Leuk

Score 8

Tips praktijk voorbeelden van lean toepassen binnen een culturele organisatie / DMO

Score 10

Fijn dat we ook geoefend hebben ( filters, Lego, letterspel)

Score 10

Was een interactieve training met kleine haakjes om lean op te gaan pakken in praktijk.

Score 8

Vond het intressant en werd leuk gebracht.2 daagse cursus met toch veel informatie om mee aan de slag te gaan.Heb het goed ervaren

Score 10

Wees op tijd met eventuele cursisten af te kappen. Het kan soms wat lang duren als iemand een persoonlijke situatie uitlegt wat voor anderen niet toepasbaar is

Iets meer pauzes

Score 10

De interactie van Arnold is erg prettig. Houdt het levendig!

Score 8

Maak koppeling met het werkveld van de deelnemers. Dit gebeurde inde tweede dag meer

Score 8

Verbetering van lunch. Eigen keuze bij green belt in het verleden was prettiger.Mijn green belt certificaat lcs level komt niet overeen met het lcs level in het lcs online systeem. Meer oefenexamen vragen en eventueel elearnings zouden fijn zijn.

Score 8

Training goed geleidt door Marieke. Veel ruimte voor eigen input. Stof wordt door haar verduidelijkt en aangevuld met mooie praktijkvoorbeelden. Haar kennis op gebied van coaching en verandermanagement is voor mij een absolute plus geweest!Tip. Oefenexamens komen niet overeen met daadwerkelijke examen. Site werkt niet altijd stabiel. Niet altijd goed toegankelijk.

Score 10

de website is best wel instabiel

Score 8

Een duidelijker inzicht krijgen in de vorm van het tentamen.

Score 10

Heel inspirerend en leerzaam.

Score 6

Het is meer voor commerciële bedrijven

Geen

Score 8

groter lettertype slidesAanvulling met opdracht in eigen team om het toe Te passen. Nu is het nog Te vrijblijvend

Score 10

Koffiefiltergame vond ik erg leuk en leerzaam, echt heel goed om het zo inzichtelijk te maken.

***

Score 8

Probeer de theorie ook praktisch te maken, zoals ***** goed heeft gedaan.

Score 4

improve your homepage to be more userfriendly

Score 6

Make sure everyone has access to the training documents before starting the training

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.