Pittig, dan met name het Six Sigma gedeelte

Fedor als trainer is fijn en benaderbaar. De materialen zijn prima, indeling dag 6 voelt een beetje gek: je wilt gewoon heel graag door het examen waar je voor geleerd hebt. Fijn: veel praktische voorbeelden

Gezellig

Leuk interactief. Genoeg ruimte voor input.

Zeer leerzaam

Veel geleerd Veel geoefend

Leerzaam en veel lol gehad

Dit waren precies de lessen die ik nodig had om mijn Lean kennis naar een hoger niveau te brengen. Goede groepsdynamiek, toffe juf en veel nieuwe inzichten.

Arnold Bianchi is fantastische trainer die helder en duidelijk de lean methodiek kan uitleggen. Veel voorbeelden uit de praktijk en leuke oefeningen om een helder beeld te krijgen. Ook creëerde hij een veilige omgeving waarin iedereen mocht zeggen en vragen wat in diegene opkwam.

Goede cursus

Het was een goede cursus op een leuke manier gegeven door Arnold. Wel miste ik diepgang in de stof, of misschien wat uitdaging.

Top ervaring op naar meern

Ik vond de tweede dagen heel leerzaam. De uitleg was duidelijk en de interactie met mijn studiegenoten was heel leuk om mee te maken. Ik wil graag door stromen naar de green belt om mijn kennis nog meer te vergroten. Ik wil in het bijzonder Fedor bedanken voor zijn excellente manier van les geven. Groet! Anwar de Groot

Hele interessante training met veel toepasbare tools

Leuke en interessante training die mij veel kennis en energie geeft om t projecten op te pakken en elke dag te blijven leren en te verbeteren, samen met collega’s

Inspirerend en geeft handvatten

Remco is een fijne leraar en de stof is interessant. Er zijn veel modellen en principes die ik direct wil gaan toepassen. Het enige wat ik merk is dat voorbeelden vaak makkelijker toepasbaar zijn op bedrijven/organisaties met productielijnen.

Hele nuttige training

Gegeven door een zeer ervaren en goede trainer. Je gaat op een behoorlijk tempo door de stof heen, en die is best pittig, maar Remko begeleidt je er goed door heen

Zeer interessant en leerzaam

Leerzaam maar veel afkortingen en tools die op elkaar lijken

Fantastisch

De training was zeer interessant en leerrijk. Het werd op een professionele en interactieve manier gegeven, wat de betrokkenheid vergrootte. Wat mij betreft zou er nog iets meer aandacht mogen worden besteed aan de theorie. Ik waardeer het enorm dat de trainer openstaat voor suggesties en verbeteringen, en dat hij de tijd neemt om alles helder uit te leggen wanneer iets onduidelijk is.

Leuke interactieve training

Veel praktijk voorbeelden over de processen processen die vaak in een productieproces van toepassing is en minder op dienstverlening.

Prettige enthousiaste trainer

Enthousiaste trainer die de materie helder uitlegt. Prettig tempo tijdens de trainingsdagen met veel afwisseling.

Creëert een andere manier van denken

Green belt training geeft je echt inzicht in een andere manier van denken. Niet direct op zoek naar een oplossing, maar eerst goed in kaart brengen. Goede duidelijke stof met voldoende partijkoefeningen..

Waardevolle training voor mijn ontwikkeling en ontwikkeling in mijn rol als projectleider

Het was een hele diverse en gevarieerde training. Uiteraard kunnen er altijd zaken beter of meer branche gericht, maar dat is ook lastig met veel branches. Oefenexamens meer overeen laten komen met het examen, het examen was veel duidelijker.

Leerzame training

Leuke training en fijne trainer. Stof kwam aardig goed over. Positief verrast en ga de proces skills meenemen in het team. Voor het nieuwe jaar heb ik al kennissessies ingepland staan om samen te gaan brainstormen over ons proces.

Training die denkwijze in je werkproces doet veranderen

Ik heb de training als goed ervaren. Tempo zat er soms goed in en veel verschillende structuren behandel. Fedor heeft de stof duidelijk overgebracht met veel passie en voorbeelden vanuit zijn praktijkervaring

Inhoudelijk leuk, inspirerend

Goede inhoudelijke opbouw, fijne afwisseling met praktijk en theorie. Ook fijn om ervaring van trainer mee te krijgen. Weet de groep te pakken en inspireren. Soms wat kritiek uit de groep maar Fedor weet dit erg goed aan te nemen en direct wat mee te doen. Gehele training triggert mij om de opgedane kennis en theorie toe te passen in huidig project als Projectleider.

Enthousiaste trainer, veel kennis en ervaring

Enthousiaste trainer, veel kennis en ervaring. Kwaliteit van de lesstof, beschikbaar gesteld trainingsmateriaal blijft wat achter, weinig diepgang.

Groei en ontwikkeling ontstaat als je hier bent en daar wilt komen

Praktische voorbeelden die de theorie begrijpend, leerzaam en interactief maken

Lot of value and good examples

Lot of energy and good teaching skills. I was never bored.

• Would you recommend us? Yes

Good

Information was shared in clear way, examples was very interesting.

• Would you recommend us? Yes

Compacte leerzame training door deskundige docent

Een fijne training met een goede balans theorie en actief hiermee aan de slag. De training is compact waarbij alle belangrijke onderwerpen toch voldoende belicht worden. Een deskundige en enthousiast makende trainer die de stof goed kan overbrengen met mooie aanvullingen uit de (eigen) praktijk.

Effectieve kennismaking met LEAN met toepassing a.d.h.v. leuke praktijkopdrachten

- Duidelijke kennismaking mer praktijk - Zeer fijn dat de theorie adhv leuke praktijkopdrachten is toegepast. Dat maakt de training nog waardevoller - Leon Hintzen is een zeer fijne, kundige trainer

Peppelkade 33

3992 AL Houten