Score 8

Prima training waarbij je goed voorbereid wordt op het examen. Docent speelt daarbij een key rol, hij beheerst de stof tot in detail en verrijkt de theorie met veel praktijk voorbeelden.

Score 10

Deze training geeft een hele goede eerste verkenning tav onderwerpen lean en sig sixma. Afwisseling theorie en praktijk was goed. Alhoewel het een eerste verkenning is, kun je er toch meteen mee aan de slag in je eigen organisatie.

Score 6

Zoals altijd was het erg gericht op fabrieksprocessen. Wie komt nu eens met praktijkcases uit de Dienstverlening die we ook kunnen naspelen? Dat maakt het nut en de toegevoegde waarde voor dienstverlenende bedrijven beter inzichtelijk.Locatie was op zich prima, maar het stonk wel naar riool.

Score 10

Spontane trainer die veel kennis van zaken heeft.Tijdens de lessen werd er vanuit de groep interactief gewerkt.De verschillen tussen de leerlingen maakte dit extra interessant.De locatie is goed bereikbaar en de lunch was uitgebreid.

Score 10

Het was een interessante en inspirerende training die zeer goed aansluit op mijn dagelijkse praktijk. De trainer was geïnteresseerd en enthousiast en maakte de lesstof praktisch met zijn eigen praktijkervaringen.

Score 8

Prima training, prima tempo, duidelijk lesmateriaal. Docent is ervaren en verbindt de theorie op een realistische manier met de praktijk zodat niet alleen de tools aan de orde komen maar ook tegen welke complexe situaties je kunt aanlopen, waar en wanneer je weerstand kunt verwachten, wat je rol is als Black Belt en welke keuzes je daarbij kunt maken. Erg zinvol! De locatie is op zich prima qua bereikbaarheid en catering, een nadeel is dat het snel warm wordt in de lokalen waardoor de energie een beetje wegzakt. Prettig is dat in relatief weinig lesdagen toch alles aan bod en tussendoor biedt de docent voldoende mogelijkheden om opdrachten te laten beoordelen of vragen te beantwoorden.

Score 10

Ik heb met veel plezier de LEAN green belt training gevolgd. Het was leerzaam en voor mij zeker goed te gebruiken in de praktijk. De trainer Armand is zeer bekwaam, hij kan goed uitleggen maar ook praktijk voorbeelden geven die aansluiten. Armand houdt van een goede sfeer wat positief werkt op de groep.De accommodatie Meeting plaza in Utrecht is uitstekend zowel voor bereikbaarheid als facilitair. De lunch was uitstekend.

Score 8

Een goede training Lean Six Sigma die de meerwaarde van statistiek in six sigma nadrukkelijk laat zien. Willem komt met veel praktijkvoorbeelden en geeft ruimte voor interactie met de cursusgroep.

Score 10

Enthousiaste trainer met oog voor de praktijk! Niet alleen de filosofie en systematiek van lean six sigma, maar ook de toolbox en wat daaruit werkt kwamen prima aan bod. Het was nog beter geweest als we meer in de praktijk hadden kunnen oefenen, maar met wat we aangereikt hebben gekregen doe ik nu al mijn voordeel.

Score 10

De training heeft mij het inzicht verschaft waar ik naar op zoek ben gegaan. Willem heeft daar op zijn eigen wijze een prettige, positief cynische invulling aan gegeven. Het komt niet vanzelf, je moet er wel wat voor doen!

Score 10

Vond deze cursus leuk en leerzaam. Daphne heeft de cursus met plezier kunnen overbrengen waardoor je met volle zin er tegen aan gaat. De Cursus is leerzaam en makkelijk te volgen en geeft je inzicht hoe om te gaan met Lean. Ik zou het iedereen aan raden om deze 1 daagse cursus te gaan doen want het is toepasbaar in elk type bedrijf.

Score 10

Heb de training als zeer leerzaam ervaren. Bij de verschillende theorie wordt lang genoeg stil gestaan goed afwisseling met voorbeelden uit de praktijk en genoeg tijd om met de groep te discussiëren over verschillende principes.

