Score 10

Enthousiaste story-telling waardoor de theorie is blijven hangen en ook meteen toepasbaar is in de praktijk. Goed verzorgd lesmateriaal/naslagwerk. Inhoud next level had wellicht even aangestipt mogen worden. faciliteiten prima.

Score 10

Erg leuke interactieve lesgeving, met veel praktijkgerelateerde cases. Niveau lag hoog, wat als positief ervaren is. Docent overtrof de verwachtingen en had aantoonbare ervaring in het onderwerp. Algemene ervaring over de cursus is uitstekend

Score 10

Jelle gaf uitstekende begeleiding en wist een goede balans te bewaren gedurende de dag. Hij kon alles goed uitleggen en liet geen vragen onbeantwoord. De training was uitstekend verzorgd. Enkel het tempo had soms iets hoger gekund, maar dan had je wel tijd over gehad.

Score 10

Prettige persoonlijkheid, neemt de tijd en zorgt ervoor dat eenieder op de trein blijft meerijden. Zo heb ik het persoonlijk ervaren. Spreekt uit ervaring, richt zich niet enkel op het examen maar wil je echt iets bijbrengen!!

Score 10

Rustige training, waarschijnlijk door de vakantie. Maakte wel ruimte voor gerichtere aandacht. Jelle was een supertrainer met veel ervaring en hele relevante voorbeelden. Ik weet nu wat het idee van Lean is (en Six Sigma). Door de training krijg ik meteen zin om aan de slag te gaan en mij hierin verder te ontwikkelen.

Score 10

Een hele leerzame Yellow Belt training gevolgd van Massimo Schutte. Je kon duidelijk merken dat hij een ervaren Belt trainer is met veel kennis van zaken. Hij gaf heldere antwoorden op de vragen die er waren (vaak inclusief praktijkvoorbeelden). De vele interactiemomenten tussendoor zorgde voor een directe toepassing van de stof waarbij je ook in je eigen werkproces ging kijken hoe Lean ingezet kan worden. Dit was erg fijn omdat de inhoud hierdoor niet alleen beter beklijft maar het je ook nog eens meer inzicht geeft in wat je nou echt met Lean kan. Tot slot nog een compliment voor de locatie: hoofdkantoor van Bureau Tromp in Utrecht. Goed bereikbaar en de inrichting van de zaal hield duidelijk goed rekening met de coronamaatregelen.

Score 10

De training was heel leuk. Jelle kon alles heel helder uitleggen, er was veel plaats voor vragen en uitleg. Ook de praktijkvoorbeelden waren goed. Ondanks dat we dit via Microsoft Teams moesten doen (i.v.m. Corona), was het goed te volgen en mee te doen. De training was heel verhelderend en leuk om mee te werken, en zeer toepasbaar op mijn werkzaamheden!

Score 8

Melano is een prettige docent. De training geeft een inkijk in de wereld van Lean. De curus ging digitaal. Dat ging voorspoedig, waarbij de simulatie wel lastig was. Wellicht kan dat anders. Als tip wil ik verder meegeven om meer praktijkvoorbeelden te bespreken. Zeker omdat dit een eerste kennismaking betreft helpt dit om enthousiast te maken.

Score 8

Trainer bleef rustig, ondanks digitale onhandigheid deelnemers. informatie hoeveelheid en uitleg was goed. Een hele dag digitaal training volgen erg vermoeiend, ook omdat sommige onderdelen wat lang duurden doordat niet alles direct lukte met MIRO. Wat beter kan is tijdbewaking. Dus bijv. minder tijd aan de oefening besteden als dit uit dreigt te lopen.

Score 8

Een leuke training die ondanks de vanwege Corona noodzakelijke thuistrainsituatie en de nodige technische "uitdagingen" goed verliep. Ik vond het leuk om te zien hoe we digitaal toch samen konden werken in de MIRO omgeving hoewel dat best wennen en lastig was voor sommigen.

Score 10

Sharon weet de stof en zelfs statistiek interessant te brengen! De vele praktijkvoorbeelden maken het een praktisch toepasbaar geheel ipv enkel een theoretische benadering. Het cursusmateriaal was goed van opzet en de werkvormen waren erg afwisselend!

Score 8

Rekening houdend met de Corona omstandigheden vond ik het een leuke training. Natuurlijk is deze nog efficiënter als er interactie is, dat was nu niet het geval. Verder wil ik als tip nog meegeven dat er op voorhand misschien beter een indeling gemaakt kan worden op niveau/functie van medewerker. Op deze manier kun je, naar mijn mening, een hechtere groep vormen. Maar dit staat los van de trainer. Jelle legt goed uit, is lekker vlot en geeft goede praktijkvoorbeelden.

Score 8

Beste, Ik heb de les van Massimo als heel nuttig ervaren ondanks dat dit online was. De online les viel mij neit tegen en tevens was het mogelijk om vragen te stellen en disucssies te hebben.

