Score 10

De Orange Belt training was een perfect start met Lean SixSigma. Basiskennis, voorbeelden uit de praktijk, oefeningen, tools om meeteen mee an de slag te kunnen en een kijkje naar de Green Belt. Heel tevreden :-)

Score 8

Prima opleiding, direct toepasbaar. Ik ben geïnspireerd geraakt om de technieken toe te passen in mijn omgeving. Verder vind ik het heel erg jammer dat ik in dit vakje minimaal dertig woorden moet typen....

Score 10

Ik vond de Green Belt heel leuk en leerzaam en kan niet wachten om mijn nieuwe kennis in de praktijk toe te passen. Armand vond ik een goede trainer, hij maakte de stof levendig met een heleboel voorbeelden!

Score 8

Goede kennismakingstraining met Lean en Six Sigma. Erg leuke opdracht in de middag gedaan (koffiefilter fabriek) doordat het eigenlijk mis liep heb ik daar veel van geleerd. Klant staat centraal. Misschien goed om volgende keer iets langer stil te staan bij de kernwaarden van Lean i.c.m. praktijkvoorbeelden

Score 8

Prima gedaan. De praktijkopdracht vooraf laten gaan met de belangrijkste pijlers (b.v. dat de klant eerst gevraagd moet worden)zodat er nog even aan mindset wordt gedaan. Wellicht naar de green belt...

Score 8

Nieuwsgiering naar Lean Six Sigma, de Yellow Belt training gevolgd bij Bureau Tromp. Een leuke training om snel kennis te maken met de principes. Theorie in een goede balans afgewisseld met praktijkvoorbeelden en een case waarin je probeert de principes toe te passen.

Score 8

Was een hele leerzame dag, prettige spreekster en een nuttige opdracht om gedane theorie in praktijk te brengen. Zeker een dag om te herhalen en ook daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Score 10

De afgelopen periode heb ik via Bureau Tromp (docent Armand) de Lean Green Belt gevolgd. Het was een heel leerzame tijd!! De wijze waarop de stof is behandeld (interactieve vormen en vele praktijkvoorbeelden) hebben geleid tot het behalen van het certificaat. Bedankt en complimenten voor Armand!

Score 10

Een inhoudelijk goede en leerzame training. Trainer Armand kon met zijn ruime ervaring veel inzichten meegeven. Een aanrader voor iedereen die een stap met Lean wil zetten. Locatie was mooi centraal en de luch een culinair uitstapje.

Score 8

Het was een interessante training met een enthousiaste trainer die de stof helder en met veel praktijkvoorbeelden overbrengt. Het waren zes erg leuke dagen, waar ik iedere keer weer naar uit keek!

Score 8

Een goede praktische cursus met veel afwisseling tussen theorie en praktijk. Green Belt is zeker prima in de praktijk te gebruiken en zal organisaties zeker te gebruiken, cursus is zeker aan te raden.

Score 10

De training was goed opgezet, met een heldere structuur en er werd veel gebruik gemaakt van concrete voorbeelden uit de praktijk. Het biedt mij voldoende handvaten om nu in mijn eigen organisatie aan de slag te gaan en leanprocessen te gaan begeleiden.

Score 8

Roos heeft een hele leuke yellow belt training gegeven aan het projectteam voor de transitie kliniek. Ze sloot goed aan bij de behoefte van de deelnemers en wist hen te enthousiasmeren over lean.

Score 10

het was een zeer duidelijk en leerzame dag , het begrip lean Six Sigma Yellow belt is me duidelijk geworden en zal er in de practijk mee aan de slag kunnen.groeten ewout de waal

Score 8

Ik vond het een zeer interessante training die goed aansloot bij mijn niveau. De trainer heeft ervoor dat de informatie levendig bij mij is binnengekomen. Door haar praktijkvoorbeelden zie ik nu in hoe ik dit in mijn werk kan gaan toepassen.

Score 10

Willem is een zeer ervaren trainer en weet theorie en praktijk feilloos met elkaar te verbinden. Veel aandacht voor vragen vanuit de groep waarop hij altijd zeer adequaat heeft gereageerd. Veel geleerd en vooral ook plezier gehad.

Score 8

Een cursus die goed aansluit op ons bedrijf en die kennis overbrengt die eigenlijk heel voor de hand liggend is, maar niet of nauwelijks gebruikt wordt. Kortom. Uitdaging om deze kennis/vaardigheden in de praktijk toe te passen.De cursus werd op een hele prettige manier gegeven met veel ruimte voor vragen / discussies en praktijksituaties.

Score 8

eerste kennismaking met Lean Six Sigma, trainer geeft heldere uitleg over wat Lean Six Sigma inhoud en weet de cursisten te enthousiasmeren om in de "game" er direct mee aan de slag te gaan.

Score 10

Duidelijke informatie, goed uitgelegd, met goede voorbeelden uit de praktijk. De game gaf duidelijk aan dat je vaak vanuit je gewoonte werkt en niet nadenkt over of het allemaal nog volgens de eisen van de klant gaat.

Score 10

In juli 2016 rondde ik de Lean Six Sigma Black Belt af. Dat Willem over een schat aan ervaring beschikt blijkt uit de wijze waarop hij de groep bij de hand neemt, uitdaagt en enthousiasmeert. Willem staat ver boven de stof. Willem switcht gemakkelijk tussen verschillende perspectieven en invalshoeken, waardoor hij de groep haarfijn inzicht verschaft in het grotere geheel en de wereld blootlegt die achter een ogenschijnlijk 'simpel' gegeven schuil gaat. Tot slot is Willem gewoon een fijne kerel in de omgang, wat alles bij elkaar de opleiding erg plezierig maakte.

Score 8

Ik was benieuwd of deze cursus zou aansluiten op mijn werk, aangezien ik in een back-office functie zit waar niet veel met processen en rapportages gewerkt wordt. Toch heb ik vaardigheden opgedaan om mijn werkzaamheden in een ander perspectief te zien en toe te passen op projecten. Het cursusmateriaal was vrij omvangrijk en niet alles wat daarin is opgenomen is behandeld. Mijn advies zou zijn om het lesmateriaal direct aan te laten sluiten op wat er verteld wordt of anderom. Nu was het regelmatig zoeken waar eea beschreven was terwijl het juist handig is om gelijk aantekeningen te kunnen maken bij het onderwerp wat behandeld wordt.

Score 10

The Training Lean Six Sigma done by Willem was very useful. He was, during the training, giving useful help to practice in day to day operations. He also showed us the next steps in designing a process, so it became very clear who to use this. It definitely added something to my perspective of added value and lean process changes.

Score 8

Training is op een heldere en interactieve manier gegeven. Genoeg ruimte voor interactie. Veel praktische oefeningen. Training was op locatie van MOL en was prima geregeld. Willen heeft laten zien dat hij kennis van zaken heeft en dit ook op een goede en plezierig manier kan overbrengen aan andere.

Score 10

Zeer kundige docent. Inhoudelijk sterk, veel relevante casuïstiek uit zijn eigen praktijk en prima interactie in de groep. Opmerkelijk is het enthousiasme van Willem en zijn betrokkenheid op de studenten. Geen moeite is Willem teveel. Veel geleerd, blij met certificering LSS BB.Robert Hester

Score 8

Duidelijke en overzichtelijke training in ontspannen sfeer.Een gastvrije inspiratievolle locatie en een prima lunch.Een goed beeld over de basis van Lean.Helaas geen oplossing of nieuwe list voor mijn uitdaging.Groeten Patrick

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.