Score 10

prettige cursus gehad van Armand.duidelijk, overzichtelijk, goede uitleg ,veel bruikbare informatieniveau was goed , begeleiding uitstekendmet een groep mensen vanuit alle afdelingen van het bedrijf de cursus gedaan en dit als prettig ervarenserieus waar nodig, met humor waar het kon

Score 6

Voor mij te veel theorie ik Had liever veel meer praktijk gehad. Verder Was het allemaal wel interessant en aantal dingen zeker wel te gebruiken in praktijk. Zal wat ik geleerd heb en bruikbaar voor mij zeker in gaan zetten

Score 10

Praktische training, direct toepasbaar in de praktijk. Helpt mij om gestructureerd met procesverbeteringen aan de slag te gaan. De trainer van bureau Tromp, Florike in 't Veld heeft de theorie van lean six sigma op inspirerende wijze overgebracht en mij enthousiast gemaakt.

Score 8

Duidelijke instructie, staat goed boven de stof. Prettig in omgang en heb geleerd wat ik uit de training wilde halen.Aandachtspunten wat mij betreft zijn (= zeer persoonlijk, andere collega's delen niet deze mening):- Af en toe wat langdradig, vooral de eerte 2 dagen daarna kwam er meer tempo in.

Score 8

Leuke leerzame training. Goede balans tussen uitleg en interactieve gedeelten. Het spel was naast leerzaam ook hilarisch. De hele groep is allemaal geslaagd. De locatie was prima te bereiken met het openbaar vervoer. De lunch was prima er werd ook goed rekening gehouden met allergieën.

Score 8

Interessante en leerzame training. Veel voorbeelden en interactie tussen trainer en deelnemers onderling. Echter miste ik nog wel het kijken binnen ons eigen bedrijf. Door deze training ben ik zeker enthousiast geworden voor Lean en Six Sigma werken.

Score 8

Goede cursus met voeloden tolls voor procesverbetring binnen de UU + goede presentatie en flexibel qua inhoud en praktijkopdrachten bij de UU.Verbeterpunten: 1) Eng - Ned termen van Lean door elkaar heen gebruikt in de pdf-presentatie2) A3-sheet + pdf lastig te downloaden via Dropbox gebruikeronvriendelijk / omslachtig.

Score 8

Leuke en afwisselende training. Trainer schakelde goed tussen de lesstof en de verschillende verbeterprocessen van iedereen. Zo waren de deelnemers ook betrokken bij elkaars processen. Ik vond het levendige en leerzame cursusdagen.

Score 8

leuk, veel geleerd. Beter kan: consequentie in de begrippen in de sheets (niet op de ene sheet "voorraad"en de andere "WIP" zonder uitleg. En de manier om flow of pull te bereiken niet als sommetjes presenteren, maar praktijkoefening, laten zien hoe je dat doet met de begrippen er bij.

Score 10

Uitleg was helder, goede opbouw, leuk om e.e.a. weer op te frissen. Het is goed om vast te stellen dat het "Lean" principe niet perse produktie gerelateerd is, maar dat dit op alle processen van toepassing kan zijn

Score 8

Prima training, waarin helder de basis van Lean Six Sigma wordt toegelicht en toegepast in leuke / interessante voorbeelden. Uitleg van Ivar was goed en duidelijk en voelde goed aan welke onderwerpen ineteressant voor Sedico zijn.

Score 8

Ik heb een leerzame, inspireerde en interactieve training gevolgd op onze eigen kantoor, waarbij bewustwording van processen in de werkomgeving essentieel is. Duidelijke toelichtingen en praktijkvoorbeelden aangehoord, ondersteund door de presentatie. Veel nieuwe inzichten opgedaan en hopelijk kan ik dit ook in de praktijk gaan doorvoeren.

Score 8

Heldere kijk krijgen op welke indicatoren van invloed zijn op een proces om klanttevredenheid te verbeteren. Lesmateriaal helder en ontspannen verduidelijkt door trainster. Uitnodigend om verder in teamverband uit te werken.

Score 10

Goed en duidelijke presentatie. Actief, enthousiast, goed voorbereid. Groep werd daardoor enthousiast en gemotiveerd. Voldoende tijd genomen. Inhoudelijk was deze training erg goed, er waren diverse eyeopeners om toe te passen in de praktijk.

Score 8

Leuke training van een dag die nieuwe inzichten geeft. Goed tempo in het doornemen van de leerstof. Praktijkoefening was erg leuk, maar zou goed zijn om daarna ook een eigen case uit te werken.

Score 10

Fantastische verhelderende training gehad. Het is onzettend interessant om te zien hoe je door te luisteren naar klant, door even afstand te nemen en naar de processen te kijken en naar de "verborgen fabriek" tot hele nieuwe inzichten komt. Ik heb weer allemaal nieuwe ideeën en kan niet wachten tot maandag om deze toe te passen en met het team te bespreken

Score 8

Woensdag 16 november samen met collega’s van Presikhaaf bedrijven de Yellow Belt LEAN Six Sigma training gevolgd.Het was een leerzame in interessante dag. Vanuit mijn vorige werkgever Aldipress was ik al bekend met LEAN waar mooie resultaten mee zijn bereikt. Op deze wijze heb ik mijn kennis weer kunnen opfrissen. Het doel van Presikhaaf Bedrijven is om een cultuur te creëren waarin continu verbeteren vanzelfsprekend is en waarin medewerkers en klanten centraal staan. Door deze training weten we hoe we naar processen moeten kijken en hebben we een gereedschapskist vol tools om te kunnen verbeteren.

Score 10

Goed waren de diverse kleine pauzes tussendoor zodat iedereen daarna weer fris verder kon. Beter zou misschien zijn om de tijd die mensen nemen om hun frustratie te uiten te kaderen anders kan het ten koste gaan van de motivatie die wij hebben. Enthousiast was ik over het simulatie spel! Het gaf zo goed weer waarom wij doen zoals wij doen en maakte ons bewust daarvan.

Score 10

Het was een mooie dag waarbij er veel inzicht kwam in onze manier van werken door het simulatie spel wat ik werkelijk fantastisch vond! Bewustwording is in gang gezet hierdoor, nu op naar verandering!

Score 10

Het was een zeer leerzame dagOndanks dat we al geruime tijd bezig zijn met Lean, heb ik toch weer een hoop bijgeleerd.wij gaan als leiding dan ook zeker overleggen wat we nog meer kunnen verbeteren.Ook de mensen die de productie doen zijn zeer te positief.

Score 8

goede locatie m.b.t. bereikbaarheid.variatie aan deelnemers en beroepen waardoor ook een diversiteit aan vragen die Florike goed beantwoord heeft.al met al een heel positieve leuke dag gehad op een fijne locatie met geweldige mensen om me heen, TOPPIE!!!

Score 10

Superleuke Yellow Belt trainingsdag! Door de insteek van het programma was het door iedereen goed begrijpbaar en zorgde direct voor inspiratie. We gaan er gelijk op de werkvloer mee aan de slag!

Score 10

Een leerzame training, blij dat ik deze yellow belt training heb gevolgd heb en denk dat als wij straks allemaal deze training gevolgd hebben dat dit zeker ten goede komt aan het efficiënter werken binnen de organisatie. Nogmaals bedankt.

Score 8

Prima intro in Lean Six Sigma. Gevarieerd gebracht op aangename wijze die ruimte gaf aan een ieder in onze gemêleerde groep.De een of andere deelnemer ietsje individueler aanspreken zou wellicht een extra sprankel opleveren.Goede timing voor afwisseling tussen lesdelen en pauzes. Kortom: Prettige lesdag met vermoedelijk uitstekend rendement!

Score 8

Goede en leerzame training, goede basis kennis opgedaan, die ik in de praktijk kan gebruiken.Docente Florijn bracht het op een enthousiaste manier. Simulatie spel was heel leuk om de opgedane kennislink de praktijk te brengen

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.