Duidelijk, overzichtelijk en zinvol

Bedankt Mathijs en Byron, ik heb veel aan de training gehad!

leerzaam en toepasbaar!

fijne opbouw van de training, goed behapbaar!

Topcursus waar veel tools in je gereedschapskist krijgt

Fijne mentors met kennis van zaken.

Erg leuke ervaring

Ik vond het erg leuk om te leren hoe ik het werk kon verbeteren.

Een zeer leerzame, maar ook leuke training

Had in het verleden al vaker met Lean en Kaizen gewerkt, maar was toch weer blij met deze opfriscursus. Was ook zeer te spreken over de bijdrage en input van alle collega's van andere afdelingen.

36 mensen getraind in 3 dagen

Willem-Jan heeft op een zeer leuke, unieke wijze het lean verhaal kunnen vertellen aan verschillende groepen mensen werkend op verschillende niveaus binnen het bedrijf. Hij heeft hierin geen enkele moeite om zich goed aan te passen aan de groep of individuen en kan zo de training aanpassen op wat de groep op dat moment vraagt. Willem-Jan vertelt vanuit verhalen en gebruikt de slides als ondersteuning, iets wat ik heel sterk vind. Reacties vanuit de mensen die de training hadden gevolgd waren ronduit positief en ik als initiator van deze training voor onze mensen ben ook uitermate tevreden. Hopelijk kunnen we later dit jaar ook nog andere groepen gaan trainen, we zullen dan zeker weer gebruik willen maken van de diensten van Willem-Jan

Interessant, geeft stof tot nadenken.

Erg handig om wat handvaten te hebben hoe je verbeterprojecten kunt aanvliegen binnen de organisatie. Wat belangrijk is om samen te werken en goed de vraagstelling en de wensen van de klant boven tafel te krijgen. Mijn ervaring was dat deze training je een eerste inzicht geeft in de lean methodieken zodat je deze kunt gaan gebruiken.

Interessant en leerzaam

Een goed beeld hoe lean en six sigma in zijn werk gaat met fijne praktijk voorbeelden

Heel leuk!

Veel voorbeelden, makkelijk behapbaar. Goede fysieke oefeningen. Heel erg gezellig gedaan

Heel leerzaam op een lage drempel met fun

Op een laagdrempelige manier worden simpele, uiteindelijk basale, processen uitgelegd. De leraar is kundig en brengt samen met ons op een leuke manier de dag door.

Super fijne heldere cursus

Een hekdere cursus over de theorieën van LEAN. Ben niet helemaal nieuw in het onderwerp, maar absoluut goed om weer eens op te frissen

Leuk en interactief

Goede binding met de groep en hij kan de groep goed lezen qua energie.

Spelenderwijs wijzer!

Zinvolle informatie op een leuke manier gebracht, met voldoende concrete voorbeelden om het te laten landen.

Heel leerzaam

Leuke dag gehad, leuke oefening. Volume en kwaliteit filmpjes kan beter

Leerzame en praktische cursus

Leuke praktische cursus

Leerzaam en leuke manier van leren

Een leuke manier van leren, waarbij de les niet eentonig is. Toch veel informatie erbij gekregen en een leerzaam process om te leren

Duidelijke presentatie/uitleg

De presentatie was duidelijk, goed te volgen en leuk de afwisseling met de fimlpjes.

Duidelijk

Duidelijk en fijn goed uitleg

Gewoon goed

De dag wa duidelijk en goed gebracht

Leerzaam

Was interessant en interactief

Leuke dag hoop nieuwe inzichten

Leuke afwisselende dag wel een beetje lange zit

Interactief en leerzaam

Kundige trainer, leuke interactie, veel ruimte voor inbreng, inspirerend en absoluut leerzaam

Een leerzame cursus

Ik vond dit een leerzame cursus met veel afwisseling, praktijk, interacties en theorie.

Leerzaam en vernieuwend

De cursus heeft mij stof gegeven om over na te gaan denken.

Leerzame cursus

Door de cursus een goed idee gekregen van hoe het anders/efficienter kan. Opdrachten toepassen in de praktijk van hetgeen we in de cursus geleerd hebben was leuk en wierp na 3 keer ook zijn vruchten af.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.