Score 10

Daphne is een enthousiate trainer die de groep op een goede manier weet te stimuleren. De locatie is met het openbaar zeer goed bereikbaar. De inhoud van dia's klopt niet altijd en verdient extra aandacht

Score 8

Goede cursus. Duidelijke instructie met een leuke sfeer. Minpunten voor mij: geen hardcopy lesmateriaal, fouten in slides en erg veel theorie om in 6 dagen te kunnen beheersen. Wellicht dat de duur van de cursus uitgebreid dient te worden gelet op het onderwerp statistiek.

Score 10

Heb veel kennis vergaard tijdens deze opleiding. De trainer was een topper die alles zo vaak en zo duidelijk mogelijk probeerde uit te leggen. Wat ik wel graag in deze opleiding gezien had was : met data een volledig project doornemen

Score 4

Pluspunten:- Leuke Juf!

Score 8

Prima training/opleiding. Inhoud prima. Docente geen moment saai, de swung erin houdend en goed en gericht docerend. Tips: slides aanpassen omdat deze soms niet helemaal overeenkwamen met de werkelijkheid. Faciliteiten op locatie prima, maar een minder drukke stad zou beter/goedkoper zijn ivm aanrijden.

Score 10

Training gehad van geweldige Daphne van Kalken, die in een zeer begrijpelijke taal door soms moeiljke stof ging.Ondanks weinig voorbereiding van mijn kant door prive omstandigheden, heb ik het succesvol kunnen afronden, mede door Daphne. Ik zou iedereen zowel Buro Tromp als Daphne van Kalken aanbevelen, geweldige ervaring waarin ik ook leuke nieuwe mensen heb leren kennen.

Score 8

De training gaf een goede kijk in de keuken van de Lean Yellow Belt systematiek. Maar door de (enthousiaste)chefkok van die keuken, Armand Rohrböck, werd de smaak van de systematiek bepaald. En die smaakte naar meer! Vooral de interactieve sessie maakte duidelijk hoe je de ingrediënten voor de smaakverbetering kon toepassen.Een aanrader!

Score 8

Arie is een gepassioneerd trainer. met verve vertelt hij over zijn ervaringen en verworven inzichten verbeterprojecten in de industrie en in de dienstensector. Leuk is ook zijn Rotterdamse way of working hands on en met de nodige humor. :-)

Score 8

Inetressante training waarin je weer eens herinnerd wordt om logisch na te denken. De opzet en manier van lesgeven is goed te volgen, ook voor mensen die minder ervaring op dit gebied hebben. Voor mijzelf mag er op de lesdagen minder tijd besteed worden aan casussen. Het heeft mijn voorkeur om thuis casussen voor te bereiden en deze vervolgens tijdens de lesdagen te bespreken. Hierdoor wordt je ook meer gedwongen om aan de slag te gaan met de geleerde lesstof. Arie kan de stof goed overbrengen en weet de cursisten de hele dag te boeien.

Score 10

Arie kan goed je aandacht behouden en heeft veel kennis om eventueel overal op detail op in te zoomen. De inhoud was goed en volledig waarnaast je ook voldoende begeleiding kreeg bij vragen.

Score 8

Arie is kundig en ervaren en dat blijkt uit de manier van lesgeven. Hij staat open voor discussie en aanscherping van het lesmateriaal. Arie nam altijd tijd om vragen goed te beantwoorden. Sommige praktijkopdrachten gingen lang door zonder te begrijpen wat er gedaan moest worden om echt te verbeteren, vb. de filterfabriek. Wellicht hadden we deze casus sneller op kunnen lossen met wat meer uitleg en/of gerichtere sturing.

Score 10

De trainer brengt de (soms saaie) stof op een leuke manier met veel praktijkvoorbeelden. Er zijn ook veel interactieve momenten waarin we zelf aan de slag mogen met de materie.

Score 8

Goede training met ervaren trainer. Duidelijke uitleg over theorie gerelateerd aan de praktijk. Trainer kon goed link leggen met de praktijk aan de hand van voorbeelden. Ook leuke interactieve praktijkgames gedurende training.

Score 10

Willem was een goede trainer met een dijk aan ervaring. Hij speelt goed in op de vragen van de groep en geeft daardoor veel meer waarde. Ik heb veel van hem geleerd en hij heeft me goed voorbereid op het examen.

Score 10

Nuttige en duidelijke training. Theorie gaat leven door de voorbeelden uit de praktijk van de trainer. Leuke en praktische oefeningen. Locatie in Utrecht is goed te bereiken via het OV, minder bereikbaarheid voor als je met de auto wilt komen.

Score 10

Voor mij was het vooral veel herkenning. De training werd op een hele leuke interactieve manier gegeven met ruimte voor discussie en visie op eigen processen.De training werd intern bij het Zorginstituut te Diemen gehouden.

Score 10

De Green Belt training onder begeleiding van Sander Gooiker was helemaal Top! Goede match tussen theorie en de toepassing daarvan voor in de praktijk. Training locatie in Utrecht was ook praktisch te bereiken via het OV.

Score 10

Hele leuke en duidelijke training. Theorie wordt vermengt met praktische oefeningen zodat je LSS makkelijk kunt toepassen op eigen projecten. Je moet wel tussen de lessen door de stof doorlezen en leren om het examen te kunnen halen en in de praktijk aan de slag te gaan. De training van Bureau Tromp is echt een aanrader.

Score 10

Leuk leerzaam en interactief. Van te voren niet gedacht dat er best veel statistiek in zat. Veel even tegen maar blij dat ik het heb meegepakt. Nu het geland is belangrijk genoeg om deze kennis nu te hebben voor de analyses. Inspirerende trainer.

Score 10

Leuke, enthousiaste trainer. Tempo en niveau prima te doen. Inhoud interessant al bleef het wat oppervlakkig maar dat kan ook niet anders bij 1 dagje.Locatie had harde stoelen, verder niets op aan te merken. Heerlijke lunch!

Score 10

Zeer dynamische lessen waarin theorie en oefenen in balans zijn en waar meer dan genoeg ruimte is voor toepassingen in de praktijk en persoonlijke inbreng. Op enthousiaste wijze en met veel kennis weet de docent de theorie over te brengen. De energie zit er goed in.

Score 10

Op een inspirerende wijze kennis maken met Lean Six Sigma! De trainer van bureau Tromp nam ons niet alleen mee in de theorie maar maakte deze ook concreet in praktijkvoorbeelden en opdrachten. Een bijzonder leerzame dag en ik zie uit naar de Green Belt training in januari.

Score 10

Het enthousiasme en de bevlogenheid van de trainer hebben tot een hele prettige en zinvolle kennismaking met Lean Six Sigma geleid. Ik heb nu een goed idee gekregen hoe Lean Six Sigma ingezet kan worden in de eigen organisatie.

Score 10

Een leerzame en leuke dag met een gevarieerde groep mensen. De trainer Armand heeft een groot aandeel met zijn enthousiasme en levendige aanpak. Hierdoor is een goede basis neergelegd, die voor iedereen toepasbaar is.

Score 10

Ik had niets met management trainingen en vond het altijd verspild geld. Ik ben door mijn baas naar de cursus Green Belt gestuurd, zeker niet uit eigen vrije wil. Was absoluut niet gemotiveerd, Willem Salentijn wist mij binnen een half uur "te Pakken" en met zijn stijl van trainen te enthousiasmeren, ik heb derhalve de cursus als TOP ervaren.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.