Score 10

Deze training heeft mij in alle opzichten gebracht wat ik wilde en meer. De balans tussen praktijk, theorie en leren door ervaring in de simulaties hebben een zeer krachtige impuls aan mijn leerproces gegeven. Doordat Bureau Tromp Lean Six Sigma koppelt aan verandermanagement leer je tijdens de training niet alleen wat LSS voor je organisatie kan doen en wat je als Black Belt in de praktijk gaat brengen, maar vooral ook hoe dat kan. Welke interventies kan ik doen? Willem Salentijn speelt daarbij uitstekend in op het groepsproces. Praktijkcases die ingebracht worden, zijn leerzaam voor de groep, maar worden direct in een breder kader geplaatst van de Body of Knowledge van de training. Doordat de training de structuur van een Lean Six Sigma project volgt is het enige nadeel dat tijdens het leerproces pas in de laatste fase de puzzelstukjes in elkaar vallen. Op dat moment wil je eigenlijk nog een stukje extra. En het mooie is dat Bureau Tromp ook daarin kan voorzien in hun aanbod. De training is dan ook een goed voorbeeld van hoe een opleider lean kan werken.

Score 10

Erg leuke en interessante training. Gaf me telkens weer energie om anders na te denken over processen in mijn eigen organisatie. Fijne en uitgebreide uitleg met daarbij leuke praktijk voorbeelden van de trainer. Daarbij was het meeting plaza erg goed bereikbaar (met de trein).

Score 8

Jammer dat er maar 4 deelnemers waren. Daarmee is het van elkaar leren-effect beperkt. Aan de andere kant nu meer aandacht.De brownpaper-sessie kan beter direct na de 1e ronde van het spel worden gehouden dan zie je meteen het effect in de 2e ronde.

Score 10

Training was goed verzorgd. We waren met een klein groepje en kregen verschillende voorbeelden vanuit het werkveld. Daarnaast vond ik het wel jammer dat er niet dieper in gegaan werd op zorg.

Score 8

Door Sander Gooiker is een incompany training verzorgt. Tijdens deze training zijn we door de theorie heen geloodst met tal van praktische voorbeelden en leuke oefeningen. Dat maakte het voor mij zeer levendig en energiek. Naast dat ik veel inzichten heb gekregen, heb ik ook veel lol gehad.

Score 10

Sander is een enthousiaste trainer, die afwisselende methodieken gebruikt. Hij laat een aantal oefeningen doen, die goed de ideeën demonstreren. De stof van een vorige dag wordt bij de volgende dag goed samen gevat.

Score 8

deze dag was leerzaam. Het werd erg verhelderen door de praktijk voorbeelden. Alleen deze waren gefocust op een bedrijf met produkten en winst. Zal mooier zijn geweest als de voorbeelden aansloten bij het soort bedrijf waarin wij werkzaam zijn. Non profet en we werken nav diensten.

Score 8

Ik vond de tools om een proces te ontleden leerzaam. Hier kun je iets mee om je processen te verbeteren. De processen zijn wel altijd afhankelijk van de medewerking van de diverse partijen.

Score 10

Enthousiaste en toegankelijke trainer met verstand van zaken. Dat verstand van zaken weet hij op aangename wijze over te brengen op de cursist. Aan het eind van de cursus weet je waar LEAN/SIX Sigma voor staat en hoe je het op eigen niveau kunt toepassen in je organisatie.

Score 10

Na leuke, gezellige en leerzame dag klaar om met enthousiast team gewapend met yellow belt (een deel van) het mutatieproces binnen Groenwest te "up-leanen". Superleuke uitdaging om te kijken waar verbeteringen toepasbaar zijn

Score 8

Onze in-company training door Sander Gooijker van Bureau Tromp was zeer interessant, leerzaam en vooral ook leuk. Ik heb veel zin om samen met mijn collega's hier mee aan de slag te gaan!

Score 10

Tempo van training was goed, Kim stond duidelijk boven de stof en kon dat goed overbrengen tijdens de training. Voorbeelden via youtube waren zeer verhelderend evenals de verhalen uit haar eigen ervaring. Locatie was top, digitaal alles op orde.

Score 10

In goed tempo door de stof heen. Door zelf actief met de lesstof (fictief) te trainen samen met de groep, goed gevoel gekregen bij de toepassing van LSS. Trainer (Sander Gooiker) zeker deskundig, ook met de nodige praktijkvoorbeelden.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.