Score 8

Leuke en laagdrempelige kennismaking met Lean Six Sigma. Het leuke is dat je direct aan de slag kan het geleerde in de parktijk te brengen. Geeft, positieve, stof tot nadenken.De faciliteiten zijn goed, de trainer heeft duidelijk veel kennis van zaken.

Score 8

De cursus was leuk, leerzaam en nuttig. Roos kan goed gestructureerd en met geduld uitleggen.De examenvragen kwamen goed over een met de leerstof. Wanneer er een paar passende oefenexamens beschikbaar zijn is het helemaal perfect!

Score 10

Inspirerende en coachende opleider met goede mix tussen theorie en directe toepasbaarheid in praktijk én gerelateerd aan werkopdrachten in de eigen werkomgeving. Zo heeft het ziekenhuis per deelnemer een verbeterverhaal uitgewerkt, die in de praktijk doorgevoerd gaan worden.

Score 10

Willem is een uitstekende trainer die theorie en kennis bij elkaar weet te brengen en de groep weet te motiveren. De training was qua inhoud heel goed en is ook direct toepasbaar in praktijk. Een aanrader!

Score 10

Ik heb Willem ervaren als een zeer competente trainer. De training is toegespitst op de praktijk, hij heeft veel ervaring, dit komt vaak terug in de training. Zeer inspirerend, Willem neemt je mee in het proces.

Score 10

Wij hebben een in-company traject gevolgd dat bestond uit 6 cursusdagen plus examen. De LSS Green Belt opleiding is praktisch ingestoken. De kennis is vanaf dag 1 toe te passen in de praktijk. Armand deelt met zichtbaar enthousiasme z'n LSS kennis en ervaring. Inspirerend!

Score 10

Uitstekende training door enthousiaste trainer. Aan de hand van vele opdrachten direct aan de slag met Minitab en een goede uitleg van hoe statistiek toe te passen in de praktijk.

Score 8

Sander is een enthousiaste docent met goede kennisoverdracht. Hij weet de aanwezigen te prikkelen en weet de stof op boeiende wijze over te brengen. Goede combinatie van theorie en praktijk!

Score 8

De training vond ik heel erg goed. complimenten aan de trainer voor de presentatie. De combinatie van theorie en het uittesten met verschillende praktijkoefeningen was goed. wat minder was, was dat er kris kras door de presentatie gegaan werd, zo was de rode draad soms zoek. Ook het verschil in versie de trainer gebruikte en die de cursisten hadden was wel eens verwarrend. De aanmelding van de training was rommelig. ik had een optie op een training en kreeg ook regelmatig een mail die niet voor mij bestemd was, ook nadat we ons al definitief hadden opgegeven.

Score 8

In een ontspannen sfeer, veel kennis en inzichten opgedaan. Door de training in kleine groepen te geven ontstaat er automatisch interactie tussen docent en deelnemers. Goede afwisseling tussen theorie en het zelf met de opgedane kennis aan de slag gaan in simulatierondes.Inhoud, niveau, begeleiding (en lunch) erg goed. Qua klimaatvoorziening in lesruimte nog verbetering mogelijk.

Score 8

Prettige leersfeer in de klas, de diversiteit in de groep geeft de cursus een dynamisch karakter. Praktische toepassing van de lesstof. Miste wel naslagwerk (boekje of paper) en de nadruk lag wat meer op six sigma dan op lean.

Score 8

Het was een prima training, met veel ruimte voor eigen inbreng, en goede diversiteit aan deelnemers. De gebruikte slides van de presentatie waren onlangs aangepast, zo begrepen we, en die bevatten nog veel onduidelijkheden, statements die uit de lucht kwamen vallen of juist onderwerpen die er dubbel inzaten. Maar de trainer kon dat prima compenseren (top Roos!). Hierdoor hadden we er in de training geen last van. Mijn tip is daarom de slides nog op verschillende punten aan te passen zodat de slides ook op zichzelf duidelijk zijn.

Score 10

Hele goede training gehad. Het niveau sloot goed aan bij bestaande kennis en ervaring. Directe Eye openers en voldoende tooling om mee aan de slag te gaan. De trainer stond haar mannetje en kon zaken goed uitleggen. iedere dag een prima samenvatting. Een volgende keer zou ik niet iedere opvolgende week 2 dagen inplannen, maar er een week tussen. Dan is er meer lucht in de agenda en kan er ook meteen in de praktijk gebruik gemaakt worden van het geleerde.

