Score 6

Meer samenhang tussen lean & agile

Score 10

Was top. Wel veel materie voor twee dagen!

Score 10

Ik zou inventariseren in welke vakgebied de deelnemers zitten en als het kan de stof een beetje daarop aanpassen.

Score 10

Prima training, materiaal is qua inhoud goed, echter soms een klein lettertype in de PowerPoint. In de slides met veel witruimte graat groter font gebruiken.

Prima verzorging

Nvt

Score 8

Goede introductie voor Lean, misschien iets meer tijd

Score 8

Goed dat de training flexibel was, speelt goed in op wensen en vragen van cursisten

Score 10

Sommige voorbeelden liggen er wel erg bovenop. Als je merkt dat de groep het snel doorheeft, kan je iets sneller door de voorbeelden heen gaan. Voorbeelden waren wel erg grappig. Maar misschien 1 makkelijk en dan 1 wat moeilijker.

Score 10

Tops: goede trainer, relevante voorbeelden, herkenbaar en goede afwisseling tussen theorie en praktijk Tip: iets beter tijdmanagement

Geen

Score 10

Energieke trainster! Maakt alles goed tastbaar en voorstelbaar, heeft duidelijk ervaring met het geven van deze training. Oefeningen waren een hoogtepunt!

Score 8

Materiaal (incl. Datasets) moet inhoudelijk en taaltechnisch beter.

Score 8

Iets meer vergelijkbare bedrijven bij elkaar op de training

Score 8

Top: goed geluisterd naar wat voor ons interessant/nuttig is!Tip: iets meer structuur en overzicht zou misschien nog helpen (vooruitblik en terugblik).

Score 8

Iets meer voorbeelden uit het onderwijs. Waar de groep in werkt.

Score 8

Goede mix van theorie, praktijkervaring trainer en de interactie met alle cursisten was goed! Voorkennis van statistiek was in onze groep zeer divers en door deze materie is vrij (te) snel heen gestapt. Toetsvragen en mogelijke antwoorden hierop mogen scherper.

Score 6

Digitaal trainen - kennis vd techniek om te faciliteren verbeteren. Studiemateriaal nalopen op taal.Vraagstelling - discussie over antwoord zou niet moeten kunnen. Kennis statistiek was in de groep soms beter dan bij training en dan m.n. gegeven uitleg. Trainer voelde groep en behoefte vd groep niet altijd goed aan.

Score 6

Rommelige slides schoonmaken. Meer structuur toepassen in slides en verhaallijn.

Geen. Het was erg goed.

Score 6

Leuke training met veel handvaten. Trainer probeert er het beste van te maken (break out rooms en Miro). Jammer dat het online was. Zeker aangezien het veel theorie is. Heel veel powerpoint slides wat het af en toe een vertel verhaal maakt ipv een gesprek.

Score 8

Ik merkte dat ik dag 2 behoefte had aan een meer geplande lunchtijd.

Score 10

Goede afwisseling luisteren en doen. Interessant.

Score 8

Ik vond het een leuke training, veel interactie en leuke afwisseling met filmpjes en oefeningen.

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.