Score 10

Sander weet op een heel enthousiaste wijze zijn kennis over te brengen. Hierbij voelt hij de groep zeer goed aan en maakt gebruik van overzichtelijke flipovers in plaats van de standaard dia’s.

Score 10

De lessen waren leuk en gezellig, zonder dat dit ten koste ging van de kwaliteit. De uitleg was helder (goed ondersteunt door veel visuele uitleg op whiteboards)en de voorbeelden sloten goed aan. De afwisseling met veel praktische oefeningen was goed. Het idee van ieder uur een korte pauze leek in het begin wat vreemd, maar bleek zeer effectief. Tip: kijk of het mogelijk is of men vanuit hun eigen projecten met voorbeelden kunnen komen bij oefeningen. Dan maak je direct de vertaalslag naar je eigen project.

Score 8

Leerzame training. Vooral de praktijkoefening was erg leuk.Deze had wat mij betreft wel eerder mogen beginnen.Volgende keer verdieping door praktijkvoorbeelden.Getoonde video van broodrooster-man erg handig. Daar kan je wat mee.

Score 8

Het is een praktische training waarin ik veel heb geleerd over Lean en Six Sigma. Theorie over achtergrond en methodiek werd afgewisseld met filmpjes (voor meer inzicht in nut &amp noodzaak) het oefenen met werkvormen en het delen van praktijkervaring van de trainer en medestudenten. We hebben veel modellen toegepast om een verbetertraject mee te kunnen ondersteunen en zijn ook de statistiek ingedoken om de opbrengst van een verbetering mee te kunnen aantonen. We hadden een leuke, maar grote groep, waardoor de start van de training wat meer tijd in beslag nam, maar daarna kwam het tempo er goed in. Harm is een kundig en geduldig trainer. Ook locatie en lunch waren erg goed.

Score 10

Goede Lean Six Sigma training met aandacht voor vragen en voor energieverdeling over de dag (moeilijke onderwerpen 's ochtends). Theorie afgewisseld met goed gekozen filmpjes en oefeningen. De sfeer in de groep was erg goed en open. Dat kan alleen met een trainer die dat zelf ook uitstraalt. Verbeterpunten die door de groep genoemd zijn, zijn opgepakt.Nog een laatste tip: een goed LSS boek in de training verstrekken.

Score 10

Goede training met juiste focus en verhouding praktijk &amp theorie. Trainingsmateriaal is van goede kwaliteit. Aandachtspunt is om goed te letten op het niveauverschil binnen de groep en te zorgen dat dit verschil niet te groot is.

Score 10

Praktische cursus met veel tools &amp tups. Docent had ook bruikbare voorbeelden dus het vast een heel heldere leuke cursus! Locatie was prima heerlijke lunch dus dat is altijd goed.

Score 8

Er heerste en prettige sfeer waarin ruimte was voor ieders inbreng en vragen. Er was voldoende afwisseling in werkvormen. De training heeft me met name een kennismaking met Lean gebracht en me aan het denken gezet. De praktijkvoorbeelden zijn een verrijking voor de training, deze voorbeelden maken de materie levendig waardoor het goed beklijft. Doordat de tijd drong kwam de Value Stream Mapping beperkt aan orde, dat was jammer.

Score 10

Sjoerd gaf een zeer aangename en nuttige Lean six sigma yellow belt cursus. De cursusleider was enthausiast en het materiaal was goed te volgen en werd helder uitgelegd. Ik kijk nu anders tegen processen aan.

Score 10

Leuke cursus! Veel sprekende voorbeelden bij de leerstof. Duidelijke uitleg van lean &amp six sigma en veel mogelijkheid tot vragen stellen. Ook werd er goed ingegaan op persoonlijke situaties. Enthousiaste en duidelijke begeleider.

Score 10

Zeer interactieve training, waarbij ook gevraagd werd naar praktijkvoorbeelden. Ondanks dat de training maar een dag duurde, hebben we veel kennis opgedaan over Lean. Ook werd er een Leangame gedaan, wat echt een eyeopener was. Top!

