Score 8

Inhoud was prima. Wat ik een minpunt vond was dat er expliciet gebruik gemaakt moest worden van minitab. De kans dat iemand dit blijft doen acht ik vrij klein omdat het een duur programma is. Ik zou er dan de voorkeur aan geven om mer uitleg in bv excel te krijgen zodat het in de toekomst toepasbaar blijft.

Score 8

Een heldere uitleg van een enthousiaste trainer. Hij laat de cursisten zelf nadenken, wat je triggert om actief deel te nemen. het nodigt mij persoonlijk uit om meer kennis op te nemen van lean.

Score 8

Het was een leuke en leerzame training. Goed om met lean en six sigma bezig te zijn. Leuke ervaringen ook met medecursisten uitgewisseld. Nadeel was dat er soms wat teveel herhaling in zat.

Score 8

In de training hebben we brede kennis opgedaan, waarvan veel direct toepasbaar is in de praktijk. Trainer Joop had met veel inspirerende voorbeelden en afwisseling door de dagen heen steeds onze aandacht.

Score 8

Heldere uitleg, goede praktijkoefening en de cursus werd levendig gegeven. Als je niet helemaal blanco aan de cursus begon maar al wat trainingen had gehad die ook deze richting uitgingen, dan was er weining nieuws en was het meer opfrissen en bewustwording.

Score 10

Willem is echt een expert en professional. Inspirerend. Hij legt de theorie in duidelijke taal uit, zodat je het begrijpt en kan deze op elke industrie (waar deelnemers in werken) toepassen. Verbeterpunt: mogelijkheid om Minitab van tevoren te downloaden zodat je alvast thuis kunt oefenen.

Score 10

De opleiding en alles daar rondom was top geregeld en verzorgd! Een punt van aandacht is dat de stof van de trainer niet 1-op-1 aansluit met de sheets. Dit maakte bij het teruglezen en voorbereiden van het examen lastig om te bepalen welke stof kritisch is.

Score 10

Sander is een prettige trainer met veel humor, kennis van zaken en weet goed de interactie op te zoeken met de groep. Hierdoor heeft naar mijn idee iedereen zich goed kunnen voorbereiden op het 'Black Belt'-schap. Zeker een aanrader!

Score 8

Leuke en leerzame introductie in de methodiek van lean - six sigma. Genoeg stof en oefening gehad om op kleine schaal mee aan de gang te gaan. Pijnlijk leerzame praktijkcase waarbij het vergeten van de klant niet gauw meer zal voorkomen. Lokatie meeting-plaza niet optimaal (temperatuur, geen frisdrank, bereikbaarheid met de auto)

Score 10

De inhoud van de training was erg goed. Precies de basiskennis die benodigd is om LEAN te denken. De trainer was erg vaardig en had zeer veel kennis. De begeleiding was erg goed en de locatie was prettig en goed bereikbaar. Het was erg leerzaam en ik heb een hartstikke leuke dag gehad!

Score 8

Zeer inspirerende training gehad welke ik zeker ga gebruiken op de werkvloer. Zet de klant vraag centraal en laat de werkvloer meewrerken. De training smaakt naar meer Lean Six Sigma

Score 10

De opleiding geeft mij meer inzicht in Lean Six Sigma.Alles werd helder uitgelegd.Vooral de praktijk case was erg leuk om te doen. Het eten is erg goed verzorgt.Dank je wel Bureau Tromp en misschien tot gauw.

Score 8

Goede training met goede trainer. De uitleg van de principes was helder hij heeft hierbij goed gekeken naar de verschillende niveau's van de deelnemers. Ook heeft hij goed rekening gehouden met wat de wensen waren van de deelnemers en deze in de training ingebouwd.

Score 8

Leuke, leerzame, laagdrempelige training. Goede combinatie tussen theorie en praktijk. Onze trainer Niels Maaswinkel gaf een duidelijke uitleg van de theorie, wel denk ik dat dit in een wat hoger tempo ook nog prima te volgen is.

Score 8

Goed was stijl van trainen. Goede interactie. Inhoud was ook prima maar er had meer in de dag gepast. Dat is ook belangrijkste commentaar. Het tempo was erg laag en daardoor minder efficient. Dat hoeft niet zo te zijn voor alle deelnemers. Het kan dus ook een aanbeveling zijn om meer op niveau te scheiden.

Score 10

Een hele leuke opleiding en super leerzaam. Ik heb de training direct toe kunnen passen. Vele obstakels heb ik kunnen overwinnen door efficiënt te werken dmv Lean. Ik raad een ieder aan om de training te volgen.

Score 8

Een hele leerzame training met veel interactie met de groep, voorbeelden uit de praktijk en goede oefeningen die de stof duidelijk maken. Een training die zeker aan te raden is. Het examen is een mooie afspiegeling van de stof. De oefen examens op de site zijn echter wel wat anders dan het echte examen. De locatie was daarnaast ook goed verzorgd.

Score 8

Veel ervaring met praktijk en goede uitleg die verband houden met dagelijkse werkzaamheden. Erg prettig dat er veel tools aanbod komen en een fijne trainingslocatie (BCN Amsterdam). Slides zijn soms wat slordig en het examen kan beter.

Score 10

Leuke en waardevolle training met leuke praktijkvoobeelden. Ook door ervaringen van de andere deelnemers van de training kun je veel leren. Tijdens de simulatie rondes zie je meteen hoe de geleerde stof toegepast moet worden.

Score 8

Zeer leerzame LSS Green Belt training met succes afgerond! Simulatiegames, video's en waardevolle informatie van een trainer uit de praktijk maken te training helder en goed te volgen. De locatie BCN A'dam met uitstekende faciliteiten is de kers op de taart.

Score 8

Interessante praktijkgerichte training! Veel interactie, ruimte voor eigen inbreng en ervaringen. Ik kan veel in mijn dagelijkse praktijk toepassen, zoals de aangereikte tools en de manier van lean-denken. Beveel de training van harte aan!

Score 10

De training werd op enthousiaste en deskundige wijze verzorgd door Rogier Kelderman. Alle basisaspecten van Lean Six Sigma Yellow Belt kwamen uitgebreid aan bod. Dit in combinatie met de beperkte omvang van de enthousiaste groep, de praktische oefeningen en de fijne locatie in MeetingPLaza Utrecht maakte het tot een leerzame en inspirerende dag.

Score 10

De Yellow Belt training was erg interactief en had een prettige theorie/praktijk verhouding. De basiskennis over LeanSixSigma die in de training werd gegeven, is direct bruikbaar in de praktijk. Trainer (Niels Maaswinkel) is enthousiast, brengt humor in de training en presenteert de complexe inhoud laagdrempelig, waardoor de hele groep het snapte.

Score 2

Over de opleiding inhoudelijk ben ik tevreden. Helaas kan ik niet hetzelfde zeggen over Bureau Tromp zelf:- Door het inzetten van een onbekwame trainer ben ik gedupeerd. De trainer werd uiteindelijk van de training af gehaald en ik kon de rest van de training vervolgen bij een andere groep. Dit kostte me wel 4 extra dagen van mijn werk, die ik niet gecompenseerd kreeg door Bureau Tromp. Als ZZP'er is dit voor mij een schadepost.

Score 10

Goed te volgen cursus door uitstekende uitleg van zeer enthousiaste en vriendelijke trainer. Verhelderende kijk op de aanpak van procesverbetering. Locatie Meeting Plaza uitstekend, zowel qua lunch als bereikbaarheid per trein.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.