Toffe masterclass door Paul. Veel inzichten gekregen en inspiratie opgedaan.

Ik dacht dat ik al veel wist over prompting, maar dankzij de heldere uitleg en inzichten van Paul werk ik nu nog efficiënter met AI. Hij wist niet alleen verdieping aan te brengen in de techniek van het prompten, maar inspireerde ons ook met concrete voorbeelden en actuele ontwikkelingen rond AI-agents. Zijn advies over hoe wij deze technologie het beste kunnen toepassen in onze eigen werksituatie was erg waardevol. Een leerzame en motiverende sessie!

Leerzaam en nieuwe inzichten

Op een laagdrempelige en leerzame manier kennis over AI vergaren en toepassen.

Veel geleerd over prompting

Ik heb veel inzicht ontvangen over het gebruik van de juiste prompts.

Duidelijk en goed te volgen

Goede masterclass. In het vervolg misschien aan het einde dieper in gaan op interne cases en hoe te verbeteren.

Informatief, kan nu beter prompten

Informatief, kan nu beter prompten. Ik krijg ook betere antwoorden als ik de bot meer informatie / context geef.

Goed, fijne vorm van informatie overbrengen

Fijne trainingen en goede aandacht voor de vragen de iedereen had.

Goede workshop, iets meer diepgang gewenst

De workshop was goed en duidelijk verzorgd, alleen bij het promptinf gedeelte werd het uiteindelijk iets te langdradig en miste ik verdere diepgang

Prima training

Vrij intensieve training. Wel een paar dingen van opgepikt. Trainer was Marieke.

Een goede ervaring en een duidelijke verbreding van mijn kennis

Ik heb al met al een goede ervaring gehad tijdens de green belt training. De interactie met zowel de trainer als de deelnemers was een hoogtepunt. Het is een hele interactieve cursus waar genoeg ruimte is voor vragen en discussies.

Cursus bleef interresant ondanks veel leerstof

Ik vindt het een fijne cursus. Had hier en daar nog wel wat meer praktijk voorbeelden willen zien bij de berekeningen van de formules.

Fijne leuke en informatieve training

Ik heb het zeer positief ervaren. Het is wel een op bepaalde momenten pittige lesstof. Dit mede doordat je dit naast je werk gezin en zo moet doen. Daarin moet je weer leren leren. De trainer is een zeer prettig persoon die je leuk mee neemt op de reis van een green belt

Zeer interessant en leerzaam

Een zeer leerzame opleiding om de processen binnen het bedrijf doorlopend te managen.

Geleerde lessen zijn zeer bruikbaar in mijn werkveld

Ik heb veel geleerd afgelopen tijd. Duidelijke foto’s, video’s en genoeg toelichting bij diverse vragen. Juiste begeleiding! Veel aandacht voor persoonlijke situaties.

Helemaal super

Veel geleerd!

Leuke cursus met veel interactie!

Een goede duidelijke cursus met ruimte voor vragen

Leuk les gegeven en goed duidlijk te maken

Jammer dat ik dag 1 gemist had en daarom beetje het gevoel dat ue er dan uit ligt

Was leerzaam

Veel geleerd

Leerzame en leuke black belt training

De training zit goed in elkaar. De theorie wordt helder uitgelegd en is direct toe te passen in de praktijk. Ik heb deze training als leuk, leerzaam en nuttig ervaren. Daarnaast vond ik de interactie vanuit de trainer met de groep erg goed. De trainer gaf iedereen volop de ruimte en had een goede afwisseling in onderwerpen en de nodige ontspanningen tussen de theorie in.

Veel praktisch leren

Tijdens de lesdagen is er veel geoefend met praktische oefeningen die tot goede discussie leidden. De stof wordt duidelijk toegelicht en je wordt als student uitgedaagd om actief verder te kijken en denken

Duidelijke stappen en handvaten

Duidelijke stappen en handvaten aangereikt gekregen om het in de praktijk toe te passen. Tip; voordat de training cyclus start, iedere deelnemer al een projectcharter ingevuld meenemen. Zodat de lessen aan de eigen projecten opgehangen kunnen worden.

Een goede cursus

Een kort en krachte training waarbij weer veel stof uit de green belt voorbij komt.

Geslaagd!

Veel informatie in weinig tijd, maar wel speels en informatief gebracht waardoor het goed overkomt.

Goede structuur van de training

Goede structuur van de training en fijn om elke trainingsdag ook inhoudelijk in te gaan op de lopende verbeterprojecten.

Uitgebreide training, waardevolle inzichten.

Peppelkade 33

3992 AL Houten