Very informative and fun training

Very informative and fun training

prima intetactieve sessies

Pima ervaring.goede lessen

Interessant

Niet altijd Taylored to IT environment.

The coaching was very fun and interactive

It was really fun and thank you for teaching me

• Would you recommend us? Yes

Good coaching

Good teacher, practical oriented, with a lot of exercises

• Would you recommend us? Yes

Leuk en leerzaam

Heldere training. Praktisch.

Heldere training met duidelijk uitgelegde concepten. Af en toe was de autoproductielijn iets teveel de focus naar mijn mening (terwijl wij in een data-gedreven organisatie werken).

Veel verbetering na de eerste dag

First day was a bit messy and expectation management in terms of applicable examples was really problematic. Second day was much improved and the active exercise proof to be quite beneficial.

Indrukwekkend

Ingrid is een uitstekend trainer. Haar ervaring in hogeronderwijs heeft on geholpen om productie voordbeelden te vertalen naar ons business. Zij heeft na aanleiding van dag 1 de content van dag 2 aangepast en dat was zeer waardevol. Ik zou Ingrid willen betrekken bij verdere LSS trainingen bij TUdelft vanwege dit.

Fijn e leerzaam

Leuk om zelf aan de slag te gaan.

Leerzaam

Het geeft je een goed inzicht in de processen waar we mee te maken hebben.

Een goede en nuttige cursus om dit vervolgens in de praktijk te brengen

Zeer kundige docente die naast de theorie ook met praktijkvoorbeelden komt. Hierdoor is het goed te volgen voor elke branche.

Goed gegeven training, wat weinig aansluiting bij eigen praktijk

Docenten geven de training op een toegankelijke manier met praktijkvoorbeelden. De theorie is niet altijd even goed toepasbaar op de eigen praktijk, hier kan meer aandacht voor zijn om de training meer nut te laten hebben in de praktijk.

Inzicht in lean verkregen en veel praktijkvoorbeelden van de docent. Dat maakt het levendig.

Interessante training waar veel in zit

Je krijgt een goed beeld van wat Lean inhoudt. De training behandelt veel verschillende aspecten en geeft praktische tools om de stof toe te passen in de praktijk.

Goede inhoud en interactieve cases

Cursus Greenbelt gevolgd, goede uitleg gekregen en praktijk voorbeelden.

Duidelijke uitleg op lean en six sigma gehad

In deze training is lean management en six sigma goed uitgelegd. Zeker herkenning op punten welke ik al inzet, inzicht in waar verbetering in te bepalen is, goede nieuwe toepasbare onderdelen gehoord met praktijkvoorbeelden en eigen oefeningen.

Goede en duidelijke uitleg en een hulpmiddel tot eerste aanzet om Lean toe te passen.

Leuk

Interessant en leuke oefeningen tussendoor

Fijne introductiedag over Lean SIx Sigma met afwisselende praktijkvoorbeelden en video’s.

Veel bevestiging dat ik goed bezig ben en de juiste route heb bewandeld. Leuk om meer kennis en structuur in bepalen van processen te krijgen. Goede samenwerking met studiegenoten. Kennis zal ik zeker toepassen en verder uitdiepen.

Alles prima !

Goede gedegen training

Alle facetten van de training zijn gedegen behandeld

Zinvolle training over de basis principes

-duidelijke en heldere uitleg -fijne instructies mail voorafgaand aan de training -ervaren trainer met veel praktijkvoorbeelden -ruimte om van de gebaande programma af te wijken -gemêleerd gezelschap

Interessant en interactief, lekker tempo

Leuk om zo een eerste ervaring met lean 6 sigma te hebben. Fijne lokatie en trainer, tempo en interactie top.

Uitstekende, geëngageerde training!

Goede training met duidelijke uitleg. Goede balans tussen moeilijkere en makkelijkere concepten, alsook de verhouding en afwisseling van deze. Goede en duidelijke voorbeelden. Veel praktisch toepasbare tips en materialen. Bereikbare en ervaren leraar die openstaat voor vragen en vanuit verschillende insteken de zaken kan uitleggen. In het algemeen een leerrijke en aangename ervaring!

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.