Score 10

Willem is een zeer goede trainer, weet de stof helder en toe de point uit te leggen, puttende uit een schat aan ervaring. Betrekt de groep zeer goed en door zijn didactische manier leer je snel en de diepte in de benodigde theorie om het vooral te kunnen toepassen in de praktijk.

Score 10

Kennis op een zodanig manier overdragen dat het boek gedegradeerd wordt tot een aardig naslagwerk, is een ware kunst. Willem beheerst die kunst tot in de puntjes. De theorie werd goed aangevuld met praktijkvoorbeelden met voldoende variantie. Als cursist wordt je uitgedaagd om het geleerde in de praktijk toe te passen. Daarbij is telkens ruimte om ervaring te delen en wordt je bijgestaan met waardevolle tips. Ontwikkelingen in bedrijfsprocessen van de cursist worden omgebouwd tot casus. Daardoor wordt de soms abstracte theorie bijna tastbaar. De training was buitengewoon pittig, maar het was een genot om bij zo'n professional in de leer te zijn. De locatie Meeting Plaza was prima, goed verzorgd evenals de 3 sterren lunch. Daar kom je graag nog eens voor terug. Het verwerken en tot stand komen van statistische data is soms complex. Daar zou ik in de training LSSBB extra aandacht aan besteden. Voor het overige, niets dan lof.

Score 8

Arie was een fijne trainer met veel aandacht voor de praktijk. Vooral de variatie in de verschillende praktische voorbeelden geeft de training een extra dimensie naast de theorie.De locatie is centraal gelegen en erg makkelijk met het OV te bereiken. Er wordt vrij veel met Minitab gewerkt, dus daar moet je van te voren wel even rekening mee houden, aangezien dit een vrij prijzig pakket is en de proefversie snel is afgelopen. Tip: probeer de oefeningen die in Minitab gedaan worden wat meer praktisch van aard te maken. Nu was het in sommige gevallen een invuloefening terwijl het dan niet altijd even duidelijk is wat de achtergrond er van is.

Score 10

Willem is een trainer die zijn enorme kennis prima weet te doseren (en doceren)op het juiste moment. Hij speelt graag in op situaties uit de dagelijkse praktijk van de studenten, en weet de opleiding daardoor los te trekken van alleen maar de theorie, maar houdt het tegelijkertijd interessant voor de groep. Hij leert de Black Belts de tools, maar daarnaast ook vooral de rol die een Black Belt in een organisatie moet vervullen. Misschien wel de beste les in zijn opleiding. Ondanks de grote hoeveelheid leerstof weet hij de studenten er heel goed doorheen te loodsen met een fantastisch gevoel voor humor.

Score 6

Goede trainer, houdt iedereen aan boord tijdens de training bij de grote ervaring verschillen in de groep Green to Blackbelt in combinatie met de Blackbelt training. Jammer dat deze opleidingen met elkaar gecombineerd zijn. Willem zijn wijze van werken laat mensen van elkaar leren en ervaringen delen, wat de training interessant maakt. Locatie lekker centraal in het land en prima met de trein bereikbaar.

Score 8

Het was een erg leerzame cursus, met veel koppeling aan de praktijk en veel herhaling waardoor de stof langzaam eigen werd. De trainer gaf veel blijk van een gedegen inhoudelijke kennis, waardoor onduidelijkheden weggenomen konden worden.

Score 8

De training was leerzaam en afwisselend. De begeleiding van Daphne en voorbereiding naar het examen was super. De locatie waar de training wordt gegeven is heel goed, alleen minder goed met de auto te bereiken.

Score 10

Vorige week de Lean Six Sigma Yellow Belt training bij bureau Tromp gevolgd. Het ochtendprogramma bestond uit theorie. Deze werd inzichtelijk gemaakt door praktijkvoorbeelden en een zeer prettige manier van presenteren. In de middag moesten we zelf aan de slag en konden we het lean six sigma aan den lijve ondervinden. Deze ervaring was voor iedereen een enorme motivatie om het op het werk ook toe te gaan passen. Super opzet van deze cursus en een geweldige presentatie. De fenomenale lunch was de kers op de taart.

Score 8

Training was een goede mix tussen theorie en praktijk. De vertaalslag van de oefening met de filterfabriek naar de praktijk van een administratieve omgeving vond ik soms moeilijk te maken.Door de goede sfeer en de gedrevenheid van de trainer was het een prettige en leerzame training.

Score 8

Goede ervaringen met Sander Gooiker van Bureau Tromp bij de Lean Green Belt training. Hij wist de deelnemers goed te enthousiasmeren en bij de les te houden met leuke anekdotes en voorbeelden uit de praktijk.

Score 8

Interessante en inspirerende training. Basis had ik al eerder gehad, maar het was goed om het gedachtengoed weer op te frissen. Goede afwisseling van theorie en praktijkopdrachten. Sander hield groep goed in de gaten en zorgde voor pauzemomenten als de groep eraan toe was.

