Goede duidelijke training waar je zelf anders tegen dingen gaat aankijken

Leuke manier om dingen anders te zien en anders te denken. Nu nog invoeren in ons dagelijkse werkzaamheden.

Praktisch en leuke voorbeelden

Praktische voorbeelden voor onze branche, dus was waardevol

Zeer leerzaam en goed uitgelegd met praktijkvoorbeelden

Zeer leerzaam en goed uitgelegd met praktijkvoorbeelden

Ontzettend leerzame training

In twee dagen erg veel geleerd over de lean en Six Sigma en fijne handvaten gekregen om toe te passen in de praktijk

Leerzame leuke interactieve training

De training werd gegeven door een zeer enthousiaste trainster met veel voorbeelden om de theorie tot leven te brengen. Het is een goede mix van theorie en praktijk. De locatie is erg fijn, ruim, licht, goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en heerlijke lunch.

Heel interessant en duidelijk beeld over de projecten

Super leuk en duidelijk verhaal over hoe je processen gaat verbeteren.

Interessante training met veel praktijkoefeningen

In twee dagen heb ik veel geleerd over lean six sigma. Met name de praktijkoefeningen helpen om de stof goed te laten beklijven. Heel fijn!

Leuke interessante actieve cursus met betrokkenheid deelnemers

Interessante lesstof met praktische toepassingen en gedeelde uitleg en onderlinge ervaring door middel van praktisch gerichte oefeningen, vanuit eigen situaties en/of theoretische situaties. Het observeren van situaties en analyseren van processen alvorens meteen tot oplossingen te komen geeft een breder inzichtelijk perspectief of een gestelde situatie of probleemstelling. Leerzame en actieve tweedaagse cursus met een enthousiaste cursusleider.

Mooi inzichten gekregen

Een paar mooie leerzame dagen!

Leuke training & veel geleerd

De training is een goede toevoeging op het lean project binnen ons bedrijf.

Zeer leerzaam

A

Heel professioneel

Voel mij heel welkom, goed geregeld gedurende de hele dag. Cursus zelf, duidelijke communicatie, leuke interactie met de groep.

Ik heb hiervan veel opgestoken, Top cursus!

Zeer fijn en informatief sterk. Ik ben nu veel meer bekend met LEAN en ken de handvaten die ik kan gebruiken om hier mee door te gaan op de werkvloer.

Leerzame cursus

Leerzaam en concreet

Kennis van de yellow belt verfrist dmv de orange belt training

Goede teacher

Leuke ervaring, veel geleerd

Training biedt bruikbare handvaten voor het starten van verbeteringen binnen je eigen organisatie!

Onwijs leuke groepsgesprekken in combinatie met the theorie en games.

Informatief en duidelijk

De cursus was informatie en duidelijk opgebouwd. Het cursusmateriaal is fijn en bruikbaar om een duidelijk beeld te krijgen van de inhoud. Tijdens de les worden er oefeningen gedaan die een beeld geven van problemen en oplossingen in de praktijk.

Een relaxte, op leren gerichte omgeving.

De ondersteuning is prettig, niets is onmogelijk. De sfeer is prettig en ongedwongen.

Leuke cursus en veel nieuwe inzichten

Ik heb het als een hele leuke cursus ervaren, met veel praktijkvoorbeelden. Ik heb het idee dat ik het direct kan toepassen in de praktijk. De docent was duidelijk en vriendelijk. Ik ben met veel plezier en enthousiasme naar elke cursusdag gegaan.

Leerzame, afwisselende training

Veel geleerd van Byron over de lean theorie en tools om deze toe te passen in de praktijk. Ik zie ernaar uit om onder zijn begeleiding een verbeterproject te starten.

Leerzaam

Mijn ervaring is nu dat ik bij problemen gaat kijken naar de rootcause

Interessant, eye opener

A lot of quick wins possible

Willem-Jan is een zeer fijne instructeur en heeft duidelijk veel kennis

Het was een fijne cursus waar de nadruk niet op de theorie zelf ligt maar juist om dit direct te kunnen toepassen op de praktijk. Wat ik zeer positief vind is dat Willem-Jan goed kan sturen hoe we de theorie op de verschillende probleemstukken kunnen toepassen.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.