Score 10

Willem wist ons op een soepele manier door de stof te loodsen. Daarbij werden we uitgedaagd om voorbeelden uit de eigen praktijk aan te dragen. En ook wist hij ons te inspireren vanuit zijn eigen ruime ervaring. Aan het begin miste ik de structuur van het lesmateriaal. Maar na het gezamenlijk opzetten van een Lean 6 sigma ‘Cookbook’ tijdens de cursus kwam er meer overzicht. Het gedeelte over statistiek was pittig. Ik heb veel geleerd en kan het ook toepassen in mijn eigen praktijk.

Score 8

Fijn georganiseerde training, vooraf ging er iets niet goed met de bevestiging, maar dit werd goed opgelost. Goed bereikbaar, dit ligt in het zelfde gebouw als Centraal Station. De dag zelf was informatief en de groep divers. Leuke afwisseling met filmpjes. Voor de een was het beter in de praktijk toepasbaar dan het bij ons was (wij waren samen), maar dit was een perfecte introductie tot Lean!

Score 10

We vonden het erg fijn dat de inhoud van de training aangepast werd aan onze reeds aanwezige kennis van Lean. We zijn er van overtuigd dat we met de opgedane kennis weer stappen kunnen maken.

Score 10

Hele leuke, leerzame training. Roos was heel duidelijk en vriendelijk naar de cursisten toe. Wij hebben de training intern gehad dus locatie was prima. Het is fijn om zo'n cursus op eigen terrein te kunnen volgen.

Score 10

Een goed opgebouwd en effectief programma. Prima trainer, veel kennis en ervaring. Gericht op inzicht en praktijk. Met humor ons door de ook wat pittigere gedeelten heen geloodst. Een goede basis bedrijfskunde met statistiek, kwaliteitsmanagement en of greenbelt achtergrond is wel vereist tempo ligt vrij hoog. Locatie was prima in orde met goede lunches. Kortom een training om aan te bevelen.

Score 10

Goede trainer (goed vertellen en goede voorbeelden). Niet te formeel / prettige sfeer. Minder is de soms de lange tijd tussen de trainingsdagen (komt ook door onze agenda's). Over het algemeen dus een prima training.

Score 10

Uitstekende opzet van training. Armand is een vaardige en amicale trainer en voelde goed onze groep aan. Hierdoor was de sfeer gedurende de training altijd constructief met alle ruimte voor humor, anekdotes, etc.

Score 8

Heb de 6 dagen als zeer prettig ervaren. Wat me erg aansprak was de interactie tussen Armand en de groep. Het was, mede hierdoor, erg makkelijk om de theorie te volgen en deze tijdens de simulatie rondes toe te passen. Aangezien je de technieken op vele manieren kan inzetten om processen efficiënter te maken, ben ik blij dat ik nu Lean Six Sigma Green Belt ben!

Score 10

Inhoudelijk goede training gehad, zeer goed toepasbaar in de praktijk. Sander is een motiverende en inspirerende trainer en stopt de nodige humor de dagen die samen doorgebracht worden. De manier waarop Sander de training gebracht heeft, heeft me zeker gemotiveerd om de stap te willen zetten naar Black Belt.

Score 8

Mooie inzichten en tools gekregen in de mogelijkheden van lean en six sigma, ter verbetering van processen om te kwaliteit voor de klant te verhogen. Leuke groep en handige praktijkvoorbeelden van trainer Joop Buunk.

Score 10

Ik heb deze training als zeer nuttig ervaren. De groep was leuk, de lesstof was goed, en de manier van les geven meer dan prima. Sander is heel kundig en brengt de stof goed over. Complimenten voor her hele gebeuren (incl de uitermate goede lunch :-) ) Gr, Jos

Score 8

Top training. Alleen wellicht iets meer praktijk toevoegen met een echte praktijkcase die als rode draad door de training en de theoretische DMAIC fases heenlopen Op die manier is de theorie makkelijker toepasbaar in de praktijk!

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.