Score 8

Jammer dat er geen beter naslagwerk voor de training is gemaakt. Het werkt erg lastig om dit alleen met een powerpoint te doen. Een tekst op een sheet zegt toch minder dan wanneer je een boek hebt waar je nog wat in kunt opzoeken. Ik ga nu alsnog een boek aanschaffen. Ik weet ook dat er veel aanbieders zijn die wel een boek verschaffen bij de Green Belt training. Arie gaf een leuke training met mooie spreekende voorbeelden.

Score 8

De inhoud van de cursus (digitaal) was niet specifiek op de gezondheidszorg gericht. De voorbeelden waren soms moeilijk te volgen. Gelukkig deed Florike erg haar best om voorbeelden te zoeken uit onze praktijk. Ook werd ons eigen projekt gebruikt, prima!! Jammer vond ik dat de laatste 2 dagen nog redelijk wat lesstof behandeld werd, wat ook op het examen getoetst werd. Er was geen mogelijkheid om thuis de stof nog eens op het gemak door te nemen. Verder prima cursus en prima docent!!!

Score 8

Interessante training. Nu nog handvaten hoe je de lean-cultuur begint en in stand houdt. Goede cursus verder. Vooral de praktijk-oefening was leuk.verder weet ik niks, maar moet 30 karakters invullen in deze form.

Score 10

Ik vond het een 'gevulde' cursus die toch op een vlotte manier is gebracht. Op dag 5 (Minitab) was het (voor meerdere collega's) te veel in korte tijd en werd er iets te vlot overheen gegaan. Lastig ook dat dit de dag voor het examen was. Verder een pluim voor Florike, brengt dit heel goed met een goede mix tussen inspaning en ontspanning. Nooit het gevoel dat het 'vooruit' moest gaan.

Score 10

Stof was duidelijk, voorbeelden goed en rollenspel was leuk opgezet. Wist goed aandacht te houden en op de juiste momenten pauze te nemen zodat de aandacht niet verslapt. Aanrader als start om eventueel verder te gaan naar Green

Score 10

Het was een hele leuke cursus. Door de vele praktijkvoorbeelden van Roos, werd de theorie begrijpelijk en tastbaar. Het (eind)examen maakte dat ik toch anders met de stof omging en waardoor er meer van de stof blijft hangen dan bij andere cursussen. De instrumenten die we aangereikt hebben gekregen zijn goed toepasbaar in de praktijk.

Score 10

Leuke cursus, leuke lesstof en enthousiaste leraar. Echt een aanrader voor een Lean Six Sigma geïnteresseerde.Ik miste een boek voor naslagwerk en studie, maar desalniettemin voldoende tools aangereikt gekregen om op niveau te komen.

Score 8

Ik vond de cursus goed opgezet en goed gedoseerd, ondanks de soms lange avonden. De abstractie van statistiek werd goed naar de praktijk gebracht. Ik had graag nog iets meer willen werken met het verbeteren van 'onze' processen icm de theorie. Dank!

Score 10

Helder training. Het was van te voren helder wat de inhoud was. De training was een mooie mix van theorie en praktijk. De theorie werd goed ingekleurd met praktijkvoorbeelden. Er was voldoende ruimte voor voorbeelden en inkleuring door de groep. Zo maakte we samen dat de training paste.

Score 8

Leuke, leerzame training, waarbij de trainer in tempo en inhoud goed afstemde op de groep. De praktijkvoorbeelden en oefeningen maakten de theorie levendig en er was ruimte om zelf voorbeelden in te brengen.

Score 8

Veel praktijkvoorbeelden en dat ik daar ook zelf mee aan de slag kon gaan tijdens de training was prettig. Begeleiding prima, theorie en praktijk goed in balans. Veel geleerd op een ontspannen manier.

Score 10

De training was georganiseerd door Brunel en gegeven door Rik van der Wardt van Bureau Tromp. Over het algemeen zeer tevreden met wat ik heb geleerd. De groep was fanatiek en nieuwsgierig en mocht daarom misschien iets meer gepushed worden. Echter geen moment aan de trainer getwijfeld, die wist zonder problemen alle vragen te beantwoorden met of theorie of een praktijkvoorbeeld of natuurlijk beide. De training is leuk, inspirerend en zeer aan te bevelen!

Score 8

Beste Bureau Tromp,Vanwege eerdere studie was de inhoud niet nieuw. Maar stof is interessant en green-belt halen is een wens.Roos Spanjer gaf de presentatie duidelijk en zeer geduldig.Mvg, Steven Bokslag

Score 10

Ik vond dit een leerzame training! Bij een training geven gaat het om 3 dingen:1. Weet de trainer inhoudelijk van de stof2. Kan de trainer de stof overbrengen3. Begrijpt de trainer de vraag achter de vraag van de cursistDat zat in alle gevallen goed bij Roos. En het was ook gewoon leuk!

Score 10

De perfecte cursus op het perfecte moment. Complimenten voor je enthousiasme en deskundigheid. De afwisseling tussen theorie en praktijk is goed gekozen. Ik ga er zeker meer mee doen. Nogmaals Dank!

Score 8

Afgelopen maanden de black belt training bij Willem gevolgd. Willem is een bevlogen, enthousiaste trainer met een enorme bak aan ervaring die hij met veel humor deelt! Hij neemt je mee aan de hand van eigen praktijkvoorbeelden of op basis van input van deelnemers. Hierdoor wordt de theorie meteen praktisch gemaakt. Daarnaast voldoende aandacht besteedt aan minitab vaardigheden die bij een LSS project wel echt essentieel zijn. Kortom: deze training is zeker aan te bevelen!

Score 8

De inhoud was goed toegespitst op de HU. Het niveau was uitstekend voor deze groep. Prima trainer en een goed luisterend oor voor de deelnemers. Er was ook voldoende aandacht voor de verschillende praktijk opdrachten. De Training heeft ook voor een goede groepsdynamiek gezorgd. Met Dank!

Score 10

Goede training die heel veel stof in korte tijd weet bij te brengen.Hij weet het abstracte, complexe statistische verhaal goed uit te leggen en begrijpbaar te maken.Ook worden praktijkvragen van cursisten behandeld.

Score 8

Er werd goed ingespeeld op de wensen van de deelnemers. De wisselwerking tussen theorie en praktijk waren prettig om te ervaren. De inhoud was gemakkelijk te volgen. Een vervolgtraining is zeer wenselijk.

Score 10

Lean Six Sigme Yellow Belt training is praktisch en zorgt dat je de basisprincipes op een leuke en uitdagende manier leert. Veel goede voorbeelden en informatie gekregen.Het zou nog meer tot de verbeelding spreken als de training nog meer gericht werd op de situatie van de deelnemers (wat speelt er in de organisatie, waar kan ik Lean &amp Six Sigma toepassen).

Score 8

Training was erg leerzaam. De theorie werd goed afgewisseld met de praktijk. Ook de game die gespeeld werd gaf een goed inzicht hoe verbeteringen plaats kunnen vinden.Kortom een prima ervaring!

Score 10

Goed:Duidelijk uitgelegd wat Lean en Six Sigma inhouden en wat het nut ervan is. Helemaal top was de praktijktoepassing (het produceren van koffiefilters). Erg leerzaam.Wat beter kon:Een leuke praktijkopdracht specifiek voor Six Sigma zou een mooie toevoeging zijn. De theorie van Six Sigma is mij wel duidelijk geworden, een praktijkvoorbeeld kan helpen om te begrijpen hoe dit in de praktijk toegepast kan worden.

Score 10

Prima training met een enthousiaste leraar die naast het behandelen van de oefeningen tijd inruimt voor praktijk voorbeelden/problemen. Daarnaast wordt er naast het gebruiken van de juiste tools in het programma ook veel aandacht besteed aan de statistische uitleg in combinatie met Lean. Door deze training heb ik meer handvatten gekregen voor mijn Belt projecten.

Score 8

Armand is een enthousiaste trainer. Hij heeft kennis van zaken van zowel theorie als praktijk. Hij weet de theorie met eigen praktijk voorbeelden over te brengen waardoor de stof gaat leven.

Score 8

Goede opzet met genoeg afwisseling tussen theorie en praktijk. Koffiefilter game, hoe simpel ook, maakt de stof heel tastbaar. Trainer kent zijn vak en brengt naast theorie ook veel praktijk mee. Persoonlijk was een deel van de stof bij mij wel al bekend, waardoor ik me afvraag of ik niet beter direct de Black Belt had kunnen doen?

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.