Goed!

Goede training. Praktijkopdrachten tijdens de lesdagen maken het een goede afwisseling. Fijn dat de theorie tegelijk loopt met de praktijkopdracht.

Inhoudelijk goede cursus

Ik vond de cursus qua inhoud goed. Voor mij persoonlijk was het veel herhaling en mocht het ook korter zijn (als in aantal dagen vergeleken met de lesstof). Voor mijn huidige rol als engineer sluit de inhoud van deze cursus goed aan op mijn werkzaamheden

Leerzame cursus met zowel praktische als theoretische kennis.

Het was een waardevolle mix tussen theorie en praktijk waarbij de verschillende facetten van Lean Six Sigma werden doorlopen. De afwisseling tussen theorie en interactieve oefeningen zorgde ervoor dat de energie in de groep aanwezig bleef.

Goede training, met een mooi resultaat

De training waren goed te volgen en hadden een fijne snelheid. De praktische voorbeelden sloten er mooi op aan.

Goed materiaal, aan tempo kan verbeterd worden

Over het algemeen was het lesmateriaal en de uitleg duidelijk. Wat mij betreft was het tempo echt veel te laag.

Goed om basis info te ontvangen

Voor een basis training prima en ook om meer begrip van elkaar te krijgen. Persoonlijk vind ik koffie filter oefening niet efficiënt al zie je wel dat het een doel bereikt door processen te verbeteren. Ik denk wel dat we bv ook een real life proces hadden kunnen pakken hiervoor.

Mooie reminder en uitbreiding na yellowbelt 3 jaar terug

Goede verdeling theorie en praktijk. Tijdsverdeling ook prettig. Trainster kennis van zaken en ook ervaring in de praktijk met verbetertrajceten.

Leuke training met goede voorbeelden en praktische tips

Ik had veel van de theorie gehad tijdens mijn studie, maar dan leer je het echt om te leren, maar niet om te doen. Deze training brengt het naar de praktijk met mooie voorbeelden en oefeningen.

Leerzaam en interactief

2 super leerzame dagen met veel praktijk voorbeelden. Mooie afwisseling tussen luisteren en participeren

Mooie afwisseling tussen theorie, voorbeelden en interactie.

Interessante training met ruimte voor vragen en bespreken van (eigen) praktijkvoorbeelden.

Goede manier om stil te staan naar de waarde binnen de organisatie.

Goede interactieve sessie waarin ook de basis wordt uitgelegd icm praktijkoefeningen. Soms omdat het over productie ging lastig te vertalen naar projectmatig werken.

Goede cursusleider

Het was een praktische en leerzame 2 dagen met concrete tips en theorie wat toe te passen in de praktijk.

Goede service en opleider

De training was goed. Trainer zorgde ervoor dat iedereen zijn aandacht erbij hield. Locatie en lunch was goed. Toilet en koffie machine waren niet voldoende voor het aantal mensen.

Super leerzaam

Veel theorie, super vet om allemaal te horen. Tweede dag was het prettig in te zoomen op praktijkvoorbeelden.

Prettig en nuttig

Mathijs was een fijne trainer. Heel veel nuttige en behapbare informatie met praktische voorbeelden. Prettige sfeer en leerzame omgeving.

Zeer volledige training met goede trainer

Goede combinatie tussen theorie en praktijk. Erg gezellige dagen gehad met een leuke groep en een kundige docent.

Inzicht gekregen hoe je nog beter je werk kan doen

Inzicht hoe je werk processen kan verbeteren

Well organized, good material and explanations provided

Good training combining face to face and online sessions. Clear and useful material provided.

• Would you recommend us? Yes

Heldere en compacte training.

Genoeg ruimte voor vragen. Paar leuke interactieve games om de theorie te doorleven.

Goed georganiseerde cursus met juiste inhoud en goede trainer.

Goed georganiseerde cursus met juiste inhoud en trainer

Spelenderwijs leren

Pragmatisch en onderbouwend. Inspelend op onze wensen en behoeften. Prettige trainer, kundig, maar met humor. Fijne afwisseling theorie en opdrachten.

De juiste betrokkenheid en uitleg vanuit zowel theoretisch als praktisch perspectief!

De vijf dagen waren qua snelheid, ook door de trainer, goed op elkaar afgestemd. Niet alleen praktische voorbeelden gericht op productie, maar ook op dienstverlenende organisaties! Duidelijke koppeling tussen theorie en praktijk.

Super leuke en enthousiaste coach!

Super leuke enthousiaste coach. Zeker veel geleerd.

Ontzettend leerzaam

Eerst een probleem analyseren en niet direct naar de oplossing gaan voordat het probleem onderkend is.

Mooie inzichten in hoe te optimaliseren

Vandaag hebben we een mooi inzicht gekregen in hoe we diverse struikelblokken binnen onze processen kunnen identificeren en kunnen werken aan een constructieve en efficiente oplossing. Inspirerend om mee aan de slag te gaan.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.