Leerzaam en interessant

Leuke cursus met veel ruimte voor interactie. Goeie combinatie van theorie en kleine praktijkopdrachten.

Heel leerzaam

Ik vond de bijeenkomsten heel leerzaam. De trainer was ontzettend vriendelijk en meedenkend

Leuke interessante en actieve training

Erg leuke training!

Ik heb in deze training erg veel geleerd en ga mijn doel behaald. Leren om verandering toe te passen in mijn team! Lean Green Mean Machine!

Enthousiaste cursusleider en inhoudelijk goede cursus

Ingrid heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd om meer Lean te gaan werken. Dit heeft ze gedaan door stof die op sommige momenten taai kan zijn op een afwisselende en enthousiaste wijze (met spelelementen) te doceren. Een aanrader!

Een leuke leerzame opleiding

Een goede docent die leuk en boeiend kan vertellen. Maar ook gewoon heel gezellig is. Ik vond zelf de theorie wel heel breed en zou zelf met minder tools/theorieën verder de diepte in willen

Fijne dagen waarin ik veel heb geleerd

Leuke en leerzame dagen. Tussendoor leuke oefeningen gedaan waardoor het niet saai werd en je de stof nog beter tot je op nam

Fijne afwisseling tussen theorie en praktijk

En zeer leerzame cursus die duidelijk werd gegegeven door Ingrid Mooijman.

Veel geleerd dankzij enthousiaste docent.

In relatief korte tijd heb ik veel geleerd over de principes van Green Belt. Het geleerde is toepasbaar in werk en privé.

Doeltreffend

Leerzaam en goed toepasbaar Interactief en mooie balans in groepsamenstelling

Super interactief en duidelijk

Ik ben geslaagd. Ingrid is een topper en doet het met passie. Ze legt goed uit. Het was geen moment saai.

Duidelijk

Leerzame en duidelijk uitgelegd

Boeiende stof, goed georganiseerd

Weer helemaal bij mbt bewegen en veranderen. Mooie combi tussen lean methodes en inbreng van de special forces. Leerzaam en inspirerend.

Veel praktische handvaten, soms wel wat rommelig.

Tijdens de cursus Lean Six Sigma Green Belt leer je veel modellen en technieken om te verbeteren. Je merkt aan alles dat de cursisten kennis van zaken hebben en er is veel ruimte voor discussie en interactie. De opbouw/invulling van de workshops vond ik soms wel wat verwarrend of omslachtig; ik kon niet altijd goed bepalen welke stappen/technieken/modellen echt bij Lean of Six Sigma hoorden en welke stappen/technieken/modellen 'zijstraatjes' waren. Ook het statistiek gedeelte werd erg technisch uitgelegd (wat m.i. niet altijd nodig was).

Leerzaam en interactief

Leuke LSS training. Afwisselend programma. Fijne locatie in Houten.

Super nuttig en toepasbaar. Trainingsdagen verliepen soms wat chaotisch en/of langzaam.

Lean Six Sigma is ontzettend interessant en leuk om te leren. Mooi mix van theorie en ook spellen om de theorie te ervaren. Enthousiaste trainster met veel kennis (met name op lean). De dagen dat we statistiek kregen (van Peter) waren bij vlagen heel verwarrend. Ik merkte het aan de onrust in de groep; we kregen heel veel (overbodige) informatie en vlogen van voor naar achter en van links naar rechts door het materiaal. Toen ik de lesstof naderhand nog een keer door wilde nemen bleken de e-learnings niet echt aan te sluiten bij de training. Dat hielp niet echt in het onder de knie krijgen van de stof. Naast dat de dagen over het algemeen goed gelanceerd waren tussen luisteren en doen vond ik het tempo vaak wel wat laag. Er werd veel gezellig gekletst, leuk maar af en toe verwacht ik dat de trainer ook doorpakt. Zou de tijd dan liever gebruiken aan toepassen van en oefenen met de theorie. Praktisch punt, feedback na elke trainingsdag niet alleen aan het einde.

Leuke leerzame LSS greenbelt training

Veel geleerd tijdens een leuke Lean Six sigma greenbelt training. training werd goed afgewisseld door oefeningen gecombineerd met theorie.

Goede gedegen cursus met actuele onderwerpen

Slides als leidraad van de cursus aangehouden, Het gebruik van Minitab met een informatief karakter zou wat mij betreft buiten beschouwen kunnen worden gelaten. Immers het wordt bij het examen niet gebruikt en ook niet naar gevraagd. Verder waren de lessen productief en de commitment van de cursus leider was prima.

Goede bondige lessen. Veel geleerd!

Duidelijke lesstof, goed uitgelegd. Leuke interessant anekdotes. Leuke medestudenten.

Interessante duidelijke opleiding bij een leuk bedrijf.

Heel veel kennis op een leuke manier gebracht. Theorie afgewisseld met de praktijk en zelf mogen toepassen. Ik kon het op het werk ook direct gebruiken met resultaat.

Een eye-opener!

Een zeer leerzame trainingsdag. Prettige trainer, fijn ook dat het niet alleen zenden was maar ook interactief. Hierdoor wordt het uitgelegde direct in beeld gebracht.

Leuke informatieve dag

Veel bijgespijkerd en opgefrist

Leuke informatieve manier van leren

Duidelijke uitleg van de theorie. Mooi om de case in praktijk uit te voeren en te merken wat daardoor mogelijk is.

Prima informatie. Dank.

Leuke training, iets te langdradig op sommige momenten

Leuke dag wel wat langdradig

Het was leerzaam, maar soms wel wat langdradig

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.