Score 10

Zeer duidelijk en luchtige uitleg gehad van Rogier. Hij doet zijn werk met veel enthousiasme en plezier! In de middag spelenderwijs veel geleerd over de stof. Deze dag kijk blik ik zeer positief terug.

Score 8

Een prettige en duidelijke training waarbij ik de basis heb kunnen leggen voor Lean Six Sigma. Ik kan hier nu mee aan de slag in de praktijk en processen verbeteren. Met dank aan de trainer, Edwin Krikke.

Score 10

Training is duidelijk, in een vlot tempo. Trainer geeft praktijk voorbeelden die het een of ander duidelijk maken. Locatie bij Utrecht Centraal is goed bereikbaar met openbaar vervoer. De cursus Lean Six Sigma Green Belt is een aanrader.

Score 10

3 sessies van 2 dagen is een mooie invulling qua tijdsdruk om in relatief korte tijd de LSS Green Belt onder de knie te krijgen. Goede opzet met genoeg herhaling, praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen om de inhoud goed en relatief makkelijke tot je te nemen. Edwin is een fijne trainer die de theorie goed kan uitleggen en verduidelijken met goede praktijkvoorbeelden. Net geen 10, er moet tenslotte iets te verbeteren blijven. Verbeterpuntje is een begrippenlijst, met name omdat een aantal begrippen zowel in Nederlands als Engels en soms met verschillende synoniemen worden gebruikt. Verder zou het leuk zijn om ook templates te ontvangen van de verschillende tools/documenten om deze gelijk in de praktijk te kunnen toepassen

Score 8

Edwin is een positief ingestelde en zeer motiverende trainer. Hij houdt ook rekening met de leerbehoefte van de cursisten door veel ruimte te geven in het vragen stellen. Door vele voorbeelden uit zijn eigen omgeving/werkveld te geven, maakt hij de theoretische leerstof meer visueel.

Score 8

De cursus is mij erg goed bevallen. De professionele enthousiaste trainer had kennis van zaken en gaf ook iedereen de ruimte om zijn of haar ervaringen te delen met de rest.

Score 8

Hele fijne training gevolgd en gelukkig gewoon lekker dichtbij in Eindhoven. Dagelijks kreeg je een samenvatting van alles wat die dag behandeld werd en een vooruitzicht op de volgende training. Digitaal, waardoor je makkelijk alles kunt opslaan. Er is aandacht voor je wanneer zaken niet duidelijk zijn en dat zelfs buiten de trainingen om. Super! Zeker een aanrader.

Score 10

Goede introductie. Het heeft me aan het denken gezet over hoe te werken. De voorbeelden en oefeningen zijn duidelijk. De afwisseling van 'hoorcollege', video en oefeningen maken het een leuke dag. Uitstekende trainer.

Score 10

Inhoud prima, visueel en auditief als leren via doen gingen hand in hand waardoor het prima te volgen was. Wil graag nog meer de diepte in ga kijken voor een vervolg.

Score 8

Ivar toonde zich een professioneel trainer die met een duidelijke structuur plus een kleine aanpassing inhoud neerzette in een diverse groep cursisten. Met complimenten voor de groep wist hij enthousiasme te kweken en respect binnen de groep. Gezien de korte duur van de cursus is dit een mooie prestatie.De inhoud pas goed binnen dit korte tijdsbestek en vult de theorie goed aan.

Score 8

Prima training voor een eerste kennismaking met Lean en Six Sigma.Maar als je vooraf al weet dat je hier verder in wil, sla dan de Yellow Belt over en ga meteen met de Green (of Black) Belt aan de slag. Elke Belt-training bevat immers dezelfde eerste kennismaking.

Score 8

Goede introductie, goed overzicht. Leuke praktijkopdracht (De Filterfabriek).Verbeterpunt: in de ochtend hebben we allemaal per type 'waste' twee voorbeelden bedacht die voorkomen binnen ons bedrijf. Met de resultaten daarvan zou meer gedaan kunnen worden. Misschien werd het snel afgerond ivm beperkte tijd, maar juist die dingen waren van directe relevantie voor ons bedrijf.

Score 10

De yellow belt training vormt een prima basis om de stap naar green belt te maken. Met de opgedane kennis kunnen we nu al concreet enkele acties tot verbetering starten.

