Score 10

Marc heeft feeling met het niveau van de groep. Hij is heel goed om voor iedereen aanwezig, passende voorbeelden uit hun dagelijks werk te gebruiken, om eventuele onduidelijkheden helder te maken. Of je nu uit de zorg, productie, overheid, chemie of een andere sector komt, Marc weet de theorie te vertalen naar een voorbeeld dat bij je past. Dit helpt zeer goed om de soms wat lastige begrippen te doorgronden. Ook weet Marc de sfeer goed te houden als er verstorende factoren optreden. Temperatuur, geluidsoverlast, onduidelijkheden in de sheets het wordt allemaal met een gevoel voor humor opgelost. Al met al een training waar ik mede door Marc met plezier aan deel genomen heb en waarbij ik behoorlijk wat kennis opgedaan heb. Zowel training als trainer zijn een aanrader.

Score 10

De LSS Green Belt training via Bureau Tromp is een aanrader! De 6 dagen zijn voorbij gevlogen door de mix van theorie, praktijk voorbeelden en op het oog grappige maar stiekem goed doordachte hands-on groepsoefeningen. Er was voldoende ruimte om eigen situaties te schetsen en we hebben veel praktische tips gehad om dingen aan te pakken.

Score 8

De inhoud is prima. Voor iemand als ik uit de udienstverlening en geen enkele productieervaring is de stof te volgen. Marc is een rustige trainer met humor en goede praktijkvoorbeelden. Hij voelt goed het tempo van de groep aan en past het programma daar waar nodig op aan. Het was een fijne ervaring! De organisatie vanuit Tromp rondom de kwaliteit van de sheets kan echter nog wel een verbeter trajectje gebruiken. Prima Green Belt projectje lijkt mij....!

Score 10

Hele prettige praktische uitleg met gevoel humor. Studeren was nauwelijks nodig, doordat de stof met goede voorbeelden uit de praktijk werden toegelicht. In een open, eerlijke omgeving genoten van de lessen en de medechristenen.

Score 8

Interessante training door zeer ervaren trainer die een mooie balans wist te houden tussen theorie, praktijk en opdrachten. Minpuntje is het materiaal (een map met sheets) maar qua prijs/kwaliteitsverhouding zeker een aanrader.

Score 10

Goede training, erg eenvoudig te begrijpen, to the point en geschikt voor iedereen die weet wat ie dagelijks doet en snapt dat het beter kan. Met yellow belt krijg je iedereen over de streep.

Score 8

Was een leuke dag en je denkt dat het allemaal simpel is maar in werkelijkheid valt er nog veel te verbeteren.De gehele afdeling heeft de training gehad en dat spreekt me aan. Met elkaar anders naar je werkzaamheden kijken. Thnx!

Score 8

In een korte tijd werd er helder uiteengezet wat lean en six sigma inhoudt. Humor en relativering van de trainer heb ik als zeer positief ervaren. De yellow belt training geeft genoeg aanknopingspunten om lean verder te willen uidiepen.

Score 8

Goede training de stof werd op een interactieve manier aan elkaar gepraat door trainer Willen Salentijn. Vooral de opdrachten (o.a. filter fabriek) en de praktijk voorbeelden gaven veel toegevoegde klantwaarde. Lesmateriaal moet beter maar was wel voldoende om het theorie examen te halen.

Score 8

Op luchtige wijze weet Sander Gooiker een heldere uitleg te geven over LEAN. Alles voorzien van een persoonlijke touch en vol enthousiasme. Kortom: een leerzame en inspirerende dag! -negenentwintig- -dertig- -woorden-

Score 10

Het was een inspirerende sessie. Erg goed toe te passen in de dagelijkse praktijk. Door de combinatie van theorie 's ochtends en praktijk 's middags blijft de materie goed beklijven.

Score 10

Een uitstekende cursus die je inzicht geeft en stof tot nadenken. Mede door onze docent, Willem Salentijn, vlogen we door de dagen heen. Naast zijn humor en goede praktijk voorbeelden is voor mij de cursus Lean Six Sigma (green Belt) goed te volgen en te plaatsen in je eigen werksituaties. Waarom geen 10? In een tijdperk van papierloos werken, zou ook deze cursus digitaal moeten zijn i.p.v. een boekwerk.

