Score 10

Een inspirerende training met zeer gemotiveerde en motiverende trainers!

Score 8

De statistiek verdelen over meerdere dagen

Score 6

Minder slides, tekst iets meer to the point. Of ipv 6 volle dagen meer halve dagen.

Score 8

Ik vond Rob echt top! Hij mag wel iets strenger zijn. Ik snap dat je wilt dat iedereen het haalt maar ik vond dat sommige presentaties niet veel met Lean te maken hadden en de twee lean tools die we moest gebruiken kwam niet bij iedereen terug.

Score 8

Ik vond de training veel leuker dan ik van te voren had verwacht. Dat komt door de groep mensen waarmee we waren, maar zeker ook door Rob.Ga vooral zo door!!

Score 10

er is een hele Goede balans tussen theorie en praktijk

Score 8

Iedereen ontvangt een certificaat, maar is dat ook verdiend?

Score 10

Inhoudelijk een prima training, uitstekende trainer en een hele slimme samenstelling van de groep. Alle presentaties gaven interessante en verrassende inzichten.

Score 8

Pas communicatie (taal en taalgebruik) aan op doelgroep. Engelstalige video's waren niet altijd goed begrepen en termen als 'verbetering bedrijfsprocessen' in de mail ter voorbereiding op de cursus zorgde voor onnodige stress. "wat zou je willen verbeteren op je werk' vraagt hetzelfde en zou beter worden begrepen.

Score 8

Ik liep er persoonlijk erg tegen aan dat wij veel tijd gestoken hebben in de presentatie en dat anderen helemaal niks hadden, zelfs geen presentatie. Als je helemaal niks hebt uitgewerkt hebt is misschien een certificaat niet op zijn plaats en niet eerlijk tegenover anderen die er veel tijd in hebben gestoken.

Score 10

Perfect geregeld. Goeie trainer. Behapbare brokken. Heel fijn!

Score 10

Wellicht teksten (wat is wat) vanuit presentatie /e-learning en boek gelijk trekken. (Teveel variatie)

Misschien wat Praktijk opdrachten

Score 8

Het was heel fijn dat Rogier vaak de klantvraag ophaalde (hoe wij het vonden/wat anders kan of wat wij zouden willen/ waar onze behoefte lag). Ook betrok hij de "minder aanwezige" cursisten erbij, zodat iedereen actief betrokken werd bij de training.

Iets grotere vergaderzalen in Coronatijd

Faciliteiten kunnen beter

Ik vraag nu het goed zo

Materiaal was perfect verzorgd

Score 8

Betere focus op lunch en structuur in training

Score 8

Facilitair: niet alle meeting rooms even geschikt, lunch niet goed geregeldTraining: duidelijke agenda delen aan begin van de dag, teveel niveau verschil tussen trainees

Tip: oefen klassikaal 1 proefexamen

Score 10

Meer tijd tussen training en examen zodat de opgedane kennis meer beklijft.

Score 10

Beperking stof indien niet relevant voor examen (mogelijk als addendum)

Score 8

Ik vond dag 5 en 6 erg traag doordat ik vooruit had gelezen. Deze dagen zouden korter kunnen of in een.

Geen

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.