Ik zou het fijn vinden om er nog 1 dag aan vast te plakken☺

Het was inzichtelijk

Meer cases

Score 6

Verbeter de pdf. Zitten veel fouten in, dubbele sheets en opmerkingen. En hou deze gelijk voor alle deelnemers en de trainer.De training zou ook meer gestructureerd gegeven moeten worden, dus in de juiste volgorde met daarbij duidelijker een inhoudsopgave. Ik miste nu de kapstokjes

Score 10

Het is makkelijker als het werk gerelateerd is.

Goed praktijk gericht

Ging goed

Score 6

De slide deck bevat teveel fouten. Zowel spelfouten als inconsistenties. Advies is om de slide deck eens grondig door te lezen. Daarnaast werden niet alle slides behandeld tijdens de training. Niet alle slides zijn voldoende duidelijk voor de zelfstudie waardoor veel extra research op internet nodig was.

Score 8

Betere volgorde in de presentaties. ( pdf)

Score 8

Check voor het begin eerst de systemen in de opcos voor het begin

Score 10

Zeer leuke en leerzame training

Score 8

Trainingsmateriaal bevat veel fouten en veel dubbelingen. Ook had niet iedereen hetzelfde materiaal in de online omgeving.

Score 6

Geen vragen kunnen inzien na afloop van het tentamen is een duidelijk minpunt. Meer structuur en conceptueel les geven.

Score 8

Veel voorbeelden en filmpjes gericht op productieomgeving.

****

De training was perfect.

Onze groep had 8 deelnemers, dit vond ik een fijne grootte

Score 6

PowerPoint verbeteren: spelfouten eruit, fouten in sommen er uit, correctie in slides uitleg Tim woods (zijn omgedraaid), slides zijn niet altijd self explonatory, meer voorbeelden of oefeningen van lastige zaken (bv type 1 en 2 fouten, WIP berekeningen, etc). Het lijkt alsof het document nog niet af is, terwijl dat gewoon klaar zou moeten zijn.

Score 8

Gebruik vooral wat er in het bedrijf gebeurd en stel daar de les op in

Score 8

Wat problemen gehad met het opstarten (computer, verbinding) en voordat de training gegeven wordt een rondleiding voor de trainer

Score 10

Beginnen met de rondleiding zodat we cursist en cursusleider dezelfde taal spreken. Sommige afdelingen zijn al goes op weg

1e dag heel kort, 2e langer. Liever 2 dagen dezelfde lengte

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.