Score 8

Nicolas wist zeker waar hij over sprak.Ik had zelf al wat basis kennis, dus voor mij had de cursus nog meer verdieping mogen geven.Ik zou graag voor een vervolgcursus willen gaan

Score 6

Vond de LEAN training een overproductie aan afkortingen. Stof was droog. Reader digitaal miste een goede zoekfunctie. Reader op papier, miste een index, veel zoeken! paginanummers sheets op de beamer kwamen niet overeen met de reader. Veel zoekwerk! Kan echt beter. Dit was mijn VOC. Hopelijk doen jullie er wat mee.

Score 8

Heb een verkeerde link gekregen m.b.t. evaluatie green belt, maar ik deed de orange belt. Hoop geleerd, fijne docent. Wat niet fijn was:Heb 3 maanden van tevoren al ingeschreven. We vonden het raar dat je dan verplicht bent om binnen 2 weken te betalen. Bij telefonische navraag deed de receptioniste erg onvriendelijk hierover. Beter trek je 1 lijn voor alle cursisten door een vaste datum te geven voor uiterlijke betaling.

Score 8

Sjoerd is een prettige enthousiaste docent die op een duidelijke en professionele manier de basis over Lean Six Sigma bijbrengt. De inhoud sluit goed aan op het doel van de Orange Belt training. De nadruk ligt op Lean (is direct toepasbaar), wat betreft Six Sigma zou ik wel iets meer handvatten willen ontvangen om dit in de praktijk te kunnen brengen. Hiervoor is wellicht een Green Belt training aan te raden. Al met al een leuke en leerzame training.

Score 10

Leuke training en een goede trainer. Ik merkte dat de inhoud goed bleef hangen bij mij en bij de andere deelnemers door goede voorbeelden en heldere uitleg. De simulaties waren ook erg leuk om te doen

Score 8

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Duidelijke uitleg, voldoende tijd om zaken te bespreken en een leuke manier van lesgeven door Harm. Ik raad deze cursus zeker aan om de begin stappen van Lean en six sigma te leren

Score 6

Afgelopen Woensdag 3 April de Yellow Belt training gedaan. Veel stof om in één dag te behandelen, vooral als de dag pas om 9:30 u begint en om 16:00 eindigt, en als er veel koffiepauzes worden ingelast.Er hadden wat mij betreft meer accenten aangebracht kunnen worden in het materiaal (niet alles is even belangrijk), en ik had op sommige punten graag wat meer de diepte ingegaan.

Score 8

Ivar geeft een goede training, hij gebruikt goede voorbeelden. Hij legt de stof goed uit en hij brengt humor in. Mijn ervaring is zeer positief, ik zou Ivar aanraden bij anderen.

Score 8

Het was een duidelijke cursus en de trainer hield de groep goed geboeid. Voor de cursus is het wel fijn als de ruimte waar het gegeven wordt niet te krap is. De oefening aan het eind maakte het geheel net wat meer inzichtelijk.Leuk detail was het lijstje om het certificaat.

Score 10

Duidelijk trainingsmateriaal van te voren, tijdens de trainingen heldere en begrijpelijke uitleg. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk. Hierdoor goed om te zetten naar de dagelijkse praktijk Complimenten aan Ivar!

Score 10

Het was een interessante en leerzame training, leuk gebracht, met goede praktijkvoorbeelden. De training geeft je een duidelijk en gestructureerd beeld hoe om te gaan met proces verbetering aan de hand van Lean en Six sigma.

Score 8

Ik vind dat Kor inhoudelijk goed weet waar hij het over heeft en is geduldig met de groep. Wat ik persoonlijk fijner had gevonden was om wat minder stil te staan bij de spellen en wat meer stil te staan bij statistiek en daar mee te oefenen.

Score 8

Hele leuke en leerzame training mogen ontvangen bij Brunel via bureau Tromp. In samenspraak met de trainer gekeken naar de toegevoegde waarde van Lean binnen mijn en andere organisaties. Door duidelijke cases te behandelen en zaken concreet te maken heeft de training mij veel gebracht!

Score 10

Wat ik erg goed vond aan de training van Kor was zijn kennis en de manier hoe hij deze kennis overbracht. Daarnaast paste hij zijn manier van kennisoverdracht goed aan aan onze groep (informeel).

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.