Score 4

Begon de training zonder enige kennis van de methodieken. Vond de training deondanks oppervlakkig en teleurstellend. Had het idee dat ik door het lezen van een inleiding van een lean/six sigma boek hetzelfde kennisniveau had behaald in minder tijd. Inhoud training

Score 6

Leuke en leerzame dag met enthousiaste docente, maar de training inhoudelijk iets te beperkt. Dit kwam vooral aan het licht door de evaluatie die we naderhand hadden met de deelnemers. Voor mij als accountmanager bracht deze dag voldoende bagage om de eerste gesprekken te kunnen voeren, dus geslaagd qua opzet. Echter voor mijn collega's (consultants) was de context wat summier. De verwachting was dat er meer tools gepresenteerd zouden worden om een eerste aanzet te kunnen maken met LEAN-trajecten, maar hiervan is men niet overtuigd. Ondanks dat het een eerste kennismaking was met Lean Six Sigma denk ik dat er inhoudelijk meer uit te halen viel. Zo zijn er een aantal zaken, die wel benoemd staan in de offerte, niet aan bod zijn gekomen. Bijvoorbeeld: Kaizen en verbeterborden, Dag- &amp weekstarts, 5S &amp de opgeruimde werkplek, Poka Yoke &amp

Score 10

Erg fijn om bewust te worden van de verspillingen waar ik zowel op mijn werk als in mijn prive omgeving dagelijks mee te maken heb. Ik zal mijn collega's aanraden en adviseren om deze een daagse intro te volgen.

Score 6

De basis is aan de orde geweest. Het tempo vond ik veel te laag. Ik miste praktijkvoorbeelden en had het idee dat Daphne haar kennis vooral uit de boeken had. Het spel was leuk, ook erg traag en jammer dat het over fabrieken en voorraden ging. Het was sprekender geweest om een zorgvoorbeeld als groep in kaart te brengen. Zeker omdat er een collega bij was die dit al eens gedaan had. Moet echt beter!

Score 10

De inhoud van deze Yellow Belt training verschafte precies de basiskennis die ik nodig heb om nog meer over Lean Six Sigma te kunnen schrijven voor Bureau Tromp. Het niveau was uitdagend genoeg. Sander is een leuke, prettige trainer die alles goed weet te verwoorden. De opdracht met het uitvoeren van een proces was een eye-opener. En ohja de lunch was heerlijk! Kortom: een leuke, leerzame dag.

Score 8

" Een leerzame en inspirerende dag geweest, door de combinatie van theorie, praktijk en de eenvoudige uitleg van de trainster heb ik een goede kijk in de systematiek van de Lean Six Sigma genomen, de aangereikte tips ga ik zeker op mijn werk toepassen-), nogmaals bedankt Daphne!."

Score 10

Uitstekende training, geen saai moment tijdens deze dag gehad. Sander weet zijn verhaal boeiend te brengen met mooie praktijk voorbeelden. Ik zie uit naar een vervolg training voor green belt.Bedankt!

Score 8

Leuke introductie. Wel erg basis. Nog meer praktijk cases zou mooi zijn.Leuke docente.Verder voor iedereen een goede bewustwording. Ik ben benieuwd of ik dit in mijn dagelijks werk kan implementeren.

Score 10

Top dag. Vol energie weer naar huis! Aanrader om deze training via Bureau Tromp te volgen. Leuke groep, leuke trainer!En vol ideeën om in de praktijk toe te passen. Leuk detail, het certificaat in een mooi lijstje ontvangen.

Score 10

De cursus erg leerzaam en vooral het praktijk gedeelte was zeer leuk. Door Lean Six Sigma in te zetten kan je grote verbeteringen en dus verspilling tegen kan gaan, dat werd gelijk duidelijk. Een bevestiging van mijn denkwijze. Bedank voor de leuke en inspirerende dag.Ron van der Plas

Score 8

Sander heeft een enthousiaste manier van lesgeven en interessante inhoud. Nu een goed beeld van lss. Ik zou hier graag verder in gaan, jammer dat het vervolg zo kostbaar is.

Score 8

Afwisseling theorie en praktijk was goed net als het enthousiasme van Sander. Als je al ervaring hebt met Lean dan is dit misschien niet de beste training om starten. Maar omdat je de kosten mag verrekenen met de Green Belt training toch wel leuk om te les methode te ervaren.

Score 8

Ik vond de training erg interessant. Ik kwam met geen met geen kennis binnen en nu een stuk rijker qua kennis. De manier van de gegeven training was ook erg fijn!

Score 10

Het was een leuke en leerzame dag. Ik heb voldoende handvaten gekregen om het Lean principe binnen mijn team uit te kunnen en blijven dragen. Sander bracht het op een onderhoudende manier.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.