Score 4

Mijn instapniveau was te hoog voor deze training. Mijn behoefte lag op voorbeelden uit de zorg. Na twee keer een dag vrij gepland te hebben om de training specifiek voor de zorg te doen, die beide keren kort voor aanvang werd gecanceld, toch maar ingegaan op aanbod om de algemene training te doen. Daardoor werd mijn leerbehoefte in specifieke zorg vraagstukken niet ingevuld. De docent had zelf geen ervaring in de zorg en dus ook geen enkel voorbeeld. Bood aan eind training nog wel aan om me in contact te brengen met BB die daar specifiek werkte.Al met al, ik weet dat ik een redelijke basis kennis heb, nu alleen nog die vertaling naar de zorg.

Score 8

Leuke en vooral zinvolle dag. Trainer Sander gooit er een hoog tempo in maar weet het luchtig te houden en wisselt de theorie regelmatig af met praktijkvoorbeelden. s-Morgens vooral theorie, 's-middags omgezet in een praktijksituatie. Van dat laatste moet je houden maar het zorgde bij mij wel voor enkele eye-openers.

Score 8

Zeer interessante en leerzame training welke een behoorlijke toegevoegde waarde kan hebben mits toegepast in het hele bedrijf.Prima gedoceerd door Willem en verder goed gedocumenteerd. Training op locatie is een voordeel i.v.m. flexibele tijdsindeling maar heeft als nadeel dat sommige deelnemers nog als eens gestoord worden door de dagelijkse werkzaam heden.

Score 8

Willem is een zeer gedreven, ervaren en enthousiaste trainer gebleken die zich goed kan inleven in de situatie van het specifieke bedrijf!Hopelijk kunnen we na de zomer nog wat gerichter ingaan op de relevante materie binnen onze productielocatie.

Score 8

Het was een zeer interessante dag, waarbij de basis principes van Lean en 6 Sigma duidelijk is uitgelegd. Het feit dat deze training op korte termijn geregeld kon worden en dat deze op locatie kon worden gegeven was voor ons van een grote meerwaarde.

Score 8

It was a well organized, structured training at a reasonable pace giving each participant enough options to actively participate, so it was definitely not a one-way event. The material used was clear and it was explained well how this could be used within our organization.When it was requested to actively participate it was not always clear from the start what was requested from us. All in all a very useful training conducted in a style that kept everybody's attention going by keeping enough variation.

Score 10

Het was een prima opleiding met behoorlijke verdieping, aangevuld met aansprekende praktijk voorbeelden op een goed bereikbare locatie. Verbetertip cursusmap: sheets iets groter en daar waar nodig in kleur afdrukken. Bij voorkeur dubbelzijdig dan kan de map wat dunner zijn.

Score 10

Op een leuke, enthousiaste manier ben ik veel meer te weten gekomen over wat Lean Management en Six Sigma inhouden. Het was heel fijn dat de dag begon met de theorie en het vervolgens werd toegepast door middel van een spel. Hierdoor werd de theorie meteen veel duidelijker. De trainer wist waar hij het over had en heeft het op een goede manier weten over te brengen. Het was een ontzettend leerzame dag, waar ook veel gelachen werd!

Score 10

Een zeer leuke en leerzame dag. De theorie werd heel concreet gemaakt door de vele praktijkvoorbeelden en de boeiende manier van lesgeven door Sander. het praktijkgedeelte was ook heel interessant. de leerstof in deze training kun je meteen toepassen in de praktijk.

Score 10

Inhoud was pittig, met name het statistische deel. De documentatie was onoverzichtelijk (powerpointpresentatie-sheets in de volgorde van de presentatie, dus inclusief alle dubbelingen van de herhalingen). Een inhoudsopgave en een compactere leerstof zouden veel verbeteren. Trainer was van een goed niveau.

Score 8

Mijn kennismaking met Lean Six Sigma was boven verwachting. Duidelijke uitleg door Sander Gooiker over de verschillen tussen Lean en Six Sigma en het theoretische kader. Tevens een goed inzicht gekregen waar je naar toe kan groeien bij green belt. Tevens hebben we in de middag een casus behandeld wat de essentie van procesoptimalisatie geeft en hoe je dat binnen je eigen team direct kan integreren. De combinatie tussen Lean (soft) en Six Sigma (statistiek) maakt deze training je een ervaring rijker!

Score 8

Leuke training,, leerzaam en goed overzicht van de werkwijze en de methode. Het is uiteindelijk maar 1 dag, dus echt de diepte kun je niet in gaan. Als je al weet dat Lean Six sigma iets voor je is, dan kan ik me voorstellen dat het wellicht interessanter is om direct voor een langere, diepere cursus te gaan (Green Belt indien mogelijk).

Score 10

Ik ben erg positief, de trainer had veel kennis over het onderwerp. De groep was gezellig en de opdrachten waren boeiend en leuk.Er werd goed uitgelegd en vragen werden prompt beantwoord.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.