Score 8

Leuke training. Ik had zelf al veel van dit in mijn opleiding gehad, dus niet heel veel geleerd. Wel goed dat iedereen van de afdeling nu weet waar het over gaat.

Score 10

Met veel plezier/interesse de opleiding gevolgd en met goed resultaat mogen afsluiten.Persoonlijk heb ik wel wat moeite (gehad) met het volgen van het statistiek gedeelte en daar had iets meer tijd aan besteed mogen worden.

Score 10

Als blanco ging ik de cursus in en dit was zeker niet meer het geval na de cursus. Door de duidelijke presentatie, uitleg en voorbeelden is het mij nu goed duidelijk wat Lean Six Sigma inhoudt. Karan was erg enthousiast en erg duidelijk. Door het spel in de filterfabriek leer je gelijk heel anders naar een proces kijken en zie je snel wat er allemaal eigenlijk overbodig kan zijn in een proces. Het is lastig maar het zou helemaal mooi geweest zijn als er een proces vanuit de werkvloer geoefend zou kunnen worden. Waar ik zelf ook nog een beetje mee zit is hoe dit nou allemaal toe te passen op mijn eigen werkvloer.

Score 10

Het niveau van de training was prima, een enthousiaste en kundige trainer. De verhouding theorie en praktijkopdrachten waren zeker gezien het maar een dag was prima en een echte eye opener. De locatie kon beter met name de stoelen waren slecht en de regelmatige pauzes waren dan ook prima om ook dit op te vangen.

Score 10

leuke, nuttige training, met dank aan de enthousiaste/inspirerende trainer. Duidelijke uitleg en goede koppelingen naar de eigen werksituatie. De locatie (De Tamboer Hoogeveen) en lunch waren perfect. De opbouw/indeling van de dag stak goed in elkaar.

Score 8

Zeer inzichtelijke cursus. Ik denk zeker dat ik een aantal zaken in de praktijk kan gaan toepassen.TOP: afwisseling tussen luisteren en zelf actief bezig zijn. Vooral de filterfabriek was erg leuk om te doen.TIP: De groep cursisten laten nagaan wat er meer LEAN kan bij onze afdeling

Score 8

Kor zorgde voor goede sfeer. Complimenten dat hij al onze namen direct kon onthouden!Erg fijn dat er na elk uur 10 minuten pauze even een pauze was.Zowel theorie als praktijk was goed te volgen en genoeg ruimte voor vragen en opmerkingen.Locatie De Tamboer als altijd erg prettig en de lunch was wederom prima verzorgd!

Score 10

Zeer tevreden.Het was een inspirerende training met veel interactie. Armand heeft duidelijk veel kennis en de wijze waarop hij training geeft zorgt dat het goed beklijft en weet dit met voorbeelden ook makkelijker in de toepassing te visualiseren.

Score 10

Goede training waarin je het theoretisch kader ontvangt met betrekking tot procesverbeteringen. Armand is een ervaren trainer met goede praktijkvoorbeelden. Veel geleerd en met plezier naar elke training gegaan! Bedankt!

Score 8

Kor is ter zaken kundig en weet dit goed over te brengen naar de groep. Weet de aandacht van de groep goed vast te houden en herkent het niveau van de groep, waardoor het begrijpbaar blijft. Enige terughoudendheid in de details van eerdere opdrachtgevers (bijv. fishbone van de begrafenisondernemer) is m.i. wenselijk, daar dit bedrijfsinformatie betreft die men liever binnenshuis houdt.

Score 8

Ze interessante materie wat we als organisatie veel me kunnen. Ook de wijze van presentatie/uitleg was fijn, afgewisseld met pauze zodat je continue fris blijft. De uitleg van de diverse tools is een goede zet.

Score 8

Goede sfeergoede uitlegsoms wat lange zijpaden, maar dat vond de groep niet ergNiveau goedHet zou fijn zijn om lesmateriaal in de vorm van geschreven tekst te hebben de links in de presentatie 'lees meer' heb ik niet aan de praat gekregen

Score 10

Veel geleerd, veel gelachen en vooral veel geconfronteerd. Armand combineert een down to earth mentaliteit met heel veel kennis uit praktijk en theorie, dat geeft een hele mooie combinatie. Ik kijk terug op 6 leerzame dagen.

Score 10

Vond de training heel interessant en op een leuke manier verteld. De docent is leuk en heeft een goede kennis van de onderwerpen. vooral de vele praktijk opdrachten die Sander deed waren erg leuk en leerzaam om te doen.

Score 10

Ik heb de training als bijzonder leerzaam ervaren. De teainingslocatie was goed verzorgd en de interactie met en van de groep heeft bijzonder bijgedragen aan het succesvol afronden van de training.

Score 8

Een aaneenschakeling van termen en kreten die we allemaal wel eens gehoord hebben maar in het verband van Lean en Six Sigma bij elkaar gebracht brengt het heel interessante en zelfs onverwachte inzichten. Leerzaam en interessant om aan deel te mogen nemen.

Score 10

De Filterfabriek....een eyeopener. Geweldige cursus veel geleerd, de hele dag geboeid geweest. De vertaling naar de praktijk is de volgende stap, maar genoeg handvatten gehad om daarmee aan de slag te gaan.

Score 10

Zeer interactieve dag, geen moment verveeld. De theorie goed in de praktijk gebracht, enthousiaste trainer.Goed om te zien dat er niet klakkeloos van een PowerPoint Presentatie werd afgelezen, maar juist uit het hoofd verteld met een flipover.

Score 8

Een érg goede training, theorie en praktijk gingen goed samen. De trainer voelde de groep goed aan en kon prima inspelen op de wens vanuit de cursisten. Ik kan deze aanbevelen!

Score 10

Ik heb Edwin ervaren als een enthousiaste, goede (inhoudelijk)trainer, die vanuit ervaring en persoonlijke overtuiging de cursus Lean Six Sigma (orange belt) gaf. Het mooie is dat er door de cursusdagen heen een koppeling wordt gelegd tussen Lean Six Sigma theorie en de processen die 'de cursisten' uit hun werkomgeving aangeven.

Score 10

Top: fijne trainer met fijn spreektempo, legt goed en duidelijk uit.Tip: nieuwe lesstof in de ochtend en herhaling in de middag. Fictieve organisatie die gehele training wordt gebruikt om geleerde tools op toe te passen.

Score 10

Top tijd gehad! Veel geleerd, vakkundig begeleid en met een goed gevoel afgesloten. Zin om de verworven kennis in de praktijk te brengen. Tips en tops zijn met Kor zelf besproken.

Score 10

Leuke enthousiaste training. Van een zeer goed niveau. Onze groep is erg op elkaar ingespeeld en dat kan best dominant overkomen. Edwin bleef rustig en nam ruim de tijd. Nu is het tijd voor de praktijk.

Score 8

Training gehad van Kor. Hij weet zijn enthousiasme en passie voor Lean Six Sigma erg goed over te brengen. Al was de versnelde training best aanpoten, als 'nieuwe' greenbelt kijk er naar uit om in de praktijk aan de slag te gaan!

Score 10

Nuttige training met prettige docent. Goede mix van theorie en praktijk. Strak tijdschema, hoewel vrij veel tijd voor beginfase, met voldoende breaks, waardoor de aandachtsboog op peil blijft.En door terugkomdag en opnemen in structuur (weekstart) is de kans dat e.e.a. wegzakt door dagelijkse routine een stuk kleiner.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.