Fijn training, fijne trainer

Een opleiding die direct toepasbaar is in de praktijk.

Leerzame training

Leuke opleiding

Interessant en niet saai

Heb met veel aandacht de training doorlopen en door de manier van trainen bleef de leerstof goed hangen.

Fantastisch

Goed presentatie en uitleg van Peter(docent,trainer) .Orange belt gehaald

Erg goed en leerzaam

Erg leerzaam en een andere inkijk.

Kort maar krachtig

Vraagstelling examen soms verwarrend en 1x fout

Goeie uitleg

Goede uitleg en de gelegenheid om te vragen

Goede cursus door ervaren intsructeur

ervaren als een leerzame dag door een ervaren instructeur die weet waar hij over praat.zeer duidelijke filmpjes en vragen

Prima te doen

Zeer leerzaam en goed uitgelegd

Peter kon goed je aandacht er bij laten houden met mooie voorbeelden en leuk spelletje tussen door om de aandacht er bij te houden

Zeer nuttige cursus

Ben aangenaam verrast door de leuke interactie van theorie en praktijk. Alles zeer duidelijk uitgelegd door Byron.

Zeer interessante training. Nooit echt iets mee gedaan ‘aar kan nuttig zijn

Nuttige inzichten. Leuk rollenspel. Als accountmanager nutt er direct van toepassing z Maar heel interessant, evt vervolgbaar/functie

Interessante opleiding

Interessante stof die met achtergrondinformatie op het hoe en waarom van bepaalde gebruikelijke technieken in mijn werkveld, alsmede handvatten om bepaalde discussies in te gaan en argumenten om standpunten te onderbouwen.

Zeer prettig en leerzaam

Met heel veel plezier heel veel geleerd Dat zeker een aanrader.

Goede lean six sigma green belt training

Training met veel praktijk voorbeelden, goede uitleg, soft skills én de harde statistiek. Kleine groep met veel interactie en eigen inbreng.

Zeer enthousiast!

Mandy is een zeer bekwame trainer, die met veel enthousiasme haar workshops geeft en ons goed heeft voorbereid op het examen. Ze kan op een leuke manier statistiek bijbrengen!

Goede training, goede trainer, aanbeveling!

Goede training, goede trainer, aanbeveling!

Gewoon goed

Zeer prettige ervaring

Goed.

Erg leuk en leerzaam

Peter is een topper

Leuke leerzame cursus. Stof is wel wat droog maar met een goede leraar als Peter komt het goed !

Leerzame en zinvolle training

Goede docent, overzichtelijk lesmateriaal en leuke spelletjes die inzicht geven.

Leuke groep fijne leraar

Een 9 Er is altijd ruimte om te verbeteren!

Super interessant

Goed om deze stappen te gaan gebruiken in het werk.

Mooie cursus

Duidelijke cursus goed gegeven door Peter beijer

Een goede ervaring

Goede ervaring gehad

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.