Score 8

Melano geeft op een prettige manier les en legt de materie duidelijk uit. Er is ook voldoende ruimte om vragen te stellen. Helaas ging de oefening met de Miro applicatie niet lekker en bleven we lang in dat issue hangen. Dat zijn echter ook weer de perikelen van onlinec training. Daarnaast miste ik stukje agenda uitleg en gegeven tijd voor oefeningen. Verder top training gehad.

Score 8

Goede en heldere uitleg van alle principes e.d.Er was voor mij veel herkenbaar vanuit de praktijk maar ook zeker een aantal nieuwe handvatten.Dit smaakt naar meer dus ik verwacht oom voor green belt te gaan.

Score 10

Sharon is zeer goed in het overbengen van de stof. De trainingen zijn interactief en pragmatisch opgezet. I.v.m. Corona hebben we moeten overschakelen van training op locatie naar training vanuit huis. De kwaliteit is hiermee nooit verloren gegaan, chapeau!

Score 10

Een goede samenvatting van de mogelijke lean six sigma tool en hoe deze toegepast kunnen worden in de organisatie. Verder geeft Sharon op een fijne manier les, inspelend op de wensen en focus van de groep.

Score 10

Zeer goede ervaring. De training was duidelijk met goede voorbeelden bij de theorie. Trainster is enthousiast, ervaren en zorgt voor een relaxte sfeer. De beschikbare e-learning is gebruiksvriendelijk. Een tip is om meer oefenopgaven beschikbaar te stellen.

Score 10

Zeer positieve ervaring. Sharon legt de lesstof goed uit. Er is voldoende ruimte voor individuele vragen (zowel in groepsles als daarbuiten). De lesstof wordt op een gezellige manier gebracht wat resulteert in een goede groepssfeer. Tevens veel voorbeelden en afwisseling de lesstof (doe-opdrachten, filmpjes, theorie), waardoor de trainingsdagen voorbij vliegen.

Score 10

Ik heb de online training als zeer positief ervaren. Er was veel interactie tussen de deelnemers en de docent. Ook vond ik de online simulaties leuk en leerzaam. Na afloop kon ik nog even kort met de docent mijn aanvullende vragen bespreken. Ik ga zeker voor de Green Belt!

Score 10

Lidewij wist ons als groep ontzettend te motiveren, waardoor deze training een ontzettend leerzame, maar ook leuke ervaring werd. Ik heb veel inzicht gekregen in deze twee dagen, helemaal top!

Score 8

De Lean six Sigma Black belt training heeft mij meer gebracht dan ik oorspronkelijk dacht. Massimo heeft mijn ogen geopend op een aantal vlakken zoals stakeholders, strategie, draagvlak en het vinden en analyseren van meetgegevens. Ik vind hem een goede docent. Doordat ik een wat tragere leerling was, had ik soms wat moeite om alles bij te benen. Een goede leeromgeving waarbij het mogelijk is onderwerp voor onderwerp te leren en te kunnen toetsen als voorbereiding voor de toets, vind ik wel een must. Dit ontbreekt helaas. Ik heb 900+ sheets samengevat naar 100 pagina's om alles goed te kunnen leren. De eerste paar lessen waren erg simpel, de laatste lessen waren moeilijk. Het liefste had ik gezien dat deze training met een korte cyclus volgens DMAIC zou lopen. Waarbij het behalen van het Black Belt certificaat de klantwens is. Gewenste situatie: Er een 0 meting gedaan wordt van de kennis van de student. Hieruit een analyse rolt welke onderdelen nog geoefend kunnen worden. De student zichzelf kan verbeteren door online te studeren, te toetsen en vragen te stellen in de klas. En de Control de echte toets is. Wat ik heb geleerd ben ik tevreden over en ik zou zeker nog een keer een training willen volgen bij Bureau Tromp. Op naar het praktijkexamen!

Score 10

Melano heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt. Wat een ontzettend leuke training was dat. De stof werd op een begrijpbare manier overgebracht. Theorie en praktijkopdrachten wisselden elkaar af, waardoor ik sneller inzicht kreeg in de Orange belt materie. Super gedaan Melano!

Score 8

Goed overzichtelijk verhaal. Duidelijk uitgelegd wat Lean precies inhoud en met een goed eind voorbeeld (koffiefiltersfabriek)in praktijk gebracht hoe je lean kunt toepassen.Wellicht tijdens presentatie iets meer voorbeelden benoemen, om het visueler te krijgen.

Score 10

Goed: Veel schakelen naar de prakijk. Goede en ervaren trainer is Massimo Schutte. Locatie ook prima. E-learning Green Belt 100%Wat kon beter: Aansluiting van Green to Black Belt sloot niet altijd even goed bij de volledige Black Belt. Groep ging namelijk tegelijk op op sommige dagen. Groepsgrootte van 14 personen net te groot. Terwijl er ook max 12 personen zouden zijn. E-learning Black Belt nog minimaal

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.