Alles geleerd om het certificaat te halen

Alle onderdelen van Lean uitgelegd gekregen en kunnen toepassen met oefeningen.

Duidelijke training

5 interessante dagen

Inspirerende dag met veel praktische tips

De informatie van LEAN lijkt ver van onze praktijk af te staan, maar de trainer weet toch een goede vertaalslag te maken naar ons werk. Heel knap

Waardevolle en leuke training.

Vandaag de training Yellow Belt gevolgd en het was prima voor elkaar. Byron heeft alles rustig en heel begrijpelijk uitgelegd, er was alle ruimte voor vragen en de meegebrachte presentatie was ook erg duidelijk.

Hele leuke & duidelijke training

Met praktijkvoorbeeld wordt helder en duidelijk een proces met knelpunten getoond. Leuk om te zien hoe je hier over kunt nadenken. En ik zal nooit meer vergeten om de klantwaarde vast te stellen!

Smaakt naar meer!

Leuke kennismaking met Lean Six Sigma. Een goede afwisseling van praktijk en theorie, op zo’n manier dat de voorbeelden ook toepasbaar zijn op mijn werk. Prima faciliteiten en lekkere lunch.

Aan te bevelen

Goede opbouw in cursus

Leerzame dag

Ik had nog geen ervaring met lean of six sigma. Was erg interessant en ook meteen bruikbaar in de praktijk.

Fijne en positieve training met concrete voorbeelden

Duidelijke training, veel handvatten en uitleg over lean en six sigma. Direct in de praktijk in te voeren. Veel nieuwe informatie, heel leerzaam.

Interessante inleiding in Lean en Six Sigma!

Leuk beeldend gebracht en ruimte voor link naar eigen werkzaamheden.

Goed eerste inzicht in lean

De verwachting dat ik handvatten en inzicht zou krijgen in het lean werken is uitgekomen

Fijne begrijpelijke cursus met alledaagse voorbeelden

Het heeft mij inspiratie gegeven om LEAN toe te passen in de processen waar ik mee werk en zal proberen meerdere collega’s mee te krijgen en te enthousiasmeren.

Enthousiaste cursus door dito trainer

Leuk, interactief en interessant!

Leerzaam

Een mooie basis voor het begrijpen van Lean

Het was een interactieve cursus die goed te volgen is voor mensen die nog nooit met lean gewerkt hebben. Door middel van veel voorbeelden en games krijg je beter inzicht.

Leerzaam

Leuke inzichten voor verbetering

Praktische leerervaring voor het verbeteren van processen binnen een organisatie

De lessen waar leuk, leerzaam en goed te volgen. Met koppelingen naar de praktijk toe, zijn veel inzichten verkregen voor onze groep. Door de training is kennis verworven zodat op een juiste, fact-based, manier een probleem ontleed kan worden. Daarnaast wordt gekeken hoe dit probleem opgelost en geborgd kan worden op de juiste manier.

Inspirerend

Nieuwe inzichten op een fijne manier gebracht

Informatieve, praktische en zelfs leuke cursus.

Inhoudelijk goed opgezet en aansprekende klantgerichte praktische cursus. Mbv casus zelf aan het denken gezet hoe dit voor mij toch wat taaie stof te benaderen. En met met voldoende fiducie huiswaarts gegaan om dit straks in de praktijk ten uitvoer te kunnen brengen. Had wat mij betreft echt nog wel een uurtje door mogen gaan om de gedachten van de andere cursisten te horen hoe zij hun eigen FMEA-methode aan gaan pakken.

Weten hoe toe te passen.

Wilde zien en leten hoe anderen dit toepassen om zelf te verbeteren. Dat is gelukt.

Laagdrempelig

Goede en laagdrempelige manier om Lean te introduceren.

Interessant om te doen

Leuke dag en weer wat geleerd

Rich knowledge and interactive sessions

The Lean Six Sigma green belt training last for 6 days during which we learned in depth about lean and practical examples. The training is a combination of face-to-face sessions and online environments. The online environment builds a good foundation and a recap for the f2f sessions. Not only I enjoyed the interactions during the f2f sessions, but also the trainer (Willem-Jan) is very responsive to our questions and doubts.

• Would you recommend us? Yes

De Green Belt-training bood een diepgaande kennis van Lean Six Sigma.

Onder leiding van de deskundige instructeur Willem Jan werd de Green Belt-training niet alleen informatief, maar ook inspirerend, dankzij zijn diepgaande kennis en motiverende aanpak.

Zeer nuttig, maar traag

De geleerde theorie is bijzonder nuttig voor in het dagelijks werk, maar 6 trainingsdagen vind ik te lang voor de hoeveelheid stof. Soms had ik het gevoel dat een volle dag ook een half college had kunnen zijn. Maar ik heb het gehaald, me vermaakt en ik ga de theorie gebruiken. Dus ik ben tevreden.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.