Leuk groep, goed gestructureerd training

Leerzaam, veel informatie in een korte tijd

Goede training

Massimo neemt je mee de stof in op een interactieve wijze

Intens maar interessant

Super interessante training en met een goed resultaat afgerond. Wel intensief. Veel informatie in relatief korte tijd

Massimo bedankt!

Hele fijne training, zeer intensief maar ontzettend gelachen en vooral veel geleerd!

Eerste inzicht in verbeterproces

Door de presentatie, filmpjes en opdracht inzicht gekregen in hoe een verbetering ingezet kan worden. Zoals niet direct oplossing, maar vragen stellen zoals waarom

Positief

Leerzame training.

Afwisselend en leerzaam

De training heeft echt wat opgeleverd. De toepassing tijdens oefeningen maakt het leuk en inzichtelijk. Wel soms veel uitleg en de trainingstijden en locatie konden beter

Leerzaam en toepasbaar

Leerzaam en toepasbaar

Leerzame training

Veel geleerd en nieuwe inzichten gekregen, nu toepassen in de praktijk, bedankt Carla

Duidelijke cursus

Leuke en effectieve cursus

Carla is een enthousiaste trainer die de lean cursus op duidelijke en leerzame wijze uitlegde. Aanrader!

Verhelderend

Maakt je nieuwsgierig naar meer, ook dat meerdere collega’s hier bekend mee moeten zouden zijn.

Mooi overzicht van theorie met goede oefening

De oefening was heel nuttig om te zien en ervaren wat er gebeurt, en om de theorie toe te passen. Krijg echt zin om het bij mijn/ons eigen werk te gebruiken.

Prettige, informatieve training.

Leuke, goed gestructureerde en informatieve trainingsdag. Veel handvatten om op door te denken in de eigen organisatie. Smaakt naar meer.

Prettig

Inhoud goed, wel veel stof om in 1 dag te behalen

Heel informatief

Goede afwisseling praktijk en theorie

Goede training met praktische handvaten

Een interessante training met praktische oefeningen en goede combinatie met theorie.

Top en duidelijk

Fijne en duidelijke uitleg

Kapstok van Lean-activiteiten en -tools

Basistraining op gebied van Lean Green Belt, had graag meer diepgang/praktijkvoorbeelden in training gekregen

Praktische en interactieve training

Leuke en praktische training gehad waarbij we handige tools hebben geleerd om bezig te gaan met continu verbeteren.

Goed beeld - beperkte diepgang

Veel actieve werkvormen, maar wel op een erg basaal niveau. Zou graag wat meer praktijk voorbeelden hebben gezien en een iets hoger tempo op de trainingsdagen.

Helemaal top!

Bureau Tromp is flexibel. Docenten zijn super kundig. Helemaal top dus

Prima opleiding, duidelijke uitleg met daar waar mogelijk vertaling naar eigen praktijk.

Uitstekende cursus Lean Green Belt

5 fijne trainingsdagen gehad op locatie in Houten. Bedankt voor de leerzame periode!

Veel kennis opgedaan van Lean

Veel informatie en opdrachten in de les.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.