Score 8

Duidelijk en helder gebracht. Soms iets moeite met de vertaling naar engels omdat de ploeg niet volledig nederlands sprak. Effectieve trainingtijd niet erg lan maar de yellow bekt omvat ook nist erg veel. Misschien meer ruimte om wat eigen bedrijfs verbeteringen alvast te bespreken.

Score 10

Rogier is een fijn en rustig person en hij heeft onze groep goed ingeschat. De training was modern en relaxt en mede daardoor erg leerzaam. De groep was constant aan het meedoen. We hebben nu een goed beeld van de basics van Lean Six Sigma.

Score 8

tip: groep in de ochtendsessie meer bij de les houden waardoor er in de middag minder gas gegeven hoeft te worden. Hierdoor is er meer tijd voor de belangrijke onderwerpen in de middag.Top: goed opgezette training met kundige trainer

Score 10

Prima! Goede en heldere presentaties en uitleg. Alhoewel ik zelf al in het (verre)verleden in company ben opgeleid in de LEAN werkwijze was deze dag een goede 'herintrede' in de materie die ik een paar jaar niet meer heb kunnen uitoefenen. De dag werd met veel ambitieuze met vrolijkheid gegeven.

Score 10

Leerzame training met een leuke en enthousiaste trainer die duidelijk lol heeft in zijn baan en daarom de stof goed kan overbrengen. Goede voorbeelden en de praktijkoefening maakte het hele verhaal pas echt duidelijk

Score 10

Ivar heeft op een leuke manier de Lean Yellowbelt training gegeven. Zelfs na een dag werken en daarna nog de training, kon ik mijn aandacht erbij houden. Ik volgde de Lean cursus om de stof weer op te frissen en dat is gelukt.In de zin van het kan altijd beter / continue verbeteren een 9.

Score 10

Goed: Met enthousiasme wordt de stof verteld, met praktijk ervaring wordt uitgelegd wat er gedaan kan worden om het proces te verbeteren. Stabiliteit wordt gezorgd door de kennis uit te leggen. De kwaliteit en snelheid wordt aangepakt door een goede praktijk oefening. Dit levert de waardetoevoeging want de stof blijft hangen. Ik ga het zeker gebruiken.Materialen werkten en waren goed aanwezig. De presentatie werd goed gegeven, Ivar wist alles uit zijn hoofd. Ook onthield hij wat hij had gezegd van de vorige training.

Score 8

Op 14 en 21 september heb ik Lean Six Sigma Yellow belt training gevolgd. De trainingen waren goed verzorgd. In de eerste training heeft Ivar de 5 basis principes van Lean/Six Sigma behandeld en hoe we de 8 verspillingen in de praktijk kunnen herkennen. In de tweede training hebben we een resume gehad. Daarnaast een bedrijf gesimuleerd en geoefend hoe we Lean kunnen toepassen in de praktijk. De trainingen waren leerzaam. Je krijgt verschillende tools mee om zelf aan de slag te gaan. Echter had ik graag meer diepgaande informatie hoe je Lean projecten kunt opzetten.

Score 8

Ik vond de training erg leuk, leuk gedaan door Florike met hele praktische voorbeelden en goed te begrijpen en volgen. Persoonlijk had ik meer diepte en inhoud gewild, maar Florike gaf duidelijk aan dat hiervoor eigenlijk de volgende belts gevolgd moeten worden. Wat mij betreft hadden sommige onderdelen dan ook wel iets sneller gemogen zodat er iets meer theorie gegeven kan worden. Locatie was voor mij prima!

Score 10

De Yellow Belt training van Florike was erg vernieuwend, uitdagend en leerzaam. Vooral de simulatie was een echte eye-opener, en de trainer wist veel praktijkvoorbeelden en -oefeningen te geven. Ik ben dan ook zeer gemotiveerd om verder te leren!

Score 8

Korte cursus, geeft goede indruk van Lean. Florike is erg enthousiast en geeft erg duidelijk uitleg. Aanrader voor iedereen die meer wilt weten over Lean. Green Belt is de volgende stap en voor velen toch een betere optie.

Score 8

Goed tempo in de training en Rogier is een zeer kundige BB. Zijn enthousiasme werkt in het voordeel bij de Lean toolset. Locatie en de lunch tip-top. Wat beter kon was de aandacht voor statistiek, die was wat onderbelicht. De opleiding motiveert zeker tot meer!

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.