Score 10

Ik vond het een hele interessante cursus, heb er veel van geleerd. De theorie werd goed afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Het afrondende examen viel me erg mee. De cursus is goed toepasbaar in de praktijk.

Score 8

Een zeer enthousiaste trainer, heft het duidelijk en met veel voorbeelden toegelicht. Je krijgt er zin in om het toe te passen.Thuis en op het werk ook zeker al gedaan. Heel erg leerzaam, jammer dat er niet gelijk m,ateriaal beschikbaar was om het thuis nog eens door te lezen.

Score 10

Het tempo lag hoog maar te doen, de ruimte was te warm. Inhoud en niveau slot aan bij de verwachtingen. De begeleiding was prima. Er was ook ruimte voor cases uit de praktijk van de cursisten.

Score 8

Heb veel handvatten gekregen om binnen mijn organisatie de verspilling te benoemen.ik miste wel enige uitleg over hoe ik verbeter processen in een formule moet neerzetten. Ook. We hebben sowieso niets over formules of rekenmethode besproken hoe die toe te passen in de praktijk.

Score 10

Prettige locatie, geengageerde docent, geen vage opleiding maar concreet en zonder valse verwachtingen. Veel handigheidjes die je op vrijwel elk proces kan toepassen. Duidelijke toegevoegde waarde waarbij de 2e dag een stuk dieper wordt ingegaan op de verschillende aspecten van procesverbetering. Wat ook fijn was, was dat er met zeer veel praktijkvoorbeelden werd gewerkt, en niet alleen met voorbeelden uit media. Hierdoor zie je dat de werkervaring van de docenten toegevoegde waarde biedt aan de opleiding.

Score 8

In deze training waanzinnig veel geleerd over de waarde van Lean6S. De change- en procesinsteek ging me makkelijk af, door mijn ervaring, na deze training kan ik nu ook met echt met data overweg.

Score 8

Armand is een fijne en goede trainer! Flexibel in het omgaan met de stof per dag ('s avonds). Tempo mocht van mij soms iets omhoog, dat is persoonlijke voorkeur. Iets meer bemoeienis met de oefenopdracht gebaseerd op onze eigen situatie is misschien nog een klein verbeterpunt. Hopelijk tot ziens bij het praktijkgedeelte

Score 10

Roos is een zeer deskundige en prettige trainer. Theorie en praktijkoefeningen legt ze helder uit. Daarnaast lijkt ze een onuitputtelijk bron te hebben van praktijkvoorbeelden uit profit en non profitsector. Dit maakte het geheel af!

Score 8

De cursus is goed bevallen. Veel ervaringsleren in spelvorm waardoor de stof beter beklijft. naast de methodiek van Lean ook ruim aandacht voor de voorwaarden waaronder Lean de meeste kans van slagen heft.

Score 10

Leuke en leerzame training, veel inhoud, op de juiste momenten afgewisseld met iets interactiefs/informeels. Roos heft onze groep uitstekend begeleid gedurende ons project en ook uitstekend voorbereid op de toets.

Score 10

Willem is een zeer ervaren trainer met enorm veel ervaring in Lean-Six Sigma. Met de nodige dosis humor weet hij zijn kennis over te dragen op een uitdagende manier en continue in te spelen op de vragen en behoeften van de deelnemers. Een absolute aanrader!

Score 8

De Lean Six Sigma Yellow Belt training daagt je uit om om een andere manier naar de processen binnen het bedrijf te kijken en en is derhalve interessant voor iedereen op de werkvloer. Ik denk wel, dat het per bedrijf verschilt of de nadruk ligt of moet liggen op de Lean kant of de Six Sigma kant.

Score 10

Trainer staat niet in dropdown lijst, dit was Ivar Rameijs. Een prettige, heldere behandeling van LEAN met een speelde benadering en rollenspel. Deze training heeft me ook opnieuw enthousiast gemaakt over LEAN.

Score 8

De afgelopen maanden ben ik met plezier naar de incompany LSS GB training gegaan. Armand heeft veel praktijk ervaring en voorbeelden waardoor de theorie gaat leven. Wat ik heb gemist zijn meer eigen projecten/opdrachten welke besproken konden worden. Het is nu allemaal nog behoorlijk theoretisch. De toepassing in de praktijk moet nog blijken.

Score 8

De Lean-filosofie is zo inspirerend maar tegelijk ook zo logisch! Leuk om in deze cursus zoveel Lean-instrumenten te leren gebruiken en samen aan verbeterprocessen te werken. In vrij korte tijd is het gelukt om veel kennis op te doen.

Score 8

Er was een hele goede verhouding tussen de praktijk en theorie, en goede praktijkvoorbeelden uit eigen ervaring instructeur. Florike was enthousiast en het geheel was heel goed verzorgd. Zou t zeker anderen aanraden!

Score 10

Uitstekende trainer met goede kennis van de stof en daarnaast leuke praktijkvoorbeelden. Goede balans van slides, informatie, oefening en discusie op een dag zodat er geen overload was. Goede locatie en goede lunch, tip om in de middag ook iets van frisdrank en snacks te hebben. Tip om tijdens de training ook aan een echte case te werken als huiswerk opdracht zodat alles ook daadwerkelijk ook gelijk in praktijk kan worden gebracht.

Score 10

Leerzame en leuke training van een deskundige en enthousiaste trainer. Interessante theorie die de trainer d.m.v. voorbeelden aan de praktijk weet te verbinden. Er was voldoende ruimte voor humor met een leuke, gevarieerde groep bij elkaar.

Score 10

Het was erg prettig om de PowerPoint via de mail te ontvangen. (Minder prettig was dat deze mail in de spam terecht kwam) De indeling van de training 3x2 dagen met een week er tussen was ook erg prettig. De locatie in Utrecht was ook top. Florike kwam over als een ervaren en prettige persoon. De PowerPoint zouden wel iets verbeterd kunnen worden. (Afkortingen werden niet altijd goed uitgeschreven.) Al met al ben ik tevreden met de opleiding en de opgedane kennis.

Score 10

Geweldige enthousiaste trainer die praktijk en theorie goed weet te verbindenVeel ervaring en weet daardoor goed aan te geven wat belangrijk is. Jij weet een goede sfeer weg te zetten en blijf allert op de groepsprogressie

Score 8

Deze training is strak opgezet, logisch opgebouwd en wordt in goed tempo gegeven. Wat ik ook prettig en leerzaam vond, was dat er tevens tijd is om elkaars ervaringen te delen, en sommige onderwerpen verder uit te diepen als de groep daaraan behoefte had. Het enige dat beter kan, is het gemak van beschikbaar krijgen van de software die je nodig hebt om bepaalde berekeningen te maken.

Score 10

De Green Belt training was een goed opgezette cursus met daarin tevens een sterke koppeling tussen theorie en praktijk/praktische toepassing. Na deze cursus hebben wij het gevoel toegerust te zijn om een Lean/Six Sigma project te laten slagen. Aan te bevelen!

Score 10

Leuke, interessante training om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Lean Six Sigma. Reinier zorgt voor een goede afwisseling van theorie en praktijk waardoor de kennis gelijk toepasbaar is.

Score 10

het was een leerzame cursus. je krijgt voldoende handvatten aangereikt om ideeën om te zetten in doelen. het meest leerzame was dat je de tools leert gebruiken, om het resultaat te meten. ik zal dan ook graag de vervolgcursus green gaan volgen

Score 8

de green belt training was intensief, met name het behandelen van de statistiek en mini tab. voor deze onderdelen vind ik het moeilijker om de vertaalslag naar de werkvloer te maken. verdere uitleg van de stof was wederom zeer duidelijk en door een gemotiveerde trainer.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.