Duidelijk, interessant en goed te volgen

Ik heb het zeker goed ervaren, ik vond het ook heel interessant om te doen, helemaal de kleine kaizen. Ook vond ik de uitleg goed en het was makkelijk te volgen.

Interressante cursus met voordelig gevolg

Leuke opdracht gedaan die ook echt effect gaat hebben op het dagelijkse productiewerk. Geen urenlange droge stof. Leuk om samen te werken met mensen van andere afdelingen waar je normaal gesproken niet echt contact mee hebt

Erg positief veel geleerd

Het was een duidelijke cursus deze slaat mooi aan bij het gene wat wij doen met chartwell. Het zijn handige tips die je in je dagelijkse werkwijze kan gebruiken om je werk beter te maken.

Geeft snel duidelijkheid!

Geeft mij duidelijkheid hoe je problemen snel in kaart brengt en overbrengt naar het management

Uniek

Ik ben er blind ingegaan en alles was nieuw. In het begin sceptisch maar naarmate de cursus volgde werdt het steeds interessanter. Goede uitleg en dit zou voor vandaglas zeker gaan werken. Stap voor stapmaar kleine stapjes tegelijk. Peter dank je wel voor je tijd en uitleg

Een prettige ervaring

Een zeer duidelijk uitleg over wat je allemaal moet weten een goede verhouding theorie en praktijk

Leuk en je krijg er energie van.

Energie, motiveerde

Zonde van mijn tijd

Deze stof had ook in 2 dagen gekund. Er werd veel tijd gerekt en alsnog waren het halve dagen. Uit commercieel oogpunt gerekt vermoed ik. Weinig praktijkvoorbeelden in de stof. Een cursus waarin 300 slides droge stof wordt gecombineerd met oefeningen als knikkeren, zeer eenvoudige opdrachten doen, youtube filmpjes kijken en legoën, vind ik ondermaats, zeker voor een cursus van 6 dagen en dit bedrag. Daarnaast was secretariaat ook zeer stug in het meedenken toen ik door medische overmacht een sessie dreigde te missen. Trainer is wel sympathiek en kundig, vandaar wel nog een tweede ster toegekend.

Complete, duidelijke en relevante training

Duidelijk trainingsmateriaal, goed voorbereid. Goede uitleg en heldere voorbeelden en oefeningen. Leuk om in een groepje op locatie de training te volgen.

Fijne opleiding met duidelijke structuur

Van tevoren wist ik niet dat er andere vormen zijn dan six sigma, dus ik weet niet of het statistiek gedeelte heel alom toepasbaar is in mijn werkveld (gemeente). Maar de opleiding vond ik inspirerend en nuttig! Veel inzichten gegeven

Leuke training, prettige trainer

Zes weken lang een leuke training gehad met een prettige trainer.

Fijne training met oog en tijd voor het individu, van een kundige trainer

Peter heeft een fijne manier van uitleggen, en kan de boodschap goed overbrengen. Denkt met je mee. Inhoudelijk een duidelijke training, met een logische opbouw. Het ene onderdeel is beter toepasbaar op mijn dagelijkse werkzaamheden, dan het andere, maar was desalniettemin interessant

Complete training met goede trainer en lesmateriaal

Leuke training, veel nieuwe stof geleerd en de wijze waarop de lesstof in de praktijk gebracht wordt spreekt erg aan. De omvang van de groep (7) was ook prima. Trainer was actief, gedreven en vakinhoudelijk op niveau.

Interessante en leerzame cursus

Goede, interessante en leerzame cursus waar ik zeker in de praktijk wat mee kan. Mogelijk niet zozeer met 6 Sigma maar zeker met lean.

Verhelderende materie, nuttig en toepasbaar

Goede training

Ik hebbes cursus als zeer leerzaam ervaren, niet alles kan ik gaan toepassen maar geeft goed inzicht in Lean en Six Sigma

6 leuke dagen

Afwisselend en leerzaam

Goeie lessen, veel stof, maar ook veel leuke momenten. Leuk om ervaringen te delen met andere mensen en samen te werken aan opdrachten

Training with a lot of useful tools

Material was explained in a concise way, clearly and not overloading way. Practical tasks were the best to memorise and understand methodologies and prepare for exam. Goood feedback of trainer about performed tasks and what can be improved. This changed my way of thinking and made me focused on value creation.

Good training

Good professional teacher. Good connection/ anticipation with team

Enjoyed the training.

Veel geleerd over AI prompting en meteen toegepast

Edwin kan heel boeiend, beeldend en heel rustig uitleggen hoe AI werkt en hoe je dit kan gebruiken.

Prima ervaring

Op een prettige wijze het cursusmateriaal overgebracht.

Leerzaam

Goede combinatie in theorie en zelf bezig zijn met opdrachten. Goede begeleiding

Goede ervaring

Duidelijke en behulpzame instructie als goede voorbereiding op examen

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.