het in de praktijk brengen van alle opgedane kennis.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.