Score 10

Superleuke tijd gehad, bijzonder leerzaam zeker omdat het niet alleen om platte stof gaat maar ook de praktijk ruimschoots aan bod komt.Arie Kleingeld is voor mij een bijzonder fijne docent gebleken, compliment.Locatie Utrecht enigzinds wat verouderd en de lunch mag wel wat meer variatie in, na zes dagen had ik wel trek in wat anders.

Score 10

Prima sessie, het was een mooie combinatie van theorie en praktijk. De trainer was duidelijk in z'n uitleg. Het aantal deelnemers had van mij minder gemogen, al hoewel dit waarschijnlijk door het bedrijf zelf is besloten.

Score 8

Veel geleerd in korte tijd (3 x 2 dagen) en een succesvol afgesloten LSS Green Belt training. Leuke simulatie game waarin we gelijk kennins in praktijk konden omzetten. Bedankt Arie.

Score 10

Leuke, goed opgezette en praktische training. Snel een overview van Lean Six Sigma gekregen, en door de afwisseling van theorie, video, praktijkvoorbeelden en oefening blijf je er voortdurend bij. Met vertrouwen naar het examen!

Score 6

De informatie werd compact en compleet gepresenteerd (alleen leanmanagement. We hadden een gezellige groep. De training zelf had wel in 4 ipv 6 dagen gekund en wat mij betreft zou ik een volgende keer de theorie direct willen toepassen op een praktijkopdracht (al of niet fictief).

Score 8

30 woorden is niet echt lean ) maar om in de flow te blijven stuur ik u hierbij mijn ervaring!Het was een hele prettige leerzame en vooral gezellige training.Hele duidelijke uitleg met leuke voorbeelden.

Score 8

Inhoud, manier hoe de informatie gepresenteerd waren. Goede teacher,fijne oefeningen tijdens het training.Dat was een mooie een leuke dag waar ik veel goede en nodige informatie heb ontvangen.Deze kanis ga ik zeker in mijn werkomgeving implementeren.

Score 10

Heel positieve training. Mooie voorbeelden, interessante oefeningen en duidelijke uitleg. Deze training had ons goed voorbereid voor slimmere onze tijd in werk organiseren en nu weten we dat samenwerking is de sleutel voor succes.

Score 8

Een leuke leerzame toepasbare training. Deze lean en six sigma cursus kan ik zeker toepassen op mijn dagelijkse bezigheden. Het was ook erg leuk om te verdiepen in de processen. Doordat de training leuk werd gegeven vloog de tijd voorbij.

Score 8

Een leuke training waarbij de theorie goed en duidelijk is uitgelegd. In het tweede deel is het leerzaam dat er een praktijkvorm in zit. Hiermee krijg direct een beter beeld bij lean in de praktijk.

Score 8

De training was leerzaam en heeft mij de basiskennis verschaft. Verder duidelijk en op een leuke manier gegeven, alle deelnemers waren enthousiast. Het niveau had iets hoger mogen zijn.

Score 8

Training was goed met goede voorbeelden. Zou zelf graag meer diepgang in de Six Sigma hebben. Het Lean gedeelde kwam goed aan bod met de 'filter' opdracht. De trainer was ook erg goed en gaf prettig uitleg.

Score 10

Training was goed. Combinatie theorie en praktijk opdracht was prima. De trainer gaf goede voorbeelden uit de praktijk. De opdracht met de filterfabriek was leuk en interactief. Vaak heb je in de middag een 'indutmoment'. Daar was hier geen sprake van. De locatie waar de training werd gegeven was goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De lunch was goed verzorgd.

Score 8

Goede praktische cursus gehad. Ondersteund door theorie maar zeer p de praktijk gericht. Misschien wel goed om aantal deelnemers te beperken tot 8 cursisten! Voor de rest weet en goede ervaring erbij.

Score 8

Ik ben tevreden over de snelheid en het aanbod van de training. De trainer was bekwaam en enthousiast en ging goed om met de variatie in kennisniveau. Een zinvolle aanvulling om gelijk toe te passen in werkprocessen

Score 8

Goede en duidelijke uitleg over de basisprincipes van Lean Six Sigma. Trainer kan het op een levendige manier brengen. In de middag vond ik dat we relatief lang stil bleven staan bij de Filterfabriek. De toepasbaarheid in de financiële dienstverlening blijft een uitdaging.

Score 10

Goed opgebouwde training. Tijdverdeling vond ik prettig (3 blokken van 2 dagen verdeeld over 6 weken). Er is alle ruimte voor eigen inbreng. Florike is enthousiast en kan de stof duidelijk overbrengen. Heeft altijd wel een praktijkvoorbeeld paraat ter verduidelijking. Afsluiting dmv een examen. Locatie erg gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.

Score 8

Onlangs bij Willem de LSS Black Belt training gevolgd en met goed gevolg afgerond. Willem behandeld tijdens de training niet de vele PowerPoint sheets maar doorloopt op hoog tempo de stof m.b.v. flipovers. Voor Willem is LSS gesneden koek en dit weet hij op een verhelderende manier over te brengen. Hij gebruikt de juiste combinatie tussen theorie en praktijk. Met name het praktische sprak mij enorm aan. Steeds stelt hij de vraag “hoe gaan we dit toepassen?”. Zowel voor een training als voor een toekomstig project kan ik Willem zeker aanbevelen.

Score 8

Prima cursus, veel geleerd. Jan Michiel (en Niels) wisten snel in te springen op specifieke vragen van de groep. Op die manier kreeg de theorie een veel sterkere praktisch toepasbare waarde.

Score 10

Sander is een toptraininer, prettig in de omgang en weet heel goed waar hij het over heeft. De locatie in Utrecht was voor mij erg goed te bereizen. Ik heb afgelopen najaar direct het green to blackbelt traject bj Sander gevolgd en succesvol afgerond.

Score 8

Het was allemaal goed, vraag is wat een Yellow Belt certificaat voor waarde heeft. Iedereen krijgt het ecrtificaat, je hoeft alleen maar aanwezig te zijn. Er is geen waardering voor de bijdrag die men levert.

Score 8

De Lean Six Sigma principes en materie is op een zorgvuldige en professionele wijze overgedragen. Door veel voorbeelden vanuit de praktijk en de persoonlijke ervaring van Rik heeft hij ieder onderwerp binnen deze cursus goed en duidelijk kunnen uitleggen.

Score 8

De inhoud van de cursus gaf mij een globaal en compleet beeld van wat Yellow Belt inhoudt.De presentatie was helder en op een levendige manier gebracht zodat ik "bij de les" bleef. Goed zo!

Score 10

Leuke informele sessie waarbij de basis begrippen van Lean Six Sigma duidelijk worden uitgelegd. De korte praktijkopdracht geeft de nieuwe kennis direct een plek. Na de sessie ga je naar huis met enthousiasme om dit verder toe te passen.

Score 8

Leerzame training. De filterfabriek-simulatie was niet alleen leuk maar maakte de theorie ook heel tastbaar. Dergelijke oefeningen mogen meer in het programma verweven worden. Arie is een goede trainer.Wat ik erg gemist heb is een syllabus of naslagwerk. Als de theorie als een e-learning of via een syllabus voor te bereiden is denk ik dat er nog meer uit de trainingsdag gehaald kan worden!

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.