Score 6

Het is fijn om een proces in kaart te brengen als basis van de training ipv als afsluiting

Score 6

Dieper op de inhoud gaan

Score 6

Beginnen met een proces beschrijven (kort 10 max 10) kennismaking inkorten. Dan theorie en dan proces nog eens bekijken oid.Dank voor training!

Score 4

sneller door de presentatie gaan

Score 6

Meer interactief. Zelf processen in kaart brengen

Score 6

Maak het informatieve deel wat concreter met voorbeelden uit 'onze' praktijk. Nu was het iets te generiek.

Score 8

Wellicht een klein projectje binnen het bedrijf uit kiezen om samen over te brainstormen.

Score 8

Leuke cursus! Af en toe mocht het tempo iets hoger liggen. Praktijkopdrachten zijn interessant en tillen de theorie naar een hoger niveau

Score 10

Ik zou nog wel wat meer voorbeelden willen zien van Lean oplossingen voor digitale producten/processen.

Score 10

Goede afwisseling tussen theorie en opdrachten. Dit maakt het goed behapbaar. Tijdsduur was ook prima

Score 6

Training inkorten. Ik denk dat de theorie prima in 3,5 dag gedaan kan worden en 4e vd dag afsluiten met examen ook.

Score 8

Prima geregeld ik heb 4 sterren gedaan zodat jullie ook altijd nog kunnen verbeteren.

interessante training met Leuke praktijkvoorbeelden

Score 8

De lessen waren duidelijk en goed verdeeld.

Score 8

Gewoon prima, maar niet veel meer dan dat

*****

De cursus had in 3 dagen gekund

Score 10

Top: interacties en duidelijke uitleg

Ga zo door...

Score 8

Gebruik andere oefeningen en voorbeelden voor de Orange en Green training. Heb ze beide gevolgd en deze zijn identiek. Er zal vast ander materiaal te vinden zijn

Score 8

Mooie mix van theorie en praktijk

Score 8

Willem-jan heeft een duidelijke uitleg gegeven door zowel in praktijk bezig te zijn en de theorie.

Score 8

Slides maken per onderwerp ipv per dag. Slides zijn soms warrig om te studeren omdat ze van lean naar DMaIC springen.

Score 8

Slides mogen iets duidelijker. Niet altijd even goed te reconstrueren na een tijdje.

Score 10

Het was fijner geweest om de twee trainingen korter achter elkaar te hebben, al lag dat niet aan de trainers

Peppelkade 33

3992 AL Houten

Over Bureau Tromp

Het kan beter. Bij Bureau Tromp weten we dat het beter kan, en vooral hoe het beter kan. Daarom helpen we je graag de prestaties en resultaten van jouw organisatie te verbeteren. Door processen slimmer en efficiënter in te richten zodat je met minder meer kunt bereiken, het beter steeds weer beter kunt doen.