Uitgebreide training, waardevolle inzichten.

Een grote rugzak vol met inhoud

Mijn ervaring is een grote rugzak vol met inhoudelijke modellen, gecombineerd met theorie over verandermanagement, gegeven in een praktische jas.

Duidelijk

Leerzame

Leerzame training, goed toepasbaar in praktijk

Geen moeilijke stof, fijne handvatten om in praktijk toe te passen. Het klassikaal volgen van de training is echt van toegevoegde waarde door de verschillende werkachtergronden van de groep.

Nuttige verdieping theorie en koppeling praktijk

Had al lean white belt gedaan en wist niet of deze training veel zou toevoegen, maar heb veel geleerd door verdieping theorie en koppeling met praktijk.

Goeie training, goed gebracht

Lean Greenbelt training met veel plezier gevolgd. Mooie verhouding theorie en praktijk.

Voldoende, maar weinig diepgaand

Het is erg weinig "hogere wiskunde", daardoor is het niet uitdagend. Mogelijk is het een idee om vooraf een toelatingstoets te laten maken of de verwachtingen kenbaar te maken. De modellen zijn daarentegen goed toepasbaar en makkelijk in gebruik.

Praktische opleiding

Vond het een zeer praktische opleiding, met goede voorbeelden vanuit de praktijk. Ook eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd.

Fijne compacte training

Duur training en informatie goed in balans. Hierdoor niet te theoretisch. Goed begrip gekregen van wat Lean inhoudt.

Duidelijk lesmateriaal

Duidelijk lesmateriaal en ervaren docenten

Training was prima, maar had wel beter gekund

In de basis is de training prima. Maar ik miste diepgang in de lessen. Slides werden doorgenomen, maar werd niet heel uitgebreid besproken. Focus lag een beetje op de spellen, en het interactieve gedeelte. Maar de theorie vond ik in de e-learnings duidelijker dan in de lessen. Trainer - Jan

Trots dat ik deze training heb gehaald

Leuke leerzame training! Tip; geen theorie op examendag

Leerzame dagen met veel nuttige informatie

Het was ontzettend leerzaam en de behandelde stof is makkelijk terug te vinden om in te zetten op onze eigen werkvloer.

Ervaring

Deze cursus was een hele leerzame ervaring voor mij.

Erg leerzaam

Je steekt er veel van op. Dit neem je vervolgens mee naar de werkvloer.

Goede instructie

Leerzaam ik en wil hier graag mee aan de slag

Duidelijk en specifieke vragen werden goed beantwoord

Fijn en duidelijke training voor verschillende niveaus. Goede voorbeelden en leuke casussen erbij

goede training

positieve trainster. leuke stof met filmpjes

Vind de training heel interessant

Boeiende training die ook praktijkgericht is

Verhelderend

Zeer fijne training om mn werk te kunnen structureren

Veel

Leuk Leerzaam

Goede overview van Green Belt theorie en projectmanagement

In zes dagen door de theorie van LSS Green Belt en veel projectmanagement modellen. Tempo is goed te volgen. Na zes dagen wel erg toe aan praktijktoepassingen om het echt te gaan leren, maar dat is ook gewoon buiten de scope van de training.

Fijne Green Belt training

Hoi! Ik heb met veel plezier de Lean Six Sigma Green Belt training gevolgd. Dank aan de twee trainers Fedor en Jan. Ze wisten erg veel van de materie en wisten het leuk te brengen. Helaas was onze training online, en was er soms weinig input vanuit de groep - vond dat Fedor en Jan hier goed mee omgingen. Dank!

Great course to handle projects and change

Learned a lot about both the practical side of this methodology as well as the theoretical. Very applicable in our work and useful for project work and overall understanding on process improvement. Great trainers allowed for good understanding of the materials and of lean six sigma!

• Would you recommend us? Yes

Prima training

Training met een uitgebreide powerpoint welke ook online beschikbaar is. Inclusief oefenvragen. Trainer (Jan Luijks) heeft goed zijn best gedaan, hoewel soms wat praktijkvoorbeelden of wat meer uitleg op sommige dia's miste. Maar stond wel open voor vragen/feedback daarover.

Peppelkade 33

3992 AL Houten