Score 8

Inhoud was prima en basis maar zoals verwacht. Zowel aan kennis als ervaring van de toepassing ervan is aandacht besteed waardoor het echt is geland. De organisatie was prima en lokatie en lunch goed verzorgd.

Score 10

The trainer was excellent, passionate about his field of expertise and able to communicate that passion to his students. The reading material was more than adequate. The course motivated me to proceed on the path of six sigma certification: it gives me exactly the project management tools I require in my line of work

Score 10

Vandaag de training gevolgd onder leiding van Armand. Een hele leuke dag gehad en dat is met name te danken aan de energieke, inspirerende manier waarop de training is gegeven. Theorie aangevuld met een eenvoudige praktijk oefening die duidelijk maakt dat eenvoudige aanpassingen in de processen kunnen leiden tot verbetering.

Score 10

Niveau van de training was goed. Trainer was flexibel, wel altijd scherp. Ik denk dat iedereen dingen uit de training kan gebruiken, zelfs in het dagelijkse leven!Eén klein puntje wat nog beter kon: voor mij was niet altijd duidelijk (bijvoorbeeld bij project charter) wanneer iets nu op hoofdlijnen beschreven moet worden en wanneer meer gedetailleerd.

Score 10

De wijze waarop Sander Lean (Yellow belt) presenteerde was zeer prettig en duidelijk. Prettig omdat hij op een ontspannen manier zijn contact zocht met de gebruikers en duidelijk omdat hij vele praktijkvoorbeelden gebruikte

Score 10

Armand geeft duidelijk uitleg over de materie met sprekende voorbeelden. Daarnaast brengt hij het enthousiast. Dat Lean en Six Sigma door elkaar heen lopen tijdens de training is als minder ervaren.

Score 8

De Lean Green Belt training heb ik als een zeer prettige training ervaren. Een echte ei-opener. In relatief weinig lessen heb ik veel mogen leren van Willem Salentijn. Ik heb hem ervaren als een docent met veel kennis en ervaring. Een toegankelijke trainer die zijn kennis overbracht en koppelde met de theorie. Bij Willem kreeg we de ruimte om te leren en ons te ontwikkelen tot een echte Green Belt.

Score 10

Armand is een erg enthousiaste en ook plezierige trainer. Ook heel kundig.Voordeel van deze training is: veel praktijkvoorbeelden (!!)toelaten, waardoor de stof goed pakt. Door onze eigen praktijkvoorbeelden wordt ook de interactie in deze training vergroot. Erg nuttig!

Score 10

Hele leuke en leerzame training gehad van Armand. De LSS Green Belt training geeft inzichten en instrumenten die in het dagelijks werk goed gebruikt kunnen worden. Daarbij is Armand ook een enthousiaste trainer die met behulp van relevante praktijkvoorbeelden de lesstof goed kan overbrengen.

Score 10

Een interessante en zeer waardevolle training Lean Six Sigma Green Belt, die ik iedereen kan aanbevelen. Veel dank aan Armand Rohrböck voor de heldere en goede uitleg, die hij ons heeft gegeven!

Score 10

Zojuist LSS Green Belt gevolgd. Het was een erg zinvolle en zeker ook leuke training. Armand toonde aan dat hij veel kennis bezit van de materie wat hij heel goed kon overbrengen aan een groep consultants. De complimenten Armand.

Score 10

Armand heeft ons een fantastische rondleiding gegeven in de wereldvan Lean Six Sigma. Op heldere en enthousiaste wijze is hij in staat om alle deelnemers van begin tot eind te boeien. Een goed verzorgde training die ik iedereen kan aanbevelen.

Score 10

Armand staat boven de inhoud waardoor veel eigen inbreng en discussie mogelijk is. Daarnaast veel praktijk voorbeelden waardoor de stof goed blijft hangen. Trainingsdagen waren flexibel in opzet/uitvoering. Al met al fijne training en kan ik zeker aanraden.

Score 10

Zeer goede en relevante LEAN/Six Sigma training gehad. Heb zeer veel nuttige informatie gekregen, waarmee we onze trajecten extra "body" kunnen geven. Training is goed verzorgd en een uitstekende training Armand gehad hierin. TOP.

Score 8

Was een leuke en vooral gezellige training. 5 dagen is net ff te kort. Tip is om vanaf de eerste dag goed de verbanden te leggen tussen lean en Six Sigma.

Score 10

Zeer leerzame training Lean Green Belt. Uitgebreide lesstof op een goed niveau die door een enthousiaste trainer werd overgebracht met veel voorbeelden uit de praktijk die het plaatsen van de methode (theorie) makkelijk maakte.

Score 8

Sander brengt de stof erg goed. Droge stof wordt daardoor boeiend.Ik bleef het wel lastig vinden om de structuur te blijven herkennen door de mix van Lean en Six Sigma.De DMAIC structuur en ook de Lean fasen heeft Sander goed uitgelegd en zijn mij duidelijk, maar de mix maakte het voor mij soms weer onduidelijk.

Score 10

Het doel van Willem is dat jij leert. Op een ongedwongen manier komt alle theorie aan bod en wordt duidelijk waar het echt om gaat. Overladen met voorbeelden uit de praktijk en altijd ruimte om je eigen hersenspinsels te bespreken.

Score 8

Ik heb de opleiding als zeer aangenaam ervaren mede door het feit dat bureau Tromp flexibel is geweest om de opleiding inhouse te verzorgen rekening houdend met de behoefte van de klant. De trainer was erg goed als het gaat om het met enthousiasme kunnen overbrengen van de lesstof. De trainer is een ervaren Black Belt die veel praktijk voorbeelden kon noemen. Hierdoor ging de lesstof nog meer leven bij de cursisten.

Score 10

Een goed opgezette in-house training verzorgt door een zeer goede trainer: Armand kan putten uit veel ervaring en praktijkvoorbeelden die hij graag met ons deelde. Zijn energie en enthousiasme hebben er zeker aan bijgedragen dat ik deze training niet als een stoffige training ervaren heb. Ik heb deze training met plezier gevolgd.

Score 10

De Lean Six Sigma Green Belt is goede training gegeven door een enthousiaste en gepassioneerde trainer. Door goede praktijkvoorbeelden wordt de theoretische cursus levendig en blijft de rode draad gedurende de hele training helder.

Score 10

Leuke leerzame training en zal proberen daar waar mogelijk voordelen te halen in mijn werkzaamheden.Tijdens de training werd met een duidelijke uitleg eenvoudige middelen duidelijk wat lean yellow belt inhoudt en hoe toe te passen in de praktijk.

Score 8

Sander heeft in korte tijd de essenties van Lean aan ons duidelijk gemaakt. Hij is enthousiast en weet deelnemers goed aan te spreken. Laagdrempelig beschikbaar vpoor vragen ook buiten de cursustijden

Score 8

Zeer interessante/ goed toepasbare cursus de zeer gedreven cursusleider was een echte VAKMAN!!!! Top!De cirsus was wel iets aan de krappe kant, qua tijd 3 dagen. Zou graag met 1 of 2 dagen verlengd mogen worden.

Score 10

Afgelopen vrijdag een leuke Yellow Belt training gehad van Daphne La Haye bij Bureau Tromp. Daphne is een fijne trainster! Ze heeft oog voor de verhalen van de deelnemers, terwijl ze ook goed weet wat ze gedurende de dag wil bespreken. Hierdoor heb ik het idee dat alles aan de orde is gekomen en heb ik ook veel leuke verhalen van de andere deelnemers langs